Θα παίξουν ρόλο οι έδρες

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος σε Ισπανία και Ιταλία έχει στη στήλη του ο Φώτης Μερτζανίδης, με ζαριές σε σημείο, γκολ και... σκόρερ.

Ακόμα ψάχνεται…

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες μας. Δεν πήγε τόσο καλά η ευρωπαϊκή μας βραδιά, αλλά προλαβαίνουμε να κλείσουμε την εβδομάδα μας με ταμείο. Αρκετά ματς σήμερα αλλά το ενδιαφέρον μου έπεσε σε Ισπανία και Ιταλία. Πιο συγκεκριμένα, προγνωστικά στοιχήματος θα έχουμε από το ματς της Σεβίλλης με την Λεβάντε και της Λάτσιο που υποδέχεται την Βερόνα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Serie A. Πάμε να αναλύσουμε τους σημερινούς μας αγώνες.

Η Σεβίλλη υποδέχεται στο «Πιθχουάν» την Λεβάντε, σε μία σχετικά καλή χρονιά αφού βρίσκεται στο -3 από την κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ έχει ματς λιγότερο. Την Τετάρτη έπαιζε με την Λιλ σε ένα ματς το οποίο τελείωσε χωρίς σκορ με αποτέλεσμα να κάνει 3/3 ισοπαλίες στο Champions League. Μπορεί να κάνει μία αξιοπρεπή χρονιά και να κυνηγήσει και την έκπληξη για τον τίτλο, αφού η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, ενώ Ρεάλ και Ατλέτικο δείχνουν να μην μπορούν να βρουν σταθερότητα. Έχει 3/3 νίκες εντός με 8 γκολ και 1 παθητικό. Σημαντική απουσία του φορ Εν Νεσίρι ενώ εκτός θα μείνει και ο αμυντικός Ρέκικ. Ευτυχώς για τον Λοπετέγκι γυρνάει ο τρομερός στόπερ Κουντέ, αφού είχε μείνει εκτός στο ματς στη Γαλλία.

Διανύει μία κακή χρονιά η Λεβάντε αφού έχει έξι βαθμούς χωρίς να έχει βρει ακόμα νίκη ενώ βρίσκεται και στην ζώνη υποβιβασμού, στη 19η θέση. Έρχεται από ισοπαλία με την ουραγό Χετάφε σε ένα ματς με λίγες φάσεις με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το τελικό σκορ. Δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και για αυτό εξάλλου βρίσκεται σε αυτή την θέση. Απουσίες στο χώρο του κέντρου οι Καμπάνα και Πόστιγκο ενώ αμφίβολοι είναι οι Μάρτι και Μάλσα.

Ψάχνεται στο πρωτάθλημα η Λεβάντε και για αυτό θα πάμε στον άσο μιας και οι γηπεδούχοι εμπνέουν σταθερότητα και προσπαθούν για κάτι σοβαρό φέτος.

Στην έδρα της βγάζει χαρακτήρα

Το πάλεψε η Βερόνα μέσα στο Μιλάνο με τη Μίλαν αλλά δεν κατάφερε να φύγει ούτε με έναν πόντο, παρότι νικούσε στο ημίχρονο με 0-2. Σε 8 ματς έχει 8 βαθμούς ενώ έχει βάλει και έχει δεχθεί 17 γκολ. Στην έδρα της φέτος έχει σε 4 αγώνες 10 γκολ, ενώ έχει σκοράρει σε όλους. Στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά λογικά δεν θα κινδυνέψει, μιας και κατέχει καλό ρόστερ και δυνατή έδρα. Λογικά δεν θα δούμε διαφορετική ενδεκάδα από αυτή στο Μιλάνο αφού δεν υπάρχουν κάποιες εξελίξεις για τραυματισμό.

Στο 0-0 έμεινε η Λάτσιο την Πέμπτη για το Europa League κόντρα στη Μαρσέιγ, σε ένα ματς που το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο βάσει της εικόνας των δύο ομάδων. Στο πρωτάθλημα τώρα, βρίσκεται στη 5η θέση και μετά την 3αρα κόντρα στην Ίντερ η ομάδα ανέβασε ψυχολογία και θέλει να πατήσει σε θέση που οδηγεί στο Champions League. Σήμερα πάει σε μία δύσκολη έδρα αλλά σίγουρα μπορεί να βρει θετικό αποτέλεσμα. Εκτός λόγω κόκκινης κάρτας οι Ασέρμπι και Λουίζ Φελίπε.

Διαφορετική ομάδα στην έδρα της η Βερόνα, ενώ οι «λατσιάλι» θα προσπαθήσουν να βρουν την νίκη και να επιβληθούν στο ματς. Μπορούν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι άρα θα βρουν γκολ. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα είναι το σημείο μας ενώ κάποια ψιλά στο να βρει γκολ ο Ιμόμπιλε ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην Serie A.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.40
15:00
Σεβίλλη - Λεβάντε
1
1.47
16:00
Ελλάς Βερόνα - Λάτσιο
Goal/goal
1.62
BET: 20 units
Μονό
16:00
Ελλάς Βερόνα - Λάτσιο
Γκολ Ιμόμπιλε
2.10
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις