Ευρωπαϊκή βραδιά με πολλά γκολ

γκολ

Ευρωπαϊκή βραδιά με βροχή από γκολ προβλέπει ο Monogoal σε Βουλγαρία και Ιταλία με μια δυάδα και ένα combo σε εξαιρετικές αποδόσεις!

Θα ”βρέξει” γκολ σήμερα

Καλημέρα σε κάθε Κουβανέζο μας ό,που κι αν βρίσκεται. Σε εξέλιξη οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και βλέπω πολλά γκολ σήμερα στο πρόγραμμα. Πάμε να τα αναλύσουμε με τη σειρά.

Το έχουν το γκολ στο τσεπάκι

Η Λουντογκόρετς πέτυχε άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά επί της Τσάρσκο Σέλο με 4-0 και φιγουράρει 1η με 24 βαθμούς. Επίσης, διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 27 τέρματα ενώ σε καλό φεγγάρι βρίσκεται και ο Σωτηρίου με 5 γκολ ως τώρα για τους «Πράσινους». Στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς έχει 4/5 νίκες με 3/5 over 2,5. Στους ομίλους του Europa League έχει έναν βαθμό μόνο και σήμερα της δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσει την 2η θέση από την Μπράγκα. Απόντες οι Σισίνιο, Κάουλι, Μάριν και Βάντερσον.

Η Μπράγκα αντιθέτως σε όχι και τόσο ανοδική πορεία, ήρθε ισόπαλη με την Μποαβίστα 2-2 εντός έδρας και βρίσκεται 6η με 13 βαθμούς. Επίσης, πριν τέσσερις μέρες προκρίθηκε εύκολα στη φάση των «16» στο κύπελλο επικρατώντας άνετα με 5-0 στην έδρα της Μοϊτένσε. Εκτός συνόρων είναι 2η στον όμιλό της με 3 βαθμούς και έχει σε καλή φόρμα τον Γκαλένο με 3 τέρματα και 1ο σκόρερ της διοργάνωσης ως τώρα. Στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια έχει βρει 4/5 φορές δίχτυα μετρώντας συνολικά 10 στα ματς αυτά.

Εκτίμηση: Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες είναι αρκετά επιθετικές και θα ψάξουν το γκολ, χωρίς πολλά πολλά και λόγω της απόδοσης που διπλασιάζει εκτιμώ ότι το over είναι η καλύτερη επιλογή στα μάτια μου.

Ναπολιτάνικα γκολ

Ουσιαστική και αποτελεσματική η Νάπολι κέρδισε με 1-0 την Τορίνο και παραμένει 1η και αήττητη με 24 βαθμούς στη Serie A. Προσπερνάω το κάζο της προηγούμενης αγωνιστικής του Europa League στην έδρα της ενάντια στην Σπάρτακ Μόσχας καθώς όλα της πήγανε στραβά, ήρθε και η κόκκινη του Ρουί και έδεσε το γλυκό. Τρίτη μετά από την ήττα αυτή με έναν βαθμό και επιτακτική ανάγκη για αντίδραση. Στα 5 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας έχει 4/5 νίκες με 2/5 over 2,5. Απόντες οι Μάριο Ρουί, Μανωλάς, Μάλκουϊτ και Ουνάς.

Σε τελείως αντίθετη πορεία η Λέγκια Βαρσοβίας, έρχεται από ήττα από την πρωτοπόρο Λεχ Πόζναν με 1-0 στο γήπεδό της και βρίσκεται 15η με 9 βαθμούς, μόλις 2 πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού! Στην Ευρώπη, όμως, έχει μπει αναπάντεχα καλά, αφού έκανε το 2/2 και φιγουράρει 1η με 6 βαθμούς. Στις 5 τελευταίες εξόδους της η Λέγκια μετράει δύο νίκες και τρεις ήττες με 2/5 over 2,5. Απών ο Καπούστκα ενώ αμφίβολοι είναι οι Αμπού Χανά, Μπόρουτς και Χολόβνια.

Εκτίμηση: Πολλοί παράγοντες για να δικαιολογήσω το ποντάρισμα με τα χίλια στο φαβορί, όπως κίνητρο, διαφορά  ποιότητας, έδρα και πάει λέγοντας. Μια φορά πήγε στην Νάπολι η Λέγκια και ηττήθηκε με 5-2 με πρωταγωνιστές τότε τους Ινσίνιε και Μέρτενς. Δεν θα χαρίσουν κάστανο οι Ναπολιτάνοι, γκολ σε κάθε ημίχρονο και πολλά γκολ γενικά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 4.20
19:45
Λουντογκόρετς - Μπράγκα
Over 2,5
2.00
22:00
Νάπολι - Λέγκια Βαρσοβίας
Over 3,5
2.10
BET: 10 units
Μονό
22:00
Νάπολι - Λέγκια Βαρσοβίας
Νάπολι να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα & over 3,5
2.50
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις