Να βρει τον καλό της εαυτό με νίκες

Προγνωστικά Κύπρου

Στην Κύπρο ποντάρει ο Blackbird και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της νεοφώτιστης ΠΑΕΕΚ με την Ομόνοια.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Χαθήκαμε τις τελευταίες μέρες, επανερχόμαστε όμως προγνωστικά Κύπρου με μία από τις δύο σημερινές αναμετρήσεις στο νησί.

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά Κύπρου, με την αναμέτρηση της ΠΑΕΕΚ, η οποία φιλοξενεί την Ομόνοια. Από ήττα προέρχονται οι γηπεδούχοι, αφού ναι μεν το πάλεψαν, όμως στο τέλος γνώρισαν την ήττα από την  ΑΕΚ με 3-0.  Δέχτηκε νωρίς το πρώτο γκολ η ΠΑΕΕΚ, στην συνέχεια και οι δύο είχαν ευκαιρίες για γκολ, όμως η ΑΕΚ ήταν αυτή που σκόραρε ξανά. Τρεις σερί ήττες μετράνε οι νεοφώτιστοι, ενώ έχουν συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς ως τώρα.

Δεύτερη νίκη στην σεζόν για την Ομόνοια, η οποία νίκησε στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, ιδίως στην επανάληψη, όμως δεν τα κατάφεραν και έτσι οι «πράσινοι» έφτασαν τους επτά βαθμούς. Μεσοβδόμαδα για το Conference, ηττήθηκε δίκαια στην Ελβετία με 3-1 από τη Βασιλεία και παρέμεινε στον έναν βαθμό.

Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί την Ομόνοια. Μαχητική ομάδα η ΠΑΕΕΚ, όμως δύσκολα να κάνει την έκπληξη. Η «βασίλισσα» θέλει να δημιουργήσει ένα σερί νικών, ώστε να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος όσο πιο νωρίς γίνεται στην μάχη του τίτλου. Το διπλό συνδυαστικά με το over 1,5 συναντάμε στο τίμιο 1.82.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
19:00
ΠΑΕΕΚ - Ομόνοια
2 & over 1,5
1.82
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις