Σοβαρή η Αρμάνι, μαχητικός ο Παναθηναϊκός

Σοβαρή η Αρμάνι, μαχητικός ο Παναθηναϊκός

Πέμπτη σημαίνει... Euroleague και ο Στυλιαράς έχει ξεχωρίσει 5 επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα.

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους. Πράξη 5η για την Euroleague με πέντε παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα. Πάμε αμέσως στο «ψητό» να δούμε τα προγνωστικά Euroleague που ξεχώρισα.

Δεν αστειεύεται το Μιλάνο

Εντυπωσιακή εκκίνηση στην φετινή διοργάνωση για την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα που έχει ξεκινήσει με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι Ιταλοί δείχνουν πολύ σοβαροί παίζοντας εξαιρετική άμυνα, αφού έχουν κρατήσει όλους τους αντιπάλους τους κάτω από τους 75 πόντους! Στην επίθεση υπάρχει πλουραλισμός και πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Η Βιλερμπάν, είναι ίσως η ευχάριστη έκπληξη της Euroleague μέχρι στιγμής. Ξεκίνησε με 3/3 νίκες, όμως την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από την Μακάμπι. Μπορεί οι Γάλλοι να διαθέτουν παίκτες, όπως ο Οκόμπο και ο Τζόουνς, που είναι χαρισματικοί επιθετικά, ωστόσο θεωρώ πως κόντρα στην Αρμάνι θα τα βρουν «σκούρα».

Εκτίμηση: Αναμένω τους γηπεδούχους να μπουν δυναμικά από το πρώτο λεπτό και να «καθαρίσουν» το ματς από νωρίς. Πάμε με το 1ημίχ. / 1τελ.

Θα το παλέψει ο Παναθηναϊκός

Στις 21:05 η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου προβληματίζει με την εικόνα της και ας πήρε διπλό από την Βιλερμπάν την περασμένη Παρασκευή. Στα γκαρντ υπάρχει πρόβλημα μιας και μετά τον Γουίλμπεκιν επικρατεί το χάος. Στις θέσεις των ψηλών τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα και η «ομάδα του λαού» πιθανότατα θα έχει και τον Άντε Ζίζιτς για πρώτη φορά φέτος στο ρόστερ της. Στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Πρίφτης προσπαθεί ακόμα να βρει το μυστικό της επιτυχίας. Η εικόνα των «πράσινων» μέχρι τώρα δεν είναι καλή, όμως στο ματς με την Μακάμπι υπάρχει στην εξίσωση ο παράγοντας Γιόγκι Φερέλ. Ο Αμερικανός, με πολυετή θητεία στο NBA, έχει όλα τα φόντα να βοηθήσει το «τριφύλλι» στη θέση του «1» όπου και «πονάει». Εκτιμώ πως ο βραχύσωμος γκαρντ δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής και θα κάνει από τα πρώτα του λεπτά στο παρκέ την διαφορά.

Εκτίμηση: Βλέπω ντέρμπι μέχρι το τελευταίο λεπτό και τον Παναθηναϊκό να είναι ανταγωνιστικός και στα 40 λεπτά. Επιλογή το + 9,5 των φιλοξενούμενων.

Βρίσκει τρία δίποντα ο Ντάνστον

Στις 20:00 η απογοητευτική -φέτος- Εφές υποδέχεται την Ούνιξ Καζάν, που επίσης παρουσιάζει προβληματική εικόνα. Η ομάδα του Αταμάν έχει την ευκαιρία να βγάλει επιτέλους αντίδραση κόντρα στους Ρώσους και να μας θυμίσει ξανά το ότι είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Σε αυτό το πλαίσιο βλέπω υψηλό σκορ από την Εφές και τον Μπράιαντ Ντάνστον να βοηθά επιθετικά με το line του στους πόντους να είναι στο 5,5, όταν τις περασμένες αγωνιστικές βρισκόταν στο 7,5-8,5. Πάμε με το over 5,5 πόντων του Αμερικανού.

Εκμεταλλεύεται τις απουσίες ο Γκιφέι

Ζαλγκίρις και Μπάγερν θα κοντραριστούν στο Κάουνας για την πρώτη τους φετινή νίκη, αφού το ρεκόρ τους μέχρι τώρα είναι στο 0-4. Τα προβλήματα τραυματισμών δεν έχουν τελειωμό για τους Λιθουανούς. Μετά τον Λοβέρν που θα χάσει σίγουρα κάποιες εβδομάδες, νοκ άουτ για το σημερινό ματς τέθηκε και ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Γιανκούνας και Μούντιεϊ. Ο Γιούρι Ζντοβτς θα έχει αναγκαστικά περιορισμένο rotation λοιπόν. Επωφελημένος θα βγει ο Νιλς Γκιφέι που αγωνίζεται στο «3-4». Ο Γερμανός είναι καλός σκόρερ και εκτίμησή μου είναι πως αν είναι στοιχειωδώς εύστοχος, θα βάλει πάνω από 8 πόντους.

Ζορίζεται κόντρα στους ψηλούς της Αρμάνι ο Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει πραγματοποιήσει άκρως θετικές εμφανίσεις μέχρι τώρα στην παρθενική του σεζόν στην Euroleague. Κόντρα στην Αρμάνι όμως τα πράγματα δεν θα είναι πολύ εύκολα, μιας και θα έχει να αντιμετωπίσει κορμιά όπως ο Ταρζέφσκι, ο Χάινς και ο Μήτογλου. Μην ξεχνάμε πως στις θέσεις των ψηλών η Βιλερμπάν έχει αρκετές λύσεις (Γκιστ, Οσετκόφσκι, Φαλ). Το line στους πόντους του 24χρονου είναι στο 6,5 και θεωρώ πως δύσκολα θα το ξεπεράσει μιας και αντέχουμε μέχρι και 3 δίποντα. Πάμε με το under 6,5 πόντων του.

Καλή μας τύχη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Ζαλγκίρις - Μπάγερν
Γκιφέι over 7,5 πόντοι
2.25
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.50
20:00
Εφές - Ούνιξ
Ντάνστον over 5,5 πόντοι
1.87
21:30
Αρμάνι Μιλάνο - Βιλερμπάν
Κ. Αντετοκούνμπο under 6,5 πόντοι
1.87
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.37
21:05
Μακάμπι - Παναθηναϊκός
2 (+9,5)
1.55
21:30
Αρμάνι Μιλάνο - Βιλερμπάν
1ημίχ. / 1τελ.
1.52
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις