Clasico αποδείξεων ως και 2.50

Clasico αποδείξεων ως και 2.50

Προγνωστικά στοιχήματος: Clasico αποδείξεων στην Καταλονία με φαβορί. Στήριγμα οι νίκες των ομάδων της Σεβίλλης.

Προγνωστικά στοιχήματος – Laliga

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες. Κάτω του μετρίου η χτεσινή μέρα. Η Αλαβές κέρδισε για πρώτη φορά στην σεζόν εκτός έδρας ενώ η Εσπανιόλ δέχθηκε την ισοφάριση στο τέλος. Αφήνουμε τα χτεσινά όμως και πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, με το Clasico να επισκιάζει το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

Το κορυφαίο, κατά πολλούς, ντέρμπι του πλανήτη. Μπορεί για πρώτη φορά να μην έχει ούτε Μέσι ούτε Ρονάλντο, αλλά η αίγλη του παραμένει αδιαμφισβήτητη. Μπορώ να γράφω με τις ώρες για τις στιγμές και τους αγώνες που έφτιαξαν τον μύθο αυτού του ζευγαριού. Ονόματα που φόρεσαν τις φανέλες και μεγαλούργησαν και για τις δύο ομάδες.

Αλλά πρέπει να κρατηθώ γιατί με το στοίχημα ασχολούμαστε. Οι Καταλανοί βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο κι όχι στην καλύτερη τους. Στην μετά Μέσι εποχή, δυσκολεύονται. Η 7η θέση στο πρωτάθλημα μετά από 8 αγωνιστικές που βρισκόμαστε λέει πολλά. Συν οι δύο ήττες στους ομίλους του Champions League, μαυρίζουν περισσότερο το τοπίο. Ο Κούμαν είναι στα σχοινιά και μόνο ασφαλής δεν νιώθει στην άκρη του πάγκου. Ο Ανσού Φατί είναι φοβερός και έχει πολύ μέλλον, αλλά δεν είναι ακόμα ηγέτης. Ο Ντεπάι είναι εξαιρετική προσθήκη και μαζί με Ντεστ και Ντε Γιονγκ μπορούν να κάνουν μαγικά όταν συνεργάζονται. Τα αποτελέσματα όμως δεν έρχονται όπως επιθυμούν.

Δεν ξέρω αν φταίει η κακή διαχείριση του ρόστερ ή είναι θέμα ψυχολογίας. Στον αγώνα με την Βαλένθια έπαιξε σαν… Μπαρτσελόνα και κέρδισε (3-1). Στον αγώνα με την Ντιναμό κέρδισε 1-0, αλλά κινδύνεψε αρκετές φορές να ισοφαριστεί. Πράγμα αδιανόητο για το επίπεδο και την κλάση της, για τα όσα είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Τώρα πάει στο ντέρμπι και πρέπει να αποδείξει ότι είναι ακόμα Μπαρτσελόνα.

Απέναντι της, μια Ρεάλ σε αρκετά καλύτερη κατάσταση. Ο Αντσελότι, έχει τον έλεγχο της ομάδας και παίρνει ό,τι καλύτερο μπορεί από τους παίχτες του. Σε φοβερή κατάσταση Βινίσιους και Ροντρίγκο, μαζί με Κρόος και Μόντρις στο κέντρο και με αιχμή του δόρατος τον Μπενζεμά κερδίζει βαθμούς και εντυπώσεις. Είχε δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα, ήττα εντός από Σέριφ για το Champion League και εντός συνόρων από την Εσπανιόλ, που προβλημάτισαν. Αλλά ήρθε η εμφάνιση κόντρα στην Σαχτάρ, 5-0 εκτός έδρας νίκη, που έκανε επίδειξη δύναμης.

Απουσίες υπάρχουν και στις δύο ομάδες. Μπρεϊθγουέιτ, Αραούχο και Ντεμπελέ είναι σίγουρα εκτός, ενώ αμφίβολοι δίνονται Τζόρντι Άλμπα και Πέντρι. Από την μεριά της «βασίλισσας» το Clasico χάνουν Μπέιλ, Σεμπάλιος, Ίσκο και Γιόβιτς και αμφίβολος δίνεται ο Μπενζεμά.

Όμως σε τέτοιους αγώνες σημασία δεν έχουν οι απόντες αλλά οι παρόντες. Και είναι πολλοί οι λόγοι, διαφορετικοί για κάθε ομάδα, που θέλουν να κερδίσουν και να αποδείξουν την υπεροχή τους.

Αντικειμενικά όλα τα αποτελέσματα παίζουν. Αλλά επειδή μου αρέσει να μιλάω και να προτείνω με τα όσα βλέπω και όχι με τα αν και τα ίσως, θα στηρίξω την Ρεάλ εις διπλούν. Σε dnb και ένα combo.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Από τα εναπομένοντα  παιχνίδια της αγωνιστικής μια δυάδα θα κάνω με τους άσσυς των γηπεδούχων από τις αναμετρήσεις Σεβίλλη – Λεβάντε και Μπέτις – Ράγιο Βαγιεκάνο. Αν και είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις οι γηπεδούχοι, είναι ανώτεροι ποιοτικά και μπορούν εύκολα ή δύσκολα να πάρουν την νίκη.

Πολλά ή λίγα, αυτά ήταν τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια.

Δυάδα απόδοσης 2.65
15:00
Σεβίλλη - Λεβάντε
1
1.45
19:30
Μπέτις - Ράγιο Βαγιεκάνο
1
1.83
BET: 20 units
Μονό
17:15
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
2 dnb
1.72
BET: 40 units
Combo
17:15
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
Χ2 & over 2,5
2.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις