Σημείο στην Ρώμη, σκόρερ στον Πειραιά

προγνωστικά

Προγνωστικά Κυριακής από τον Μasterbetchef. Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της Νάπολι. Ρίσκο με επιλογές σκόρερ, σε «Γ. Καραϊσκάκης» και Στουτγκάρδη.

Προγνωστικά Κυριακής

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα και καλή Κυριακή. Η στήλη συνεχίζει σταθερά με κέρδη στα προγνωστικά στοιχήματος. Προς το παρόν ποντάρω συντηρητικά, καθώς είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν. Για σήμερα πάλι θα βάλουμε λίγα, με σκοπό όμως να πάρουμε πολλά, αφού βλέπω κάποιες ευκαιρίες για ωραία fun bet.

Για το 9 στα 9 η Νάπολι

Ο Μουρίνιο έπαθε μεγάλο κάζο μεσοβδόμαδα στη Νορβηγία για το Conference, επιστρέφοντας ηττημένος με έξι γκολ. Έκανε ολικό rοtation, θέλοντας να έχει φρέσκια την ομάδα για το σημερινό ντέρμπι. Είναι όμως πολύ νωρίς όπως είπα πιο πάνω. Οι ομάδες και οι αθλητές, αυτό τον καιρό βρίσκουν ρυθμό και ενέργεια μέσα από τους αγώνες, όχι από τα ρεπό. Η Νάπολι κατέβηκε πλήρης στο Europa, πετυχαίνοντας ένα άνετο 3-0 επί της Λέγκια. Συνέχισε έτσι τη φετινή τρελή της πορεία, παίζοντας πάλι ωραία μπάλα.

Οκτώ στα οκτώ για την ομάδα του Σπαλέτι στο πρωτάθλημα, αντίθετα, ήττα και από τη Γιουβέντους για την Ρόμα του Μουρίνιο, που από ό,τι φαίνεται, το σύγχρονο ποδόσφαιρο τον έχει ξεπεράσει. Η παράδοση των τελευταίων τεσσάρων χρόνων, είναι συντριπτικά υπέρ της Νάπολι (6-1-2) που δείχνει ότι οδεύει φέτος  για μεγάλα πράγματα.

Προγνωστικά Super League, με σκόρερ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Πριν τους ευρωπαϊκούς αγώνες της Πέμπτης, έκανα σκέψεις ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάθει ακόμα και συντριβή στο ντέρμπι του Πειραιά. Ο συνδυασμός όμως της νίκης του, με την εύκολη ήττα του Ολυμπιακού, με αποτρέπει να ποντάρω δυνατά στο 1.95 του άσου. Θα πάω με ένα fun bet στα προγνωστικά, που έχει όμως μια λογική. Η ομάδα του Λουτσέσκου έχει δείξει αμυντικές αδυναμίες φέτος. Δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ, ιδιαίτερα από ψηλούς αντιπάλους, όπως ο επιθετικός του Βόλου Φαν Βερτ, που δημιούργησε πολλά προβλήματα την περασμένη Κυριακή.

Κάτι ανάλογο αναμένω να κάνει σήμερα ο Πάπε Σισέ. Ο δίμετρος στόπερ του Ολυμπιακού κυνηγάει πολύ το γκολ σε κάθε παιχνίδι. Πέτυχε μάλιστα ήδη ένα σημαντικό τέρμα απέναντι στη Λαμία. Θα είναι πάλι μέσα σε πολλές στημένες φάσεις, οπότε ένα μικρό ποντάρισμα πάνω του, έχει αξία.

Η χρονιά του Μαυροπάνου

Έλεγα την προηγούμενη εβδομάδα στο ραδιόφωνο, ότι φέτος είναι η χρονιά του Μαυροπάνου και καλά θα είναι να τον ποντάρουμε στα προγνωστικά για anytime scorer, σε όλα τα ματς από εδώ και πέρα. Δικαίωσε ήδη τη σκέψη μου, σκοράροντας μια γκολάρα επί της Γκλάντμπαχ που έδωσε άλλο έναν βαθμό στην Στουτγκάρδη. Η οποία έχοντας κάποιες βασικές επιστροφές παικτών, αρχίζει να παίζει πολύ ωραία μπάλα, πιέζοντας ψηλά κάθε αντίπαλο. Το που θα φτάσει η ομάδα της Βυρτεμβέργης, θα φανεί από την σταθερότητα που θα δείξει στην πορεία.

Το παιχνίδι με την ικανή Ουνιόν,  κρύβει πολλές δυσκολίες, οπότε κι εδώ δεν θα πάω με τον καλοπληρωμένο άσο του 2.40. Θα ποντάρω πάλι στον Μαυροπάνο. Πλέον έχει φοβερή αυτοπεποίθηση κι ανεβαίνει συνεχώς στην επίθεση, κυνηγώντας το γκολ όχι μόνο μέσα από στημένες φάσεις. Πέτυχε ήδη τρία, και έτσι είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του ως τώρα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Σκόρερ
18:30
Στουτγκάρδη - Ουνιόν Βερολίνου
Γκολ Μαυροπάνος
9.50
BET: 2 units
Δυάδα απόδοσης 123.50
18:30
Στουτγκάρδη - Ουνιόν Βερολίνου
Γκολ Μαυροπάνος
9.50
20:30
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Γκολ Σισέ
13.00
BET: 1 units
Μονό
19:00
Ρόμα - Νάπολι
2
2.45
BET: 6 units
Σκόρερ
20:30
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Γκολ Σισέ
13.00
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις