Αρκετά τα γκολ, λίγες οι εκπλήξεις

Αρκετά τα γκολ, λίγες οι εκπλήξεις

Διάβασε το κουπόνι και έδωσε τα δικά του προγνωστικά για τα ματς του Σαββάτου στην Αγγλία στο koubanezos.gr ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Εντάξει, λογικά ο Ραζβάν ο Λουτσέσκου μαζί με την άμυνα του ΠΑΟΚ διαβάζουν koubanezos.gr (γιατί να μην το κάνουν θα μου πείτε) και για αυτό ο Βόλος θύμιζε την Μπαρτσελόνα του 2010 στο δεύτερο ημίχρονο της Τούμπας, έτσι γιατί έπρεπε να χάσουμε τον άσο. Βγήκε το όβερ και άσο, όμως, στο ντεμπούτο του Γιαννίκη στο ΟΑΚΑ και άρα βγάλαμε ένα πολύ μικρό κέρδος. Καλά όλα αυτά, αλλά πάμε να δούμε και τα σημερινά προγνωστικά μας, γιατί η μπάλα είναι στρογγυλά και δεν σταματάει να ρολάρει ποτέ.

Η ταλαίπωρος και η αποδεκατισμένη

Ξεκίνημα – και πολύ πρωϊνό μάλιστα – στου Στάμφορντ το γιοφύρι, όπου 12:30 ώρα Αγγλίας η πρωτοπόρος Τσέλσι υποδέχεται την ουραγό Νόριτς. Οι γηπεδούχοι απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής μετά από δύσκολο διπλό επί της Μπρέντφορντ, όμως τη Τετάρτη έπαθε διπλή ζημιά στην νίκη με την Μάλμε, καθώς είδε τους Βέρνερ και Λουκάκου να αποχωρούν ως τραυματίες. Τα «Καναρίνια», από την άλλη, πάνε για εύκολο υποβιβασμό, έτσι γιατί τους αρέσει να αλλάζουν συχνά περιβάλλον, οπότε θα παίζουν του χρόνου στη Championship, αν επιβεβαιωθούν βέβαια τα προγνωστικά.

Εκτίμηση: Οι «Μπλε» θα πάρουν το ματς, εκεί δεν χωράει κουβέντα. Το πιο πιθανό είναι πως δεν θα δεχθούν και γκολ, αφού η Νόριτς – σε αντίθεση με ότι έκανε δύο χρόνια πίσω – δεν απειλεί με τίποτα. Οι απουσίες μπροστά θα πονέσουν την Τσέλσι, η οποία δεν θα βρει ένα σκασμό γκολ στο ματς, όπως μάλλον θα έβρισκε αν ήταν πλήρεις. Όλα αυτά μας ωθούν προς ένα ωραιότατο άσο και under 3.5 σε απόδοση 1.85.

Έρχεται με φόρα για ένα δύσκολο ματς

Πάμε έτσι ωραία, όμορφα και σύντομα να κλείσουμε τη δυαδούλα μας. Παίρνουμε, λοιπόν, τον αυτοκινητόδρομο Μ23 και φτάνουμε στο Μπράιτον, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Οι γηπεδούχοι έκαναν εκρηκτικό ξεκίνημα, όμως εδώ και δύο αγώνες δείχνουν τη περσινή εικόνα, η οποία εν συντομία ήταν «χτίσιμο παιχνιδιού επιπέδου Champions League – τελειώματα επιπέδου τοπικό Αιτωλοακαρνανίας».  Απέναντι στους «Πολίτες», οι οποίοι έρχονται με φόρα από την εκτός έδρας επικράτηση επί της Κλαμπ του Μπριζ με 1-5, θα ψάξει να βρει επιτέλους γκολ. Πιθανό είναι να το βρει, αφού η Σίτι όσο τρομάζει μπροστά, άλλο τόσο προβληματίζει πίσω, όμως το να πάρει και αποτέλεσμα το θεωρώ κομματάκι δύσκολο.

Εκτίμηση: Καλά καταλάβατε ότι πάμε με τα προγνωστικά κοιτάζοντας προς το διπλό. Επίσης ξέρω ότι σας είναι μεγάλο σοκ το ότι το πάω για combo. Τα έχουμε πει και στο ράδιο ότι μας αρέσει γενικά να τα περιπλέκουμε. Χωρίς πολλά πολλά, θα στηρίξω την επίθεση της Σίτι και την ικανότητα της Μπράιτον να βρει γκολ, και έτσι θα πάω προς το διπλό και over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Για τέλος, θα αφήσω ένα fun bet. Θα ποντάρω κάτι ελάχιστα σε δυάδα με ακριβή για τα παιχνίδια αυτά, 3-0 για την Τσέλσι και 1-3 για την Σίτι. Ακραίο, ξέρω, αλλά είναι εντελώς low risk – high reward.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo
14:30
Τσέλσι - Νόριτς
1 & under 3,5
1.85
BET: 20 units
Combo
19:30
Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι
2 & over 2,5
2.20
BET: 10 units
Fun Bet δυάδα απόδοσης 83.75
14:30
Τσέλσι - Νόριτς
Ακριβές Σκορ: 3-0
6.70
19:30
Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι
Ακριβές σκορ: 1-3
12.50
BET: 1 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις