Ώρα Χουρκάζ στην πρεμιέρα της Βιέννης

Σημεία τένις

Σημεία τένις: Πρεμιέρα στο τουρνουά της Βιέννης με ενδιαφέροντα παιχνίδια αλλά και μία ρεβάνς που μου τράβηξε το ενδιαφέρον.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Ο Τσίλιτς μας επιβεβαίωσε απόλυτα στην προηγουμένη στήλη, ενώ η Σάκκαρη δεν ολοκλήρωσε το παιχνίδι της. Στα φρέσκα νέα, ξεκίνημα σε δύο τουρνουά σε Βιέννη και Αγία Πετρούπολη, χωρίς όμως πολλούς αγώνες σήμερα. Σημεία τένις με το ενδιαφέρον μου να επικεντρώνεται σε δύο παιχνίδια που διεξάγονται στην Βιέννη.

Μπασιλασβίλι – Καρένο Μπούστα

Ένα από τα καλύτερα τουρνουά της καριέρας του πραγματοποίησε ο Μπασιλασβίλι στην Καλιφόρνια. Ο Γεωργιανός έφτασε στον πρώτο του τελικό σε Μάστερ χωρίς όμως να παίρνει και το τρόπαιο του νικητή. Θα θελήσει να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις αλλά και να σταθεροποιήσει την απόδοσή του. Απέναντί του θα βρεθεί ο Ισπανός Καρένο Μπούστα, νούμερο 18 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Μπούστα είχε 15 μέρες χωρίς υποχρεώσεις και λογικά θα βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση από τον αντίπαλό του.

Οι δύο αθλητές έχουν αναμετρηθεί μόνο μία φορά στο παρελθόν και μάλιστα σε χωμάτινη επιφάνεια. Ο Μπούστα βολεύεται καλύτερα στις πιο αργές σκληρές επιφάνειες και θα έχει την ευκαιρία του. Σημεία τένις με το σετ των αποδόσεων να γέρνει ελαφρώς προς την μεριά του Ισπανού. Ο Μπασιλασβίλι έπαιξε φανταστικό τένις στο Indian Wells αλλά αυτό δεν αλλάζει την αστάθεια που δείχνει στο παιχνίδι του. Το παιχνίδι πάντως περιμένω να είναι κλειστό και να κριθεί στις ευκαιρίες που θα έχουν οι παίχτες.

Χουρκάζ – Μάρεϊ

Σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη του συμμετοχή σε ATP Finals βρίσκεται ο Πολωνός Χουμπέρτ Χουρκάζ. Πιο συγκεκριμένα οι δύο τελευταίες θέσεις θα κριθούν ανάμεσα σε 4 αθλητές. Ο Χουρκάζ θέλει να κάνει ένα καλό τουρνουά και να συνεχίσει την φανταστική χρονιά που διανύει. Θα συναντήσει ξανά τον Μάρεϊ, έναν μήνα μετά τον τελευταίο τους αγώνα στο Μετς της Γαλλίας. Τότε ο Χουρκάζ είχε κερδίσει με 2-0 και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα.

Ο Μάρεϊ θα συμμετάσχει με Wild Card και οι κληρώσεις συνεχίζουν να του βάζουν δύσκολα. Στο τουρνουά της Αμβέρσας αποκλείστηκε εύκολα από τον Σβάρτσμαν. Παρά τις καλές του εμφανίσεις δείχνει να του λείπει το κάτι παραπάνω προκειμένου να φτάνει στις νίκες. Κοιτώντας για Σημεία τένις, η νίκη του Πολωνού θεωρώ ότι βρίσκεται σε καλή τιμή. Δεν θα γίνει εύκολη λεία ο Σκωτσέζος αλλά δύσκολα θα μπορέσει να πάρει την νίκη.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.38
15:00
Μπασιλασβίλι - Καρένο Μπούστα
2
1.52
18:30
Χουρκάζ - Μάρεϊ
1
1.57
BET: 25 units
Μονό
18:30
Χουρκάζ - Μάρεϊ
2-0 σετ
2.40
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις