Με τους φιλοξενούμενους στην Eliteserien

Νορβηγία

Προγνωστικά με βάση τα γκολ των φιλοξενούμενων στην αντίπαλη έδρα με μονά, combo και δυάδα σε δυνατές αποδόσεις στην Νορβηγία!

Κόντρα στις έδρες

God morgen kjære cubanere, δεν επιβεβαιώθηκε η στήλη μας και προχθές  με Νάπολι και Μπράγκα να είναι απαράδεκτες στη τελική προσπάθεια.. Προχωράμε. Θα πάω στην αγαπημένη Σκανδιναβία και συγκεκριμένα στην Νορβηγία όπου ξεκινάει η 23η αγωνιστική της Eliteserien με διαβασμένα και μελετημένα προγνωστικά και προβλέπω πως θα σπάσουν οι έδρες, πάμε για ανάλυση.

Λυγίζει η έδρα της Βίκινγκ

Νίκη χρυσάφι πέτυχε η Βίκινγκ με 1-0 στην έδρα της Στρόμσγκοντσετ και βρίσκεται πλέον 5η με 38 βαθμούς όσους και η 4η Ρόζενμποργκ. Η σκληρή ομάδα του Μόρτεν Γιένσεν παρουσιάζεται εξαιρετική στην έδρα της καθώς στα 5 τελευταία της παιχνίδια έχει 4/5 νίκες με 5/5 over 2,5 και μοναδική ήττα αυτή από την πρωτοπόρο Μποντό Γκλιμτ. Απόντες οι Τόρστεϊνμπο και Γκούναρσον.

Η Λίλεστρομ μετά από την λευκή ισοπαλία στην έδρα της με την Κρίστιανσουντ βρίσκεται 6η με 35 βαθμούς. Ο ηγέτης Τόμας Όλσεν μετράει 18 γκολ και είναι 2ος σκόρερ της κατηγορίας στην καλύτερη του σεζόν ως τώρα. Οι Κίτρινοι στις 5 τελευταίες τους εξόδους έχουν απολογισμό 3-1-1 με 4/5 over 2,5. Μοναδικός απών ο Όγκμπου.

Εκτίμηση : Η γηπεδούχος θεωρείται φαβορί βάση των αποδόσεων στις στοιχηματικές εταιρείες και η προϊστορία είναι ελαφρά υπέρ της με απολογισμό 4-5-1 στις 10 τελευταίες επισκέψεις της Λίλεστρομ. Επίσης, 6/10 είχαν over 2,5. Οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα με μέταλλο και θα ανταποκριθούν πιστεύω στις δυσκολίες του παιχνιδιού με μπροστάρη τον φορμαρισμένο Όλσεν.

Με φόρα για το τίτλο

Η Στάμπαεκ απώλεσε ακόμη μια ευκαιρία να γλυτώσει τον απευθείας υποβιβασμό μετά και από την ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα της Μπραν. Συνέπεια αυτού είναι να παραμένει στην 15η θέση με 18 βαθμούς και την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 45 γκολ. Δυσκολεύεται στην έδρα της να πάρει βαθμούς αφού στα 5 τελευταία ματς έχει απολογισμό 1-2-2 με 3/5 over 2,5. Απόντες οι Αμανκάβχ και Κάσι.

Η Μόλντε αν και τα βρήκε σκούρα στην έδρα της απέναντι στην Τρόμσο τελικά επικράτησε με 3-0 και διατηρεί τη φόρα της στο κυνήγι του τίτλου με 44 βαθμούς 3 πίσω από την Μποντό Γκλιμτ. Στις 5 τελευταίες επισκέψεις της η Μόλντε στη σημερινή γηπεδούχο έχει τρεις νίκες και δύο ήττες με 5/5 over 2,5.

Εκτίμηση : Η Μόλντε έχει ισχυρό κίνητρο να διατηρήσει το νικηφόρο σερί , ειδικά μετά τις δυνατές εμφανίσεις της Μποντό Γκλιμτ στην Ευρώπη ευελπιστώντας πως θα αφήσει βαθμούς από τα συνεχή παιχνίδια και θα βγάλει κούραση. Θα τη στηρίξω και αυτή την αγωνιστική!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
17:00
Βίκινγκ - Λίλεστρομ
Χ2 & over 1,5
2.15
BET: 10 units
Μονό
19:00
Στάμπαεκ - Μόλντε
Μόλντε να σκοράρει και στα 2 ημίχ. & over 2,5
2.50
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 1.92
17:00
Βίκινγκ - Λίλεστρομ
Λίλεστρομ over 0,5
1.28
19:00
Στάμπαεκ - Μόλντε
Μόλντε over 1,5
1.50
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις