Ημέρα ντέρμπι μέχρι 2.45

Ημέρα ντέρμπι μέχρι 2.45

Κυριακή, ημέρα ντέρμπι. Στην σημερινή στήλη θα δούμε προγνωστικά στοιχήματος από Ισπανία και τα μεγάλα παιχνίδια σε Ιταλία και Αγγλία.

Συνεχίζει με νίκη

Καλημέρα σε όλους. Η μεσοβδόμαδη στήλη μας άφησε γλυκόπικρη γεύση με την Μπάγερν να κάνει επίδειξη της άμυνας της και να μην δέχεται γκολ από την Μπενφίκα. Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με μία λέξη ως «ντέρμπι», αφού σε Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία αλλά και Ελλάδα έχουμε αναμετρήσεις μεγάλης αντιπαλότητας. Μας βλέπω λοιπόν τον καθένα με 2-3 οθόνες μπροστά μας να παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος θα ασχοληθούμε με τρία παιχνίδια, δύο εκ των οποίων ντέρμπι.

Ας αρχίσουμε από την Ισπανία και το ορεκτικό της σημερινής στήλης. Σεβίλλη εναντίον Λεβάντε στην Ανδαλουσία. Η ομάδα του Λοπετέγι με νίκη θα βρεθεί ξανά ισόβαθμη στην 1η θέση. Στην Ευρώπη συνέχισε την μέτρια πορεία της, έχοντας σε τρία παιχνίδια τρεις ισοπαλίες. Παρόλα αυτά οι διώκτες της δεν τα πάνε και πολύ καλύτερα με αποτέλεσμα να μην έχει χάσει έδαφος. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος η Σεβίλλη πήρε μία «φτωχή» αλλά συνηθισμένη νίκη κόντρα στην Θέλτα με 0-1. Η Λεβάντε πάει από το κακό στο χειρότερο. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι της με την Χετάφε ήταν must win και στα μέτρα της αλλά αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και συμβιβάστηκε με τον βαθμό. Η Σεβίλλη έχει νικήσει την Λεβάντε και τις 5 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Εκτίμηση: Ούτε η Σεβίλλη βρίσκεται στην καλύτερή της εποχή αλλά η Λεβάντε είναι πολύ κακή. Με οδηγό την παράδοση, την ποιότητα αλλά και την φόρμα των δύο ομάδων, στα προγνωστικά στοιχήματος θα ποντάρουμε στον άσο με under 3,5.

Προγνωστικά στοιχήματος: Στήριξη στους γηπεδούχους

Συνέχεια με προγνωστικά στοιχήματος στο μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ. Ο Mr. Champions League Κριστιάνο Ρονάλντο έσωσε για άλλη μια φορά το «τομάρι» του Σόλσκιερ και την ομάδα του. Παρόλα αυτά στο πρωτάθλημα οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πάρει την κατηφόρα αλλά στα ντέρμπι δεν μετράνε αυτά. Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση με έναν απίστευτο Σαλάχ. Αήττητη στην σεζόν μέχρι στιγμής η ομάδα του Κλοπ πάει με την ψυχολογία στα ύψη.

Εκτίμηση: Μεγάλη μάχη αναμένεται. Οι γηπεδούχοι θέλουν απεγνωσμένα την νίκη για να μην πέσουν κι άλλο στην βαθμολογία. Την ίδια στιγμή η Λίβερπουλ θέλει να παραμείνει πίσω από την Τσέλσι και να εξαργυρώσει την πολύ καλή της πορεία μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά θα δώσω προβάδισμα στην έδρα αλλά και στον Ρονάλντο, ο οποίος είναι γεννημένος για τέτοια παιχνίδια, σε έναν κατά τα άλλα κλειστό ματς.

Με την φόρμα στο Μιλάνο

Θα κλείσουμε με Derby D’Italia. Η Ίντερ πήρε την νίκη κόντρα στην Σέριφ, κάνοντας απλά το καθήκον της και όχι κάτι παραπάνω. Γενικά στα τελευταία παιχνίδια οι πρωταθλητές πασχίζουν να κερδίσουν και δεν τα καταφέρνουν πάντα, δεχόμενοι και ανατροπή από την Λάτσιο την τελευταία αγωνιστική. Στο κυνήγι της καταπληκτικής Νάπολι και οι δύο ομάδες. Η Γιούβε ανανεωμένη πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και τέσσερις σερί ανέπαφες εστίες. Ακόμη πολύ πίσω από την Νάπολι θέλει κι αυτή με την σειρά της την νίκη, για να συνεχίσει να μαζεύει τα σπασμένα των πρώτων αγωνιστικών. Οι «νερατζόυρι» έχουν μόνο μία νίκη στο «Σαν Σίρο» απέναντι στην Γιουβέντους στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Εκτίμηση: Εκδίκηση ψάχνει η «μεγάλη κυρία» για πέρυσι και η ζυγαριά αυτή την στιγμή γέρνει υπέρ της. Δεν ξέρω αν θα κερδίσει αλλά μπορεί να φύγει αήττητη από το Μιλάνο, με το X2 και Under 3,5 να ακουμπάει το 2.45.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo
15:00
Σεβίλλη - Λεβάντε
1 & under 3,5
2.02
BET: 20 units
Ειδικό
18:30
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίσει με ένα γκολ διαφορά ή ισοπαλία
2.15
BET: 20 units
Combo
21:45
Ίντερ - Γιουβέντους
X2 & under 3,5
2.45
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις