«100 δρόμοι για την επιτυχία»

«100 δρόμοι για την επιτυχία»

Στο στοίχημα δεν υπάρχει μαγική συνταγή για την επιτυχία. Ή, μάλλον, υπάρχουν πολλές μαγικές συνταγές.

Ο καθένας από εμάς είναι ικανός να τις παρασκευάσει, αρκεί να ανακατέψει τα κατάλληλα συστατικά: Γνώση για τον μπουκμέικερ και το παιχνίδι, μελέτη των αριθμών, των ειδήσεων και των αποδόσεων, προσωπική στρατηγική, σωστή επιλογή των τρόπων στοιχηματισμού, διαχείριση χρημάτων.

Οι «100 δρόμοι για την επιτυχία» είναι ένας οδηγός διαφορετικών μονοπατιών, λεωφόρων και στενωπών, ακριβώς όπως αναφέρει και ο τίτλος του. Στις σελίδες του βρίσκονται αναλυτικά όλα ανεξαιρέτως τα στοιχεία που ενδιαφέρουν τον παίκτη του ποδοσφαιρικού στοιχήματος. Από τον αρχάριο και τον περιστασιακό, ως τον έμπειρο και τον επαγγελματία. Φυσικά, με σημασία στη λεπτομέρεια. Γιατί η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο πρόσκαιρο και το μακροχρόνιο κέρδος.

Κεφάλαια όπως «Τα μυστικά του μπουκμέικερ», «Οι τεχνικές του στοιχήματος», «Διαχείριση χρημάτων», «Μέθοδοι για όλα τα πορτοφόλια», «Τα στάδια της σωστής διαδικασίας στη σύγκριση αποδόσεων», «Κανόνες και κριτήρια στη μελέτη ενός αγώνα» και δεκάδες ακόμη, αποτελούν έναν πολύτιμο οδηγό για κάθε παίκτη που επιδιώκει το κέρδος.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ» (Αγίας Άννης 3, Ρέντης, Αθήνα) και με αντικαταβολή (παραγγελίες: 211-7205700).

Ο συγγραφέας

Ο Αργύρης Παγαρτάνης γεννήθηκε στον Πειραιά. Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στην εφημερίδα «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» το 1990 κι έμεινε εκεί για 21 χρόνια. Παράλληλα συνεργάστηκε κατά καιρούς με πάνω από 20 διαφορετικά μέσα ενημέρωσης, εφημερίδες, περιοδικά, ιστοσελίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.Με το στοίχημα ασχολείται επαγγελματικά από το 2000, ύστερα από παρότρυνση του «γκουρού» Γιώργου Παρασκευά, συνεργάτη τότε του «ΦΙΛΑΘΛΟΥ». Συνεργάστηκε με στοιχηματικές ιστοσελίδες (BETONET) και εφημερίδες (Match Money) και το 2010 διετέλεσε διευθυντής της στοιχηματικής εφημερίδας «Το Ταμείο». Διατηρούσε στήλες για το στοίχημα στην ιστοσελίδα Contra.gr και στην εφημερίδα Real News. Είναι συνιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Kerdoskopos.com. Για 16 μήνες διετέλεσε compiler γνωστής διεθνούς στοιχηματικής εταιρείας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις