Οι άμυνες δίνουν υψηλές αποδόσεις

Οι άμυνες δίνουν υψηλές αποδόσεις

Η δράση στην Ιταλία συνεχίζεται μεσοβδόμαδα και μαζί της τα προγνωστικά Serie A. Στους αγώνες της Τρίτης έχουμε κυρίως μάχες μικρομεσαίων.

Η εποχή που ξεκινούν οι συνεχόμενες αγωνιστικές είναι η αγαπημένη μου για προγνωστικά Serie A.  Στην σημερινή αγωνιστική ημέρα έχουμε τρεις αναμετρήσεις. Οι δύο πρώτες είναι ανάμεσα σε ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ στο βραδινό παιχνίδι η αγαπημένη Τορίνο υποδέχεται την Μίλαν.

 Σπέτσια – Τζένοα

Οι άμυνες δίνουν υψηλές αποδόσειςΗ Σπέτσια ψάχνει ακόμα να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα. Κυρίως επιθετικά, καθώς ο μόνος τρόπος που απειλεί την αντίπαλη άμυνα είναι οι ατομικές ενέργειες και τα μακρινά σουτ. Βέβαια, έχει την ικανότητα έως τώρα να κερδίζει τους αγώνες, κόντρα σε ανταγωνίστριες ομάδες. Όμως, απέναντι στην Τζένοα θα πρέπει να παίξει καλύτερα αμυντικά, αν θέλει να πάρει αποτέλεσμα. Πιθανότατα θα ψάξει χώρους στα πλάγια, όταν ανεβαίνουν οι φουλ – μπακ, της αντιπάλου.

Οι άμυνες δίνουν υψηλές αποδόσειςΗ Τζένοα έπεσε στην παγίδα της Τορίνο και ξύπνησε αργά. Γενικότερα σε όλα τα παιχνίδια της αφήνει τον αντίπαλο να καθορίσει τον ρυθμό και συχνά αυτό λειτουργεί κατά της. Επιθετικά θα την χαρακτήριζα εξαιρετική και συνάμα τυχερή που έχει στο ρόστερ της τον Ντέστρο. Το επιθετικό πλάνο στηρίζεται κυρίως πάνω του και προσπαθούν να τον βρουν στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Αμυντικά έχει τεράστιο πρόβλημα και εξαιτίας των κενών στην άμυνα είναι τόσο χαμηλά στην βαθμολογία.

Συμπέρασμα: Αγωνίζονται οι δύο χειρότερες άμυνες τους πρωταθλήματος… Όχι όμως οι χειρότερες επιθέσεις.

 Βενέτσια – Σαλερνιτάνα

Οι άμυνες δίνουν υψηλές αποδόσεις Η Βενέτσια σε κάθε αναμέτρηση δείχνει πως είναι λίγη για αυτή την κατηγορία. Της δίνω ελάχιστες ελπίδες για να σωθεί. Η άμυνα της σπάει πολύ εύκολα με διεισδύσεις και το πληρώνει συχνά. Επιθετικά το πλάνο είναι οι γρήγορες αντεπιθέσεις από τα πλάγια και κόντρα στην Σαλερνιτάνα θεωρώ πως θα έχει μεγάλη επιτυχία. Περιμένω αρκετά σκληρό παιχνίδι, για ακόμη μία φορά.

Οι άμυνες δίνουν υψηλές αποδόσειςΗ Σαλερνιτάνα έζησε έναν εφιάλτη στο πρώτο ημίχρονο του Κολαντουόνο. Η Έμπολι κατάφερε να βγει στην πλάτη της άμυνας πολλές φορές και στο ημίχρονο κέρδιζε την Σαλερνιτάνα 0-4. Στο δεύτερο ημίχρονο κάπως έστρωσε και κυριάρχησε στο παιχνίδι, όμως το πρώτο δείγμα ήταν αρνητικό. Έχει θέμα στην άμυνα, γιατί δίνει πολύ χώρο στον αντίπαλο. Επιθετικά τώρα που επέστρεψε ο Ριμπερί θεωρώ πως θα τα πάει καλύτερα, καθώς οι Σίμι και Τζούριτς είναι καλοί εκτελεστές.

Συμπέρασμα: Περιμένω πολλά γκολ στο παιχνίδι και από τις δύο, ενώ εκτιμώ πως η Βενέτσια θα έχει περισσότερες κάρτες.

Μίλαν – Τορίνο

Οι άμυνες δίνουν υψηλές αποδόσεις Η Τορίνο μόλις ξεμπερδέψει με τα ντέρμπι θα αρχίσει να μαζεύει βαθμούς και πιστεύω πως στο τέλος θα βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Ο Γιούριτς κάνει τρομερό έργο αμυντικά και επιθετικά η επιστροφή του Μπελότι θα λύσει το πρόβλημα. Τρία ντέρμπι φέτος με τους «μεγάλους» και τρία ημίχρονα χωρίς γκολ. Περιμένω ένα κλειστό πρώτο ημίχρονο, με αργή ανάπτυξη παιχνιδιού. Όταν θα έχει την μπάλα η Μίλαν, τότε η Τορίνο θα προσπαθεί να κλέψει και να βγει γρήγορα μπροστά. Σίγουρα στην «γκρανάτα» δεν ξεχνάνε το περσινό, ταπεινωτικό 0-7, από τους «ροσονέρι».

Οι άμυνες δίνουν υψηλές αποδόσειςΗ Μίλαν παρά τις πολλές απουσίες της κατάφερε να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Η επιστροφή του Ζλάταν είναι σημαντική, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Από τότε που τραυματίστηκε ο Μανιάν η άμυνα της άνοιξε και αυτό είναι πρόβλημα. Θα προσπαθήσει να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως δεν θα βρει εύκολα χώρους. Συνήθως ψάχνει χώρους στις αντεπιθέσεις, αλλά σήμερα τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Συμπέρασμα: Περιμένω ένα αργό, αναγνωριστικό πρώτο ημίχρονο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
19:30
Σπέτσια - Τζένοα
Goal/goal & over 2,5
2.05
BET: 10 units
Μονό
19:30
Βενέτσια - Σαλερνιτάνα
Goal/goal & over 2,5
2.45
BET: 10 units
Μονό
19:30
Βενέτσια - Σαλερνιτάνα
Περισσότερες κάρτες Βενέτσια
2.00
BET: 10 units
Μονό
21:45
Μίλαν - Τορίνο
Ακριβές σκορ ημίχ.: 0-0
3.20
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις