Με την έδρα για το 1.80

προγνωστικά σοτιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Πρεμιέρα της αγωνιστικής με μια δυνατή αναμέτρηση στη χώρα των Βάσκων, με φαβορί τους γηπεδούχους.

Προγνωστικά στοιχήματος – Laliga

Γειά και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του koubanezos.gr. Πολύ καλά πήγαμε με τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Οι δύο βασικές προτάσεις πέρασαν άνετα, ενώ η ισοπαλία της Ατλέτικο χάθηκε στις λεπτομέρειες. Η κόκκινη μας τα χάλασε αλλά όλα, δυστυχώς ή ευτυχώς, στο πρόγραμμα είναι. Χωρίς άλλη καθυστέρηση, πάμε να δώσουμε συνέχεια στα προγνωστικά στοιχήματος με μια αγωνιστική φωτιά.

Οσασούνα – Γρανάδα

Το παιχνίδι που ανοίγει την αγωνιστική διεξάγεται στην χώρα των Βάσκων, μεταξύ της Οσασούνα και της Γρανάδα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και η βαθμολογική τους θέση το αποδεικνύει. Στηρίζονται πολύ στην έδρα τους και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καταφέρνουν να παίρνουν αυτό που θέλουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι τελευταίες δύο νίκες τους. Κόντρα στις Βαγιεκάνο και Βιγιαρεάλ, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, με γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Δείγμα του ότι παλεύουν όλα τους τα παιχνίδια μέχρι τέλους.

Η Γρανάδα βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, σε μέτρια κατάσταση, ανάσα η νίκη της κόντρα στην Σεβίλλη. Ή μάλλον καλύτερα το ριφιφί να πω! Με 3 σουτ μόλις στον στόχο και κατοχή στο 30%, ενώ η αντίπαλος της έχασε μια ντουζίνα ευκαιρίες. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετή για να αλλάξει την κατάσταση.

Όπως βλέπω το ζευγάρι, οι ομάδες είναι σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατάσταση. Έχουμε μια Οσασούνα που είναι σε εξαιρετική κατάσταση και φόρμα, που παλεύει μέχρι τέλους και διεκδικεί και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη μια Γρανάδα που αγκομαχά για να πάρει αποτέλεσμα. Η νίκη της τελευταίας κόντρα σε ανώτερο ποιοτικό αντίπαλο δεν αλλάζει την γενική εικόνα που έχω. Οπότε λογικό να εμπιστευτώ τους γηπεδούχους και να ποντάρω πάνω τους.

Αυτά για σήμερα από τα προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια εν όψει ενός πολύ ενδιαφέροντος, στοιχηματικά, Σ/Κ.

Μονό
22:00
Οσασούνα - Γρανάδα
1
1.80
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις