Στη Basket League με 2.51

Προγνωστικά Basket League

Μετά το διήμερο της Euroleague, ο Playmaker επικεντρώνεται σε Προγνωστικά Basket League με δυάδα σε Ρόδο και Πάτρα.

Προγνωστικά Basket League σε Ρόδο και Πάτρα

Καλό σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα! Ισορροπημένο στοιχηματικά το διήμερο στη Euroleague, με τα ειδικά παικτών να μας πληρώνουν κατά κύριο λόγο. Επιστρέφουμε στα εγχώρια δρώμενα με προγνωστικά Basket League.

Αδικείται ο Ιωνικός

Στη Ρόδο, ο Κολοσσός υποδέχεται τον Ιωνικό με σκοπό να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του. Στο 2-1 οι Ροδίτες, που προέρχονται από μεγάλο διπλό μέσα στο Αλεξάνδρειο. Ο Ιωνικός προέρχεται από την εντός προγράμματος ήττα στο ΟΑΚΑ και πλέον βρίσκεται στο 1-2.

Εκτίμηση: Σφιχτές ομάδες και οι δυο. Δε νομίζω ότι το παιχνίδι θα έχει φοβερό ρυθμό από την αρχή. Οπότε θα ποντάρω στο να μη φτάσουν και οι δυο ομάδες στους 40 πόντους στο ημίχρονο σε combo με αβάντζο στον Ιωνικό, που η εικόνα του δε δικαιολογεί τις αποδόσεις. Παλεύει όλα τα παιχνίδια και διαθέτει παίκτες με ταλέντο όπως ο Τζέρμαν, ο Χουγκάζ και ο Κολοβέρος.

Διαφορά κλάσης

Την ίδια ώρα, στην Πάτρα, ο Προμηθέας φιλοξενεί τη Λάρισα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο απανωτές ήττες από τον Ολυμπιακό και τη Βαλένθια. Δύσκολα παιχνίδια όμως και τα δυο. Η εικόνα της ομάδας του Κασιμίρο είναι θετική και πολλά υποσχόμενη. Αντίθετα η Λάρισα ηττήθηκε εντός από το Λαύριο σε ένα παιχνίδι που εμφάνισε και πάλι τις επιθετικές της αδυναμίες πετυχαίνοντας 66 πόντους.

Εκτίμηση: Ο Προμηθέας χρειάζεται μια νίκη τόνωσης και μπορεί να την πάρει. Παίζει όμορφο και γρήγορο μπάσκετ. Η Λάρισα θα δυσκολευτεί να ακολουθήσει σε ψηλό σκορ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.51
17:00
Προμηθέας – Λάρισα
1 & Λάρισα under 76,5
1.64
17:00
Κολοσσός Ρόδου – Ιωνικός
2 (+11,5) ημίχ. & να μη σκοράρουν και οι δυο 40 πόντους στο 1ο ημίχ.
1.52
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις