ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Στοίχημα σνούκερ: Η επιστροφή του Ντινγκ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Στοίχημα σνούκερ: Η επιστροφή του Ντινγκ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Στοίχημα σνούκερ: Η επιστροφή του Ντινγκ

σνούκερ

Έξι μήνες μετά τον τελευταίο αγώνα του στο επαγγελματικό Tour του σνούκερ, ο Ντινγκ Τζουνχούι επιστρέφει και μας ιντριγκάρει και στοιχηματικά!

Καλώς ή κακώς, το σνουκερικό 2021 κύλησε με βασικό εκπρόσωπο της Κίνας τον Γιαν Μπινγκτάο. Για όλους τους φίλους του σνούκερ ωστόσο, ο Νο 1 παίκτης της αχανούς χώρας παραμένει ο Ντινγκ Τζουνχούι.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι κοντέψαμε να τον ξεχάσουμε φέτος. Μετά τον αποκλεισμό του από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τον περασμένο Απρίλιο, ο 34χρονος άσος επέλεξε να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα. Δεν κατέβηκε στο Championship League και το British Open το καλοκαίρι, αλλά ούτε και στο πρόσφατο Northern Ireland Open. Ως παίκτης 16άδας, επίσης, δεν είχε να δώσει προκριματικό στα υπόλοιπα τουρνουά του Home Nations Series.

Έτσι, θα κάνει «ποδαρικό» στη σεζόν 2021-22 την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, για τα προκριματικά του German Masters, όπου δεν γίνεται να υπάρξει ευνοϊκή μεταχείριση για τους top παίκτες. Συμμετέχουν άπαντες. Στις 12:00, θα αντιμετωπίσει για τον 1ο γύρο τον πολύπειρο Μαρκ Ντέιβις.

Θέλοντας και μη, η επιστροφή του Ντινγκ μας ιντριγκάρει και στοιχηματικά. Κι ας βαδίζουμε εντελώς στα τυφλά, μια και δεν υπάρχουν καθόλου πληροφορίες για το τι έκανε όλο αυτόν τον καιρό στην πατρίδα του. Υπό αυτό το πρίσμα, ο έντονος φαβοριτισμός του (1.30) προκαλεί αίσθηση.

Από την άλλη, θα είναι έκπληξη αν ο Κινέζος κατέβει απροετοίμαστος. Άλλωστε, χρειάζεται νίκες και χρήματα άμεσα, για να μην κατρακυλήσει στην κατάταξη μέχρι το τέλος του 2021, οπότε και θα αφαιρεθούν οι 200.000 λίρες από την κατάκτηση του UK Championship του 2019. Η «σκουριά» από την απραξία, όμως, είναι πιθανό να φανεί.

Με δεδομένο ότι ο Ντέιβις παραμένει υπολογίσιμος αντίπαλος, το over 7,5 frames φαίνεται ασφαλές ποντάρισμα. Και πληρώνει καλύτερα από το «2» με αβάντζο, που μάλλον είναι πιο ριψοκίνδυνο.

Σημειωτέον, πάντως, ότι η παράδοση λέει Ντινγκ… με τα μπούνια. Δεν είναι μόνο το 10-2 στις νίκες, αλλά και ότι παραμένει αήττητος από τον Mavis από το 2008!

Πολλές οι εκπλήξεις

Οι εκπλήξεις που έχουν σημειωθεί έως τώρα στα προκριματικά του German Masters (που φιλοξενούνται… στο Κάνοκ της Αγγλίας) δεν είναι λίγες. Μόλις πριν από λίγα λεπτά, π.χ., ο Νοπόν Σαενγκχάμ συνέτριψε 5-2 τον Τζον Χίγκινς.

«Πονηρό» ματς έχει και ο Σον Μέρφι για τον 2ο γύρο, απέναντι στον Τσάο Γιουπένγκ. Ο Άγγλος νίκησε εύκολα σήμερα το μεσημέρι τον Μαρκ Κινγκ (5-1), ενώ και στο Μπέλφαστ παρουσιάστηκε δυνατός. Το ποντάρισμα στη νίκη του με χάντικαπ εμπεριέχει ρίσκο, αλλά θα το τιμήσουμε.

Πολύ χαμηλή είναι και η απόδοση για τη νίκη του Τζέιμι Τζόουνς επί του Μπάρι Πίντσις (1.12) και μάλλον δεν αξίζει το ρίσκο του γερού χάντικαπ (-3,5 frames, δηλαδή νίκη του με 5-0 ή 5-1) που την ανεβάζει στο 2.30. Θα προτιμήσουμε το bet με αβάντζο στον Τζέραρντ Γκριν, ο οποίος δεν είναι τόσο κατώτερος του Σαμ Κρέγκι ώστε να δίνεται στο 1.30 για να χάσει.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
12:00
Ντινγκ - Ντέιβις
Over 7,5 frames
2.00
BET: 15 units
Μονό
12:00
Γκριν - Κρέγκι
1 (+2,5)
1.70
BET: 5 units
Μονό
16:30
Τσάο - Μέρφι
2 (-1,5)
1.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις