ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Με κατεβασμένο το κεφάλι στη Κοπεγχάγη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Με κατεβασμένο το κεφάλι στη Κοπεγχάγη

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Με κατεβασμένο το κεφάλι στη Κοπεγχάγη

Προγνωστικά Conference

Προγνωστικά Conference: Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ στη Δανία, ματιά και στο παιχνίδι Φίτεσε - Τόνεναμ.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες μας. Μέτρια χθες τα πήγαμε στα σημεία μας αλλά μεγάλη έκπληξη ο Άγιαξ που μας πλήρωσε κάνοντας όλη την δουλειά μόνος του. Στα σημερινά λοιπόν έχουμε αρκετά ματς και από Europa αλλά και από Conference. Προγνωστικά όμως θα δώσω μόνο από την δεύτερη διοργάνωση, αφού βλέπω αρκετά αμφίρροπα τα ματς του Europa. Πάμε λοιπόν στα σημερινά μας προγνωστικά.

Και με «ροτέισον» είναι ανώτερη

Η Φίτεσε υποδέχεται στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Άρνεμ την Τότεναμ, σε ένα ματς σχετικά ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Μόλις έναν πόντο μπροστά είναι τα «σπιρούνια», και με το σημερινό ροτέισον που αναμένεται να κάνει ο Νούνο Εσπερίτο, ίσως δούμε κάποια έκπληξη. Μία νίκη με την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα και μία ήττα από τη Ρεν, είναι ο απολογισμός των γηπεδούχων ενώ πήρε επαγγελματική νίκη μέσα στο Ναϊμέγκεν με 0-1 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σημαντική απουσία από την αρχή της χρονιάς ο βασικός της κίπερ ενώ επιστρέφει ο Τανάνε στην αρχική ενδεκάδα, αφού έλειπε την προηγούμενη αγωνιστική λόγω καρτών.

Με επιτυχία πέρασε η Τότεναμ από το Νιούκαστλ με 2-3 αν και η διαφορά θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερη, αφού οι φιλοξενούμενοι χάσανε αρκετές ευκαιρίες ενώ παίζανε και με παίκτη περισσότερο για δέκα λεπτά. Σε 5 ματς η ομάδα μετράει 1 ήττα και φαίνεται να πατάει καλύτερα από τις πρώτες αγωνιστικές. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, αλλαγές θα κάνει στο αρχικό σχήμα ο Πορτογάλος τεχνικός, αφού εκτός θα μείνουν λογικά οι Γιορίς, Έμερσον, Ρομέρο, Ρεγκιλόν, Χόιμπερκ, Σον, Μόουρα και Εντομπελέ. Πιθανή ενδεκάδα: Γκολίνι – Τανγκανγκά, Σάντσεζ, Ντάιερ, Ντέιβις – Σκιπ, Γουίνκς – Λο Σέλσο, Άλι, Τζιλ – Κέιν. Ο λόγος που γράφτηκε η πιθανή ενδεκάδα είναι για να δείτε πως ακόμα και με ροτέισον οι Άγγλοι έχουν τρομερή ποιότητα και φοβερό υλικό.

Είναι σε ανοδική πορεία οι Λονδρέζοι, οι οποίοι σίγουρα δεν θα θέλουν να χάσουν σήμερα κόντρα σε έναν μέτριο αντίπαλο. Πάνω από τον διπλασιασμό το διπλό, αλλά εμείς όπως πάντα θα πάμε σε Draw no bet και με κάποια ψιλά να βρει γκολ και το wonder kid από την Ισπανία, ο οποίος δεν έχει βρει γκολ ακόμα με την φανέλα της Τότεναμ.

Με το μυαλό στο Καραϊσκάκης …

Μέχρι την Κοπεγχάγη θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ για να αγωνιστεί με την ομώνυμη ομάδα της Δανίας για την 3η αγωνιστική του Conference League. Οι γηπεδούχοι έχουν 2/2 νίκες στην διοργάνωση (3-1 Λίνκολν, 1-3 Σλόβαν) και στο πρωτάθλημα τα πάνε σχετικά καλά, αφού βρίσκονται στην 2η θέση μιας και έμειναν στο 1-1 προχθές με αποτέλεσμα να χάσουν την πρώτη θέση. Εκτός λόγω χιαστών ο «δικός» μας Ζέκα ενώ ενοχλήσεις στο ισχίο κρατήσανε τον Στέιτζ μακριά από τα πλάνα του Θόρουπ.

Μετά το στραπάτσο με τον Βόλο, ακολουθεί ίσως και το πιο δύσκολο πρόγραμμα της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ,  αφού παίζει σήμερα με την Κοπεγχάγη ενώ την Κυριακή πηγαίνει στον Πειραιά για να παίξει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στο πρωτάθλημα έρχεται από ισοπαλία-σοκ, αφού στο ημίχρονο νικούσε με 4-1 τον Βόλο, αλλά η εικόνα του στο β’ δεν ήταν κάκιστη με αποτέλεσμα να γίνει το 4-4 ενώ χάθηκε και πέναλτι από τον Βιεϊρίνια στο 4-3. Σε αντίθεση με την Κοπεγχάγη που έχει 2/2, ο ΠΑΟΚ έχει μία νίκη με 0-2 στο Γιβραλτάρ, αλλά στραβοπάτησε με ισοπαλία μέσα στην Τούμπα από την κατώτερη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Θα φρεσκάρει την ομάδα, όπως δήλωσε, ο Λουτσέσκου και μάλλον θα παίξει με Σίντκλεϊ, Μιχάι αντί των Βαρέλα, Βιεϊρίνια, ενώ ο Μπίσεσβαρ φαίνεται να γυρνάει στον άξονα, στην θέση του Αουγκούστο και να πηγαίνει στα εξτρέμ ο Μίτριτσα. Μπροστά αναμένεται ο Σφιντέρσκι αντί του Άκπομ.

Με μία γενική ματιά, κι αν αυτή θα είναι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, τότε δύσκολα θα πάρει το τρίποντο, αλλά του κάνει και το «Χ». Αν, όμως, θέλει την πρωτιά θα πρέπει να την κυνηγήσει μέσα στην Τούμπα. Όσο και να μην θέλει, όσο και να λέει ότι δεν σκέφτεται το ματς της Κυριακής, οι κινήσεις του Λουτσέσκου δείχνουν το ανάποδο. Φυσικά, ο καθένας το ίδιο θα έκανε, μιας και παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτάθλημα, διότι ο Ολυμπιακός, αν τον κερδίσει, τον αφήνει στο -4. Προς τον άσο θα κινηθούμε, πάντα με κάλυψη.  Η Κοπεγχάγη βρίσκεται σε καλύτερο φεγγάρι σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που καλείται να παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα από αυτή της Κυριακής.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.35
19:45
Φίτεσε - Τότεναμ
2 Dnb
1.57
19:45
Κοπεγχάγη - ΠΑΟΚ
1 Dnb
1.50
BET: 20 units
Μονό
19:45
Φίτεσε - Τότεναμ
Γκολ Τζιλ
4.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις