ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ντέρμπι σε Γαλλία και... Τέξας

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ντέρμπι σε Γαλλία και... Τέξας

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ντέρμπι σε Γαλλία και… Τέξας

Ντέρμπι σε Γαλλία και... Τέξας

Προγνωστικά στοιχήματος. Κυριακή των ντέρμπι σήμερα στην Ligue 1 με Νις - Λιόν και Μαρσέιγ - Παρί. Μονομαχία α λα Φαρ Oυέστ στην F1.

Παράγοντας κόπωση

Δύο ντέρμπι (Νις – Λιόν και Μαρσέιγ – Παρί) περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το κυριακάτικο γαλλικό μενού, ενώ από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος δεν λείπει και η Formula 1, με την φετινή μάχη για τον τίτλο να εξελίσσεται και αυτή σε ντέρμπι. Για πάμε…

Δεύτερη απώλεια στη σεζόν για την Νις που μετά τη Λοριάν, ηττήθηκε και στην έδρα της Τρουά (1-0). Οι δύο αυτές ήττες φανέρωσαν μεταξύ άλλων και τις δυσκολίες της ομάδας του Κριστόφ Γκαλτιέ απέναντι σε συμπαγείς άμυνες και συστήματα με πέντε αμυντικούς. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην «ρευστή» τακτικά Λιόν. Αήττητη εντός «Αλλιάνζ Ριβιέρα» σε τέσσερα ματς (2-2-0) ενώ την Τετάρτη ακολουθεί η επανάληψη του αγώνα με τη Μαρσέιγ.

Μετά την νίκη στην ντέρμπι με την Μονακό (2-0), η Λιόν πέρασε και από την έδρα της Σπάρτα Πράγας (3-4) το βράδυ της Πέμπτης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Αξιοζήλευτη η μεσοεπιθετική της λειτουργία, βγάζει κοντά στις 15 τελικές ανά αγώνα, από τις οποίες περίπου το 60% είναι μέσα από την περιοχή. Εξακολουθεί ωστόσο να αντιμετωπίζει θέματα στην άμυνα, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι της Πέμπτης (το 2-0 με την Μονακό ήταν το πρώτο φετινό χωρίς να δεχτεί γκολ). Επιστρέφει τερματοφύλακας και αρχηγός Λόπεζ.

Τέσσερεις νίκες για την Νις στα έξι πιο πρόσφατα ως γηπεδούχος απέναντι στη Λιόν (4-0-2). Αξιοσημείωτο ότι άλλες τρεις φορές συναντήθηκαν οι δύο ομάδες Οκτώβρη μήνα την τελευταία 20ετία, σε όλα κέρδισαν οι γηπεδούχοι (4-1 το ’09, 3-1 το ’12, 2-0 το ’16).

Παιχνίδι με αμφίρροπη έκβαση, θα παίξει τον ρόλο της (κυρίως στο δεύτερο μέρος) και η κόπωση που κουβαλά η Λιόν. Θα πάμε λοιπόν με το 1Χ σε συνδυασμό με το γκολ των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο.

Προγνωστικά στοιχήματος: Απέναντι στην πρώην ο Στεφάν

Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ligue 1 η Ρεν που μετρά τρεις  νίκες στα τέσσερα τελευταία (3-1-0 με 12-1 τέρματα) ενώ την Πέμπτη πέρασε και από την έδρα της Μούρα (1-2) για το Europa League. Μάλιστα στο διάστημα αυτό η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό έχει βελτιώσει και την παραγωγικότητά της, αγγίζοντας αισίως τις 18 τελικές ανά παιχνίδι. «Καυτός» ο Λαμπόρντ που έχει σκοράρει στα πέντε από τα έξι τελευταία των «ρενέ» σε όλες τις διοργανώσεις.

Εύκολη νίκη για το Στρασβούργο απέναντι στην Σεντ Ετιέν (5-1, βοήθησε και η κόκκινη των φιλοξενούμενων), το οποίο δείχνει ότι φέτος μπορεί να κοιτάζει και πιο ψηλά ως προς τους στόχους του. Έχουν γκολ όλα τα φετινά παιχνίδια των Αλσατών, οι οποίοι έχουν και την 2η καλύτερη επίθεση της Ligue 1 (18 γκολ, τα 11 από αυτά οι Αζόρκ, Ντιαλλό και Γκαμεϊρό).

Ευνοϊκή η παράδοση για την Ρεν όταν υποδέχεται το Στρασβούργο. Δέκα αναμετρήσεις από το 2000 έως σήμερα, με τους γηπεδούχους να μετρούν επτά νίκες (7-1-2). Από κοντά και το Over το οποίο έχει εμφανιστεί στα οκτώ από τα δέκα.

Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος το Στρασβούργο, ωστόσο εκτιμώ ότι η Ρεν είναι ανώτερη συνολικά και εύκολα ή δύσκολα θα επιβληθεί. Οριακά αποδεκτός ο απλός άσος, θα τον συνδυάσουμε με το οver 1,5 για καλύτερη απόδοση.

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα φώτα στο «λε κλασίκ»

Σπουδαία αναμέτρηση στο «Βελοντρόμ» ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Παρί, στο λεγόμενο γαλλικό «le classique». Από το 0-0 στην έδρα της Λάτσιο προέρχεται η Μαρσέιγ που έστω και οριακά ήταν ανώτερη από τους γηπεδούχους. Πιο πρόσφατο για την Ligue 1 το εύκολο 4-1 κόντρα στη Λοριάν. Εκ των κορυφαίων επιθέσεων στο πρωτάθλημα (2η μαζί με Στρασβούργο), ενώ και οι τρεις νίκες εντός έδρας έχουν συνδυαστεί με over. Εντυπωσιακός ο ηγέτης Παγιέ (5 γκολ και 3 ασίστ έως τώρα) από τα πόδια του οποίου περνάνε όλες οι επιθέσεις της «oλιμπίκ».

Δύο μέρες παραπάνω ξεκούραση από την Μαρσέιγ είχε η Παρί, η οποία έπαιξε την Τρίτη στο Παρίσι απέναντι στην Λειψία (3-2). Εννέα νίκες σε δέκα παιχνίδια φέτος για τους πρωτευουσιάνους στην Ligue 1, οι οποίοι ωστόσο περισσότερο προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους παρά πείθουν. Ως φιλοξενούμενοι δημιουργούν περίπου 13 τελικές ανά αγώνα ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι στα εννέα ματς που βρήκαν δίχτυα, πέτυχαν τουλάχιστον δύο γκολ.

Αγνοεί την νίκη απέναντι στην Παρί η Μαρσέιγ ως γηπεδούχος (τελευταίος άσος το 3-0 στις 27 Νοέμβρη του ’11, 0-2-7 έκτοτε). Μάλιστα το περσινό 0-1 της Μαρσέιγ στο Παρίσι, ήταν η πρώτη νίκη των Μασσαλών με αντίπαλό την Παρί μέσα-έξω μετά το προαναφερθέν 3-0 του ’11!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Μπενουά Μπαστιάν, ο οποίος έχει σφυρίξει άλλες έξι φορές το συγκεκριμένο ζευγάρι την τελευταία 6ετία (3 στη Μασσαλία και 3 στο Παρίσι), με την Παρί να επικρατεί και στα 6! Εντυπωσιακές είναι και οι επιδόσεις των Παριζιάνων όταν αγωνίζονται ως φιλοξενούμενοι με τον συγκεκριμένο διαιτητή καθώς μετρούν 16 διπλά σε 19 αναμετρήσεις από το ’13 έως σήμερα (16-2-1)!

Σπουδαία αναμέτρηση, που υπόσχεται γκολ και θέαμα. Σε καλή τιμή το συνδυαστικό goal/goal και over, θα το τιμήσουμε, ενώ θα πάρουμε και τις εύστοχες προσπάθειες των Μασσαλών.

Προγνωστικά Formula 1: Στην κόψη του ξυραφιού

Στην Αμερική και το Όστιν του Τέξας μεταφέρεται η δράση για τον 17ο αγώνα του φετινού συναρπαστικού πρωταθλήματος της Formula 1. Μια ακόμη πίστα όπου η Μερσεντέζ έχει «χτίσει» καλή παράδοση με 5 νίκες στους 8 αγώνες από το 2012 έως σήμερα.

Ο Λιούις Χάμιλτον εμφανίζεται σταθερά δυνατός στο συγκεκριμένο Γκραν Πρι καθώς μετρά 5 νίκες (4 με Μερσεντέζ και μία με Μακλάρεν). Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής θα ξεκινήσει τον αγώνα από την δεύτερη θέση και θέλει μια καλή εκκίνηση ώστε να στρίψει πρώτος στην στροφή 1. Από εκεί και πέρα μπορεί να ελέγξει τον αγώνα. Το 2.50 στη νίκη του μου φαίνεται καλό, επομένως θα μπει στις επιλογές μας, ενώ θα ποντάρουμε και στο να σημειώσει τον ταχύτερο γύρο ο Μπότας που θα ακολουθήσει διαφορετική στρατηγική από τους πρώτους.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo
14:00
Νις - Λιόν
1Χ & over 0,5 Νις στο β' ημίχ.
2.00
BET: 20 units
Μονό
16:00
Ρεν - Στρασβούργο
1 & over 1,5
2.15
BET: 10 units
Μονό
21:45
Μαρσέιγ - Παρί
Goal/goal & over 2,5
1.82
BET: 20 units
Ειδικό
21:45
Μαρσέιγ - Παρί
Μαρσέιγ Over 3,5 προσπάθειες στην εστία
1.75
BET: 40 units
Formula 1
22:00
Γκραν Πριν Όστιν
Νικητής Λιούις Χάμιλτον
2.50
BET: 10 units
Formula 1
22:00
Γκραν Πρι Όστιν
Ταχύτερος γύρος Βάλτερι Μπότας
4.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις