ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Super League: Previews και σημεία για την 7η αγωνιστική

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Super League: Previews και σημεία για την 7η αγωνιστική

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Super League: Previews και σημεία για την 7η αγωνιστική

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Super League: Previews και σημεία για την 7η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 7ης αγωνιστικής. Ανάλυση για τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr

Super League: Preview 7ης αγωνιστικής

Φτάσαμε αισίως στην 7η αγωνιστική στη φετινή Super League κι έχουμε ωραίες αναμετρήσεις μπροστά μας αυτό το Σαββατοκύριακο. Έχουμε μάχες της πρώτης τετράδας μεταξύ τους, ενώ ματς με αρκετό ενδιαφέρον αναμένονται σε Κρήτη και Αρκαδία. Πάμε λοιπόν στο ψητό.

23/10 (18:15) Ατρόμητος – Ιωνικός

Ατρόμητος: Ακόμη μια ήττα για τους Περιστεριώτες, αυτή τη φορά από την ΑΕΚ με το βαρύ 3-0. Δεν ήταν τόσο κακός ο Ατρόμητος, ολίγον πλασματική η έκταση, αλλά συνεχίζει ουραγός στη φετινή Super League. Επιστρέφει ο πολύτιμος Παπαδόπουλος (αμυντικός), στο 50/50 ο Καρτάλης (μέσος).

Ιωνικός: Τραγική εμφάνιση στην Λεωφόρο, τα είχαμε πει πως φαίνεται να φθείνει η νεοφώτιστη ομάδα. Στα 4 τα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Οι βασικότατοι Τσιγκρίνσκι, Σάντσες (αμυντικοί) εκτός, επιστρέφει ο Ντάλσιο (μέσος), στο 50/50 ο Λένις (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Ματς δίχως αύριο για τον Ατρόμητο, που δείχνει να συνέρχεται, αλλά του λείπουν οι βαθμοί. Σε κακή κατάσταση ο Ιωνικός, κάνουν μπαμ οι απουσίες στην άμυνα, ο άσος αν και χαμηλά (1.80), έχει τον πρώτο λόγο. Με ρίσκο άσος από ημίχρονο σε τιμές τριπλασιασμού (2.80).

23/10 (19:00) Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα

Απόλλων Σμύρνης: Τα είχαμε πει: η τακτική του προσπαθώ να μην χάσω κάποια στιγμή γυρνάει μπούμερανγκ. Δεν «περπατάει» ο Απόλλων με τον Φέστα στο τιμόνι, εμφανής η έλλειψη επιθετικής τακτικής. Επιστρέφουν Παμλίδης (μέσος), Βέρχουλστ (τερματοφύλακας). Απών ο Ράιλο (αμυντικός).

ΠΑΣ Γιάννινα: Ακόμα και με αλλαγμένη νοοτροπία φέτος, ο ΠΑΣ παραμένει τρομερά αξιόπιστος αγωνιστικά. Πρώτη φετινή ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά κοίταξαν στα μάτια τους Πειραιώτες. Μοναδικός απών ο άτυχος Κόντε (επιθετικός).

Εκτίμηση: Τρομερά κλειστό το σετ, λογικό από τη μια, αλλά δεν γίνεται να μην τονιστεί το πόσο καλύτερη ομάδα δείχνει στο χορτάρι ο ΠΑΣ. Στο 1.80 το dnb για τους Ηπειρώτες, βαράει έντονα στο μάτι το 2.75 στο διπλό, χωρίς προφανή λόγο.

23/10 (20:30) Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 

Αστέρας Τρίπολης: Επιτέλους νίκη για τους Αρκάδες, η πρώτη φετινή στην Super League, συνοδευόμενη από μεστή εμφάνιση. Στόχος πλέον η συνέχεια στα καλά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ματς απέναντι στους φορμαρισμένους «πράσινους». Επιστρέφουν οι Ατιένθα (αμυντικός), Τιλίκα (εξτρέμ), απόντες οι Χριστόπουλος, Αντζουλάς (αμυντικοί), Καπίγια (μέσος).

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει το τρομερό σερί του εντός έδρας ο Παναθηναϊκός, ακόμη μια ευρεία νίκη απέναντι στον Ιωνικό. Χτίζουν καλό μομέντουμ οι «πράσινοι», στόχος η σταθερότητα. Επιστρέφουν οι Σένγκεφελντ, Πούγγουρας (αμυντικοί), στο 50/50 οι Μακέντα (επιθετικός), Διούδης (τερματοφύλακας), Λούντκβιστ (μέσος).

Εκτίμηση: Ομάδες που βρίσκονται σε καλό μομέντουμ γενικότερα. Αρχίζει παίρνει πάνω του ο Αστέρας, που ψάχνει αποτέλεσμα και σταθερότητα, συνεχίζει να είναι καλός και αποτελεσματικός ο Παναθηναϊκός, εντύπωση μου κάνει το over σε τιμές αουτσάιντερ (2.10). 

24/10 (16:00) Άρης – Παναιτωλικός

Άρης: Ίδρωσε απέναντι στη Λαμία των 10 παιχτών, αλλά πήρε εν τέλει το τρίποντο, δεύτερο συνεχόμενο. Αγνοείται η σταθερότητα για τους Θεσσαλονικείς, άνευροι δείχνουν επιθετικά. Επιστρέφουν οι Μπεναλουάν (αμυντικός), Σάσα (μέσος), στο 50/50 ο Σάκιτς (αμυντικός).

Παναιτωλικός: Κανένας δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει την καλή εικόνα του Παναιτωλικού, αλλά βαθμολογικά αυτό δεν έχει αντίκτυπο. Παραμένει χωρίς νίκη εντός έδρας, τελευταίο ματς η ήττα με ανατροπή από τον ΟΦΗ. Επιστρέφουν οι Κορνέλιους (αμυντικός), Φλόρες (μέσος), Στο 50/50 οι Ντίας, Μπαρμπόσα (μέσοι), Χουχούμης (αμυντικός). Απόντες οι Μεντόσα (μέσος), Λιάβας (μέσος), Περέιρα (αμυντικός).

Εκτίμηση: Δεν αγοράζεται σε καμία περίπτωση άσος σε τιμές πέριξ του 1.50. Σε τιμές αουτσάιντερ το over (2.25), χωρίς προφανή λόγο, ενώ το να σκοράρει ο ποιοτικός Παναιτωλικός το βρίσκουμε στο διπλασιασμό (2.00).

24/10 (16:00) Βόλος – ΑΕΚ

Βόλος: Ακόμη ένα ματς ροντέο, διαφήμιση του αθλήματος, όπως θέλετε πείτε το, στο 4-4 με τον ΠΑΟΚ. Τρομερή ποιότητα επιθετικά, με την ίδια ευκολία δέχεται γκολ χωρίς να αλλάζει τρόπο προσέγγισης των παιχνιδιών. Λογικά επιστρέφουν οι Κότνικ (τερματοφύλακας), Ορός (εξτρέμ).

ΑΕΚ: Από το πρώτο παιχνίδι του Γιαννίκη είδαμε αλλαγές σε πρόσωπα και φιλοσοφία. Δίκαιη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, ελαφρώς πλασματικό το σκορ βέβαια. Εκτός οι Γέβτιτς,  Γαλανόπουλος (μέσοι).

Εκτίμηση: Φτάσαμε 7η αγωνιστική για να δούμε σε σχετικά φυσιολογικές τιμές το αμφίτερμα σε ματς του Βόλου (1.75). Σε φιλικό του καλοκαιριού είχε νικήσει ο Βόλος με 4-3, προφανής επιλογή το αμφίτερμα σε συνδυασμό με over (2.20). 

24/10 (18:15) ΟΦΗ – Λαμία

ΟΦΗ: Οι σημαντικές επιστροφές βοήθησαν, όπως και ο τρόπος παιχνιδιού του Παναιτωλικού, ώστε να έρθει το πρώτο φετινό τρίποντο. Καλή εμφάνιση από τους Κρητικούς, που θέλουν να δώσουν συνέχεια, αν και κουβαλάνε ακόμα απουσίες. Απόντες οι Βάτερμαν (τερματοφύλακας), Διαμαντής, Ουές (αμυντικοί), Ντε Γκούζμαν, Στάικος (μέσοι), Τσιαλιανίδης, Γρίβας (εξτρέμ), Συμπλήρωσε κάρτες ο παιχταράς Νέιρα, επιστρέφουν οι Λυμπεράκης, Κοροβέσης (αμυντικοί).

Λαμία: Δεν πτοήθηκε από την αποβολή, κοίταξε στα μάτια τον Άρη, αλλά δεν κατάφερε να πάρει και πάλι αποτέλεσμα. Κακή συγκομιδή γενικά, κυρίως συγκυρίες και κακή ψυχολογία της έχουν κοστίσει μέχρι στιγμής. Απόντες οι Ελευθεριάδης (μέσος), Ρόμανιτς (εξτρέμ), λογικά επιστρέφει ο Τζανετόπουλος (αμυντικός).

Εκτίμηση: Ομάδες που δεν φοβούνται να παίξουν μπάλα σε καμία περίπτωση. Καλό το timing για τον ΟΦΗ που χτίζει μομέντουμ, δίκαιο το 2.45 στον άσο, ποντάρεται με λίγο ρίσκο. Αστείο το over με βάση αυτά που έχουμε δει από τις δύο ομάδες, παίρνει ποντάρισμα μόνο και μόνο από τη τιμή (2.45).

24/10 (20:30) Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Δεν ήταν καλός μετά την διακοπή, αλλά κυρίως η ατομική ποιότητα του έδωσε υπερπολύτιμο τρίποντο, απέναντι στον μαχητικό ΠΑΣ. Ντέρμπι σε κεκλεισμένων των θυρών, αμέσως μετά το ταξίδι και την ήττα στην Φρανκφούρτη με 3-1 από την Άιντραχτ. Μοναδικός απών ο μακροχρόνια τραυματίας Φορτούνης (μέσος).

ΠΑΟΚ: Ματς που τον έριξε ψυχολογικά το 4-4 με το Βόλο, αποκαλύπτοντας προβλήματα ψυχολογίας κι διαχείρισης στο δικέφαλο. Μεγάλο διπλό στην Κοπεγχάγη με 2-1, αγχώθηκε στο φινάλε αλλά πήρε το τρίποντο. Απόντες οι Κρέσπο, Ίνγκασον (αμυντικοί), Κούρτιτς (μέσος), επιστρέφει ο Σίντκλεϊ (αμυντικός).

Εκτίμηση: Ντέρμπι σε κεκλεισμένων των θυρών μετά από ευρωπαϊκές εξόδους είναι ήδη αντιστοιχηματικό από μόνο του. Μεγαλύτερο βάθος ο Ολυμπιακός μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα συνεχόμενα παιχνίδια, εν μέρει δίκαιος μοιάζει ο άσος στο διπλασιασμό (2.00).

Μονό (23/10)
18:15
Ατρόμητος - Ιωνικός
1 ημίχ./1 τελ.
2.80
BET: 10 units
Μονό (23/10)
20:30
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός
Over 2,5
2.10
BET: 20 units
Combo (24/10)
16:00
Βόλος - ΑΕΚ
Goal/goal & over 2,5
2.20
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις