Σουηδικά γκολ, νορβηγική δυάδα και ρίσκο

Σουηδικά γκολ, νορβηγική δυάδα και ρίσκο

Γεια και χαρά αγαπητοί κουβανέζοι! Επιστροφή στις νίκες χθες με το απόλυτο 4/4, έσπασε την γκαντεμιά και επιστρέψαμε στα ταμεία. Πάμε στα φρέσκα όπου και σήμερα η στήλη θα ασχοληθεί με Σουηδία και Νορβηγία.

Φρέντρικσταντ το πρώτο φαβορί

Ξεκινάμε από χαμηλά και τον 1ό όμιλο της 3γς κατηγορίας στη Νορβηγία και συγκεκριμένα στο παιχνίδι ανάμεσα σε Φρέντρικσταντ και Φλόρο. Για να πω την αλήθεια το διπλό στο συγκεκριμένο παιχνίδι το περίμενα όχι πάνω από 1.60 (το 1.84 που άνοιξε στο διπλό, είναι εξαιρετικό) καθώς, μπορεί η Φλόρο να έχει στα τελευταία της φιλικά πολύ καλή παρουσία, αλλά η Φρέντρικσταντ είναι πιο ποιοτική πρώτο φαβορί για άνοδο και θεωρώ πως φέτος είναι η χρονιά της.

Θα πάω με την καλύτερη ομάδα και για να ανεβάσω το διπλό σε απόδοση 1.84 θα το ποντάρω μαζί με το over 2,5 σε απόδοση (2.22). 

Μοιρασμένο παιχνίδι

Παραμένω στην 3η κατηγορία της Νορβηγίας αλλά πηγαίνω στον 2ο όμιλο και στο παιχνίδι ανάμεσα στην Άσκερ απέναντι στην Μπρίνε.  Δύο ομάδες ισοδύναμες ενώ περιμένω την Μπρίνε να παρουσιαστεί καλύτερη από πέρυσι διεκδικώντας μία θέση στα ψηλά (έχει προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφές, ενώ επίσης έχουν αποχωρήσει περισσότεροι από 12 παίκτες του περασμένου ρόστερ).

Η Άσκερ είναι ίδια ομάδα με πέρυσι καθώς τόσο οι αφίξεις νέων παικτών όσο και οι αποχωρήσεις ήταν ελάχιστες  Το παιχνίδι ξεκινάει, θαρρώ, από το 1-1 και ίσως μείνει και εκεί. Ισοπαλία ρίσκου στο 3.75 για τους τολμηρούς, goal/goal στο 1.51 για μεγαλύτερη ασφάλεια. 

Πρώτος στόχος να μη χάσουν…

Παραμένω στη Νορβηγία και πηγαίνω στα ψηλά και Eliteserien με το παιχνίδι ανάμεσα στην Κρίστιανσουντ απέναντι στη Στάμπαεκ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να χάσουν το τρίποντο μέσα από τα χέρια τους την προηγούμενη αγωνιστική καθώς από το 2-0 που προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να δεχθούν της ισοφάριση σε 2-2 στην επανάληψη. Μπορεί να την πεις και… αφελή την Κρίστιανσουντ, εγώ θα την πω «ομάδα που την αρέσει να παίζει ανοιχτά» ενώ η Στάμπαεκ θα προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί, με γνώμονα πάντα να μην ηττηθεί και περιμένω να παραταχθεί αμυντικά.

Για όσους αρέσκονται σε στατιστικά τα τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους, ανεξαρτήτου διοργάνωσης, ήταν no goal και under 2,5, ενώ οι γηπεδούχοι εκτός του παιχνιδιού της πρεμιέρας σε όλα τους τα παιχνίδια σκοράρουν τουλάχιστον δύο γκολ! Περιμένω τη Στάμπαεκ να παίξει κλειστά και να πάρει ότ,ι καλύτερο από το παιχνίδι. Κι εδώ θεωρώ το ματς ξεκινάει από το 1-1 και μπορεί να μείνει εκεί με το goal/goal στο 1.65 να είναι η επιλογή μου.

Καλύτερη ομάδα η Χάλμσταντ

Αλλάζω χώρα και πηγαίνω στη Σουηδία ξεκινώντας από την 2η κατηγορία και το παιχνίδι ανάμεσα στην Ούμεο απέναντι στη Χάλμσταντ. Οι αποδόσεις αποτυπώνουν την πραγματικότητα καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ανώτερη ομάδα με ποιότητα να κατακτήσουν την πρώτη θέση στην κατηγορία. Η Ούμεο θα κοιτάξει να παίξει κλειστά και να πάρει ότι μπορεί ενώ η Χάλμσταντ περιμένω να επιβάλει το ρυθμό της από την αρχή, καθώς παιχνίδια σαν το σημερινό πρέπει να τα κερδίζει, αν θέλει να επιστρέψει στην Allsvenskan.

Νίκη των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με το over 1,5 γκολ πληρώνει 2.07 και θα είναι στις επιλογές μου.

Κομβικό παιχνίδι

Κλείνω τις επιλογές μου με το παιχνίδι από την Allsvenskan ανάμεσα στην Έρεμπρο απέναντι στην Βάρμπεργκ. Δεν έχουν ξεκινήσει καλά οι γηπεδούχοι με μόλις μια νίκη τις πρώτες έξι αγωνιστικές παραμένουν στις θέσεις που οδηγούν στην Superettan, ενώ οι νεοφώτιστοι πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν με την ομάδα να ισοβαθμεί στην 3η θέση με ένα μικρό όμιλο ομάδων. Παράλληλα πριν από δύο παιχνίδια η ήττα στη Χάμαρμπι ήταν άδικη με την ομάδα να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση ενώ με την Καλμαρ πέτυχε μια τυχερή νίκη από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Στην αποστολή της Έρεμπρο μετέχουν 20 ποδοσφαιριστές με τη συμμετοχή των Γκέρζιτς Μπεσάρα Μεχμέτι να κρίνεται την τελευταία στιγμή (και οι τρεις εξαιρετικοί παίκτες) με τη συμμετοχή τους να ανεβάζει επίπεδο την ομάδα. Η Βάρμπεργκ θα έχει αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Φοφανά και Σαντίκου να διεκδικούν θέση βασικού. Πιστεύω ότι είναι κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια με την Έρεμπρο αν δεν το κερδίσει να μπαίνει σε περιπέτειες νωρίς.

Θα πάω με την εμπειρία των γηπεδούχων και την νίκη τους σε απόδοση 2.47.

Μονό

15:30 Έρεμπρο – Βάρμπεργκ: 1 (2.47)

Μονό

15:30 Ούμεο – Χάλμσταντ: 2 & over 1,5 (2.07)

Μονό

16:00 Φλόρο – Φρέντρικσταντ: 2 & over 2,5 (2.22) 

Δυάδα (απόδοσης 2.49)

17:30 Άσκερ – Μπρίνε: Goal/goal (1.51)

19:00 Κρίστιανσουντ – Στάμπαεκ: Goal/goal (1.65) 

Ρίσκο

17:30 Άσκερ- Μπρίνε: Χ (3.75)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις