Ξερός άσος και combo σημεία

Ξερός άσος και combo σημεία

Σε Ελλάδα, Γαλλία και Αγγλία κινούμαστε σήμερα ώστε να επιλέξουμε τις σαββατιάτικες στοιχηματικές μας επιλογές.

Κερδίζει σήμερα ο Ατρόμητος

Με τους γηπεδούχους θα συμπορευτούμε σήμερα, καθώς οι στοιχηματικές μας επιλογές στηρίζονται σε ομάδες που θέλουν την νίκη και συνάμα να σκοράρουν τέρματα παραπάνω του ενός.

Απεγνωσμένα τη νίκη αποζητά ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Οι Περιστεριώτες, φέτος δείχνουν ένα πολύ κακό πρόσωπο, αντίθετο από αυτό που μας έχουν συνηθίσει, όντες στην 13η θέση με 2 βαθμούς σε έξι αγώνες. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, ο οποίος ήρθε για να αναγεννήσει ποδοσφαιρικά τον σύλλογο, δείχνει να τα έχει βρει σκούρα. Η έλευση του φαίνεται πως έχει βοηθήσει μεν τακτικά, αλλά επί της ουσίας ο Ατρόμητος είναι χωρίς νίκη, έχοντας ένα σερί 0-2-4. Διοίκηση και φίλαθλοι απαιτούν από τους παίκτες της ομάδας τους πρώτους τρεις βαθμούς της σεζόν, ώστε να αρχίσει η βαθμολογική άνοδος.

Στον αντίποδα, ο Ιωνικός με την επιστροφή του στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, παλεύει με νύχια και με δόντια ώστε να μην αποκτήσει το ρόλο του θηράματος και δείχνει, προς το παρόν, να τα έχει καταφέρει, καθώς βρίσκεται στην 8η θέση με ρεκόρ 1-2-3, με τη μοναδική του νίκη να την έχει πετύχει απέναντι στον Άρη.

Εκτίμηση: Δυστυχώς, από τη μέρα που αναρτήθηκαν  οι αποδόσεις, ο άσος βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, ωστόσο αυτήν την ώρα που γράφεται το άρθρο, βρίσκεται στο 1.70. Ο Ατρόμητος, πρέπει επειγόντως να κερδίσει και θαρρώ πως αυτό το παιχνίδι, είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Έστω και με «μισό μηδέν», οι γηπεδούχοι θα πάρουν τους πρώτους τρεις βαθμούς.

Λιλ νίκη με γκολ

Να ξαναθυμηθεί ότι είναι η κάτοχος του πρωταθλήματος, προσπαθεί η Λιλ, μετά το κακό ξεκίνημα. Στους τελευταίους 4 αγώνες πρωταθλήματος έχει τρεις νίκες (με Ρεμς, Στρασβούργο και Μαρσέιγ), ενώ η μοναδική απώλεια ήταν με αντίπαλο την Κλερμόν την προηγούμενη αγωνιστική. Οι πρωταθλητές θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, οπού πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις, για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία και να προσπαθήσουν να εισέλθουν στις θέσεις που πρωταγωνιστούσαν την περσινή σεζόν.

Αντίπαλος τους η Μπρεστ, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση με ένα σερί 0-5-5 και όπως φαίνεται δύσκολα θα γλυτώσει τον υποβιβασμό. Οι «πειρατές», δείχνουν πως δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τις υπόλοιπες ομάδες, παρότι την προηγούμενη χρονιά απέφυγαν τα χειρότερα την τελευταία στιγμή, καθώς τερμάτισαν μία θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Το πάθημα δεν τους έγινε μάθημα, φλερτάροντας και φέτος με τη Ligue 2.

Εκτίμηση: Η Λιλ αρχίζει να βγάζει σιγά-σιγά τον περσινό εαυτό της, δείχνοντας πως δεν έχει φύγει η αύρα της πρωταθλήτριας. Όταν κερδίζει, σκοράρει παραπάνω από ένα τέρμα, κάτι που πιστεύω πως θα κάνει και σήμερα με μία ομολογουμένως πιο αδύναμη ομάδα. Οπότε θέλοντας να ανεβάσουμε το κέρδος μας, επιλέγουμε άσο και οver 1,5 σε απόδοση 1.87.

Αποφυγή δεύτερου σερί στραβοπατήματος

Να μην ξανακάνει το ίδιο λάθος θέλει η Έβερτον στον αγώνα με την Γουότφορντ. Τα «ζαχαρωτά», την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Γουέστ Χαμ με 0-1, παρά την ελάχιστα καλύτερη εμφάνιση συγκριτικά με τα «σφυριά». Τους έλειψε η κλασσική ευκαιρία που θα την μετουσίωναν σε γκολ. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, δε θέλει να επαναλάβει το ίδιο λάθος στην σημερινή αναμέτρηση, οπότε θέλει να γίνει πιο παραγωγική και επιθετική ομάδα, σκοράροντας παραπάνω από ένα γκολ.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Γουότφορντ, βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ με 5-0. Οι «σφήκες» αδυνατούν να εγκλιματιστούν και πάλι στα σαλόνια της Premier League, ενώ και η έλευση του Κλαούντιο Ρανιέρι, μετά την αποχώρηση του Σίσκο Μουνιόθ δεν φαίνεται να βοήθησε τους φιλοξενούμενους.

Εκτίμηση: Η Έβερτον βάσει απόδοσης αλλά και ποδοσφαιρικής λογικής -αν υπάρχει- θα επικρατήσει στον σημερινό αγώνα. Όσοι θέλετε να κινηθείτε πιο safe, επιλέγετε τον άσο, ωστόσο σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων, δε θα μείνουν μονάχα στο ένα γκολ. Κράτησα λοιπόν, τον άσο σε συνδυασμό με οver 1,5 σε απόδοση 2.10

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
17:00
Έβερτον - Γουότφορντ
1 & over 1,5
2.10
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.18
18:15
Ατρόμητος - Ιωνικός
1
1.70
22:00
Λιλ - Μπρεστ
1 & over 1,5
1.87
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις