ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ντέρμπι στη χώρα των Βάσκων

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ντέρμπι στη χώρα των Βάσκων

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ντέρμπι στη χώρα των Βάσκων

LaLiga

Προγνωστικά από LaLiga και το παιχνίδι Aθλέτικ Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ.

Καλημέρα Κουβανέζοι. Ένα πλούσιο από άποψη στοιχηματισμού προβλέπεται το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, και ως εκ τούτου με δυσκόλεψε αρκετά η στοιχηματική επιλογή για τη σημερινή μας στήλη. Μετά από μια ευρεία αναζήτηση επέλεξα για τα σημερινά προγνωστικά να ‘’ταξιδέψουμε’’  στη χώρα των Βάσκων και το παιχνίδι Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ για την 10η αγωνιστική της La liga. Σπουδαίο παιχνίδι στο Σαν Μαμές, η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται την Βιγιαρεάλ.Οι δυο ομάδες με βάση τη δυναμική και το ρόστερ τους δεν έχουν ξεκινήσει τόσο καλά το πρωτάθλημα, κάτι που το μαρτυρά και η θέση στην οποία βρίσκονται.  

Οι Βάσκοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στην Αλαβές και θέλουν να επαναλάβουν το ίδιο πάλι μέσα στο σπίτι τους αυτή τη φορά εναντίον της Βιγιαρεάλ. Δεν έχουν επιθετικό πλουραλισμό, εξού και τα 7 γκολ ενεργητικό που έχουν πετύχει έως τώρα. Από την άλλη, αμυντικά έχουν δεχθεί μόνο 4 γκολ καθώς πολύ δύσκολα δέχονται φάσεις. Στο παιχνίδι με την Αλαβές για να είμαι ειλικρινής δέχθηκε αρκετή πίεση και ο παράγοντας τύχη σε ορισμένα σημεία έπαιξε το ρόλο του στο να παραμείνει αυτό το 1-0. Ο Μαρθελίνο σε γενικές γραμμές έχει επιθετική νοοτροπία, μέχρι στιγμής όμως αυτό δεν έχει αποτυπωθεί πλήρως στο χορτάρι. Αρκετές απουσίες για την Αθλέτικ Μπιλμπάο που δεν υπολογίζει σε 5 παίκτες. 

Από την άλλη η Βιγιαρεάλ που βρίσκεται και αυτή στη μέση της βαθμολογίας θέλει να αποδράσει με το διπλό από το Σαν Μαμές. Μεσοβδόμαδα είχε υποχρεώσεις για το Champions League και ταξίδεψε στην Βέρνη για το εκτός έδρας παιχνίδια με την Young Boys, όπου και κατάφερε να θριαμβεύσει με το ευρύ 1-4. Αντίθετα, για το πρωτάθλημα, ηττήθηκε απρόσμενα θα λέγαμε από την Οσασούνα με 1-2. Με βάση την εικόνα της μέχρι στιγμής, θα τη χαρακτήριζα μια ομάδα ‘’ασανσέρ’’ σχετικά με την απόδοσή της, κι αυτό διότι φαίνεται να είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο αποτέλεσμα. Είναι ελάχιστα πιο παραγωγική ομάδα από τους Βάσκους, όμως πίσω έχει ορισμένα ‘’θεματάκια’’ με αποτέλεσμα να είναι επιρρεπής στα λάθη και να δέχεται εύκολα φάσεις. Μόνο μια απουσία για τον Ουνάϊ Έμερι. 

Eκτίμηση: Ντέρμπι με τα όλα του! Αναμένεται ένα σκληρό παιχνίδι αλλά με πολύ χαμηλό ρυθμό. Θέλουν και οι δύο ομάδες το τρίποντο γι’αυτό και προσέχουν περισσότερο και δεν θα επιτίθονται αλόγιστα. Κλειστό ματς, αποφεύγουμε το σημείο καθώς είναι ρίσκο. Ρίσκο είναι και για μένα το πόσα γκολ θα μπουν. Θεωρώ ότι σίγουρα θα έχουμε γκολ αλλά αργά. Έτσι λοιπόν για τα σημερινά προγνωστικά μας θα διαλέξουμε την επιλογή γκολ μετά το 28’. 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις