Σεντ Ετιέν στο… καναβάτσο

προγνωστικά ligue 1

Προγνωστικά Ligue 1: Άλλος ένας «τελικός» για τη Σεντ Ετιέν που οφείλει να μπει «με το μαχαίρι στα δόντια» απέναντι στην Ανζέ.

Προγνωστικά Ligue 1: Στενεύουν τα περιθώρια για Σεντ Ετιέν

Κομβικής σημασίας αναμέτρηση η σημερινή για την Σεντ Ετιέν που υποδέχεται την αποδεδειγμένα επικίνδυνη Ανζέ. Επιτακτική ανάγκη τόσο για τους «πράσινους» όσο και για τον ίδιο τον Κλοντ Πιέλ, να πετύχουν την πρώτη φετινή νίκη, παράμετρος που μας δείχνει τον δρόμο για τα προγνωστικά Ligue 1 της Παρασκευής. Για πάμε…

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Σεντ Ετιέν, η οποία ηττήθηκε και στο Στρασβούργο (5-1) και παραμένει χωρίς νίκη στη Ligue 1 (0-4-7). Ελαφρυντικό για τους «στεφανουά» το γεγονός ότι από το 44’ αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο (2-0 το σκορ σε εκείνο το σημείο). Εντός «Ζοφρουά Γκισάρ» είναι πιο ανταγωνιστική πάντως, κάτι που φάνηκε και στο τελευταίο με την Λιόν, ματς στο οποίο είχε τις ευκαιρίες ακόμα και να κερδίσει. Γενικά η ομάδα του Κλοντ Πιέλ βγάζει φάσεις (ιδίως εντός έδρας αγγίζει τις 14 ανά παιχνίδι) ενώ έχει σκοράρει στα οκτώ από τα δέκα φετινά. Σε ρηχά νερά προς το παρόν ο εκ των κορυφαίων της περσινής σεζόν Μπουανγκά.

Έφτασε κοντά στο να πάρει αποτέλεσμα στο Παρίσι η Ανζέ, το πέναλτι του Εμπαπέ, όμως, στο 87’ την άφησε με άδεια χέρια. Απέδειξε, πάντως, η ομάδα του Ζεράρ Μπατίκλ ότι στην καλή της μέρα μπορεί να βάλει δύσκολο στον οποιονδήποτε φέτος. Λιγότερο αποτελεσματικοί ως φιλοξενούμενοι οι «ασπρόμαυροι» (1-3-1), ωστόσο έχουν σκοράρει σε όλα έως τώρα (μοναδικό ματς που δεν σημείωσαν γκολ το εντός 0-0 με Μαρσέιγ). «Αναγεννημένος» με τον Ζεράρ Μπατίκλ, ο Σοφιάν Μπουφάλ, ο οποίος μαζί με τους Φουλτζίνι και Τσο συνθέτουν μια ιδιαίτερα ικανή και γρήγορη μεσοεπιθετική τριάδα, επικίνδυνη για οποιαδήποτε άμυνα.

Αμφότερες είναι ομάδες που παίζουν από τα άκρα και πραγματοποιούν πολλές σέντρες στα παιχνίδια τους (σχεδόν 24 ανά αγώνα εντός η Σεντ Ετιέν, πάνω από 21 ως φιλοξενούμενη η Ανζέ). Το στοιχείο αυτό αποτυπώνεται και στα νούμερα των δύο όσον αφορά τα κόρνερ (10 μέσο όρο στα εντός της Σεντ Ετιέν και 9 στα εκτός της Ανζέ).

Το πάνω χέρι με αντίπαλο την Ανζέ έχει η Σεντ Ετιέν, τόσο εντός αλλά και συνολικά. Συγκεκριμένα, σε 13 παιχνίδια εντός 20ετίας, οι «στεφανουά» έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά (22 Σεπτέμβρη το ’19, 6-6-1 συνολικά, 3-3-0 εντός «Ζοφρουά Γκισάρ»). Επιπλέον, η παράδοση μεταξύ των δύο ενισχύει και το σενάριο με τα κόρνερ καθώς μόνο σε μία περίπτωση από τις 13 συνολικά σημειώθηκαν λιγότερα από εννέα κόρνερ.

Η πίεση είναι με το μέρος των γηπεδούχων που πρέπει να ψάξουν την πρώτη τους φετινή νίκη στην Ligue 1. Βολεύεται με το παιχνίδι υπομονής η Ανζέ που, όπως φάνηκε και στο Παρίσι, έχει την ποιότητα και την ταχύτητα να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους. Δεν θα μπλέξουμε με σημεία, αντιθέτως θα πάμε σε δύο combo, ένα με γκολ και κόρνερ αλλά και ένα πιο «ρισκαδόρικο».

 

Combo
22:00
Σεντ Ετιέν - Ανζέ
Over 1,5 γκολ & Over 8,5 κόρνερ
2.20
BET: 20 units
Combo
22:00
Σεντ Ετιέν - Ανζέ
Γκολ Τσο (Ανζέ) & goal/goal
6.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις