ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Σκόρερ, ειδικά και combo στα ντέρμπι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Σκόρερ, ειδικά και combo στα ντέρμπι

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Σκόρερ, ειδικά και combo στα ντέρμπι

Σκόρερ, ειδικά και combo στα ντέρμπι

Νικητές, σκόρερ και ειδικά στοιχήματα στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ντέρμπι κρύβουν τα σημερινά προγνωστικά του Talisman!

El Clasico στην Ισπανία

Κυριακή γεμάτη ντέρμπι η σημερινή! Αναμετρήσεις που θα μας καθηλώσουν στην τηλεόραση από νωρίς το μεσημέρι ως αργά το βράδυ. Λίγο διαφορετική θα είναι η σημερινή στήλη, καθώς οι πολλές επιλογές και σκέψεις με κάνουν να κινηθώ σε μια πιο σύντομη δομή. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μου για σήμερα!

Ίσως το μεγαλύτερο ντέρμπι στον πλανήτη, για πρώτη φορά χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο ή Μέσι μετά το 2007, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης είχε επικρατήσει στο «Καμπ Νόου» με 1-0 χάρη σε γκολ του Ζούλιο Μπαπτίστα. Ισορροπία στις αποδόσεις βλέπουν οι στοιχηματικές, δίνοντας ελαφρύ προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Προς τα εκεί κοιτάω και εγώ, καθώς όσο η Μπαρτσελόνα κρατά τον Κούμαν στον πάγκο, τόσο θα την κοντράρω εγώ. Έχασε το ντέρμπι με την Ατλέτικο με κάτω τα χέρια, πολύ πιθανό να δούμε το ίδιο έργο και σήμερα. Επιστρέφει ο Μπενζεμά στην βασική ενδεκάδα, ένας παίκτης που αναμένω να κάνει τη διαφορά σε αυτήν την αναμέτρηση. Στο 2.10 να πετύχει ένα γκολ, ενώ 6.45 πληρώνει αν το κάνει με το κεφάλι. Χμμ… Στο 2.60 το διπλό δεν περνά απαρατήρητο, αλλά και το draw no bet στο 1.85 είναι καλούτσικο!

Ντέρμπι και στην Premier League

Και όταν λέω ντέρμπι, εννοώ ΤΟ ντέρμπι! Μάντσεστερ Γιουνάιτετ εναντίον Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ», ένα ματς με μεγάλη ιστορία και τεράστια κόντρα ανάμεσα στις ομάδες των γειτονικών πόλεων. Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται και στα καλύτερα τους, έχοντας 2 ήττες και 1 ισοπαλία στα τελευταία τρια ματς στην Premier League. Υπάρχει αρκετή γκρίνια από τον κόσμο της ομάδας, παρά τις ευρωπαϊκές ανατροπές απέναντι σε Βιγιαρεάλ (2-1) και Αταλάντα (3-2). Χρειάζονται τη νίκη σήμερα για πολλούς λόγους οι «κόκκινοι διάβολοι».

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι διανύουν μια τρομερή περίοδο, σκοράροντας κατά ριπάς. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Σαλάχ, ο οποίος έχει σκοράρει σε εννιά συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «ρεντς» φέτος, ενώ συνολικά έχει βρει δίχτυα στα 10 από τα 11 ματς που έχει αγωνιστεί! Πραγματικά φανταστικός! Αν συνεχιστεί αυτό το σερί, θα πληρώσει 2.10. Από το 2016 και έναν αγώνα για το Europa League έχει να σημειωθεί πέναλτι σε αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτό το σερί; Στο 2.55 βρίσκεται ο καταλογισμός πέναλτι.

Μάχες τίτλου στην Σκανδιναβία

Στην Σουηδία γίνεται τρομερή μάχη για τον τίτλο της Allsvenskan, με τη ΑΪΚ να βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τζουγκάρντεν, που νίκησε άνετα την Κάλμαρ χθες. Η ομάδα της Στοκχόλμης υποδέχεται την Νόρκεπινγκ, η οποία ναι μεν βρίσκεται κοντά στις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκή έξοδο, αλλά δεν φαίνεται πως θα τα καταφέρει. Στο «Φρέντς Αρίνα» η ΑΪΚ είναι καταιγιστική και αν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αυτό το ματς πρέπει να το καθαρίσει. Στο 2.00 βρίσκεται ο άσος, σε αναμέτρηση που μπορεί να έχει και παραπάνω από δύο γκολ.

Λίγο πιο δίπλα, στη Νορβηγία και συγκεκριμένα στη δεύτερη κατηγορία, η Χαμ Καμ ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Υποδέχεται την Ρανχάιμ, μια από τις χειρότερες εκτός έδραςομάδες της κατηγορίας. Θεωρητικά θα είναι εύκολο το έργο των γηπεδούχων, οι οποίοι επιθετικά πετούν φωτιές και έχουν την αυτοπεποίθηση στα ύψη τον τελευταίο καιρό. Στο 1.65 εκτιμάται η νίκη της Χαμ Καμ, η οποία αν συνδυαστεί με το over 2,5 φτάνει το 2.20!

Δυάδα από τα μεσογειακά ντέρμπι

Και κλείνω με δύο επιλογές από δύο ντέρμπι στο νότο. Αρχικά στις 20:30 έχουμε στο «Γ.Καραϊσκάκης» την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, η οποία θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Από ευρωπαϊκά παιχνίδια προέρχονται και οι δυο, με τους γηπεδούχους να ηττούνται στην Φρανκφούρτη με 3-1, ενώ τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές από την Κοπενχάγη με 2-1. Περιμένω η κούραση να παίξει κάποιο ρόλο στο ματς και σε συνδυασμό με τα αμυντικά κενά των δύο ομάδων να δούμε αρκετά γκολ. Στο 1.80 το goal/goal, στο 1.90 το over 2,5, ενώ στο 1.60 να συμβεί είτε το ένα είτε το άλλο!

Τέλος, στη Μασσαλία στις 21:45 η Μαρσέιγ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Τεράστια η κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων, με τους φιλοξενούμενους να αποτελούν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δε πρόκειται να χαριστούν και αναμένω να δούμε μια σκληρή αναμέτρηση στο καυτό «Βελοντρόμ». Μπορεί η Παρί να διαθέτει ένα σωρό παικταράδες, αλλά είναι τέτοια η φύση της αναμέτρησης που με κάνει να κοιτάω στην κόντρα των πρωτοπόρων της Ligue 1, ειδικά στην απόδοση που δίνεται το 1Χ (2.35).

Αρκετές οι επιλογές για σήμερα, οι οποίες φαίνονται αναλυτικά στα πινακάκια που ακολουθούν. Μακάρι τα προγνωστικά μου να πέσουν μέσα και να απολαύσουμε μια ημέρα γεμάτη ποδόσφαιρο όπως πρέπει! Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
16:00
Χαμ Καμ - Ρανχάιμ
1 & over 2,5
2.20
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.30
16:00
Χαμ Καμ - Ρανχάιμ
1
1.65
18:30
ΑΪΚ - Νόρκεπινγκ
1
2.00
BET: 10 units
Μονό
17:15
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
Γκολ με κεφαλιά: Μπενζεμά
6.45
BET: 5 units
Μονό
17:15
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
2
2.60
BET: 15 units
Μονό
18:30
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
Γκολ Σαλάχ
2.10
BET: 7 units
Μονό
18:30
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
Καταλογισμός πέναλτι
2.55
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 3.76
20:30
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Goal/goal ή over 2,5
1.60
21:45
Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν
2.35
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις