Ο μαχητικός Ολυμπιακός και τα ολλανδικά over

προγνωστικά

Προγνωστικά Πέμπτης, σε μια μέρα που έχει πλέον δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο μενού, Europa League και Europa League Conference.

Συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις απόψε, με σημαντικά ματς και φυσικά ελληνικό ενδιαφέρον. Πληθώρα επιλογών από τα προγνωστικά του koubanezos.gr, με την στήλη του Talisman να επικεντρώνεται σε τέσσερις αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή του Ολυμπιακού στη Φρανκφούρτη. Πάμε να δούμε τις έξι επιλογές για σήμερα!

Προγνωστικά Ευρώπης: Ματσάρα στο Ρόντερνταμ

Στην έδρα της Φέγενορντ θα φιλοξενηθεί η πρωτάρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Ουνιόν Βερολίνου. Οι Ολλανδοί οδηγούν την κούρσα του 5ου ομίλου, με τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες (Μ.Χάιφα 0-0 εκτός, Σλάβια Πράγας 2-1 εντός), με τους Γερμανούς να ακολουθούν με τρεις (Σλάβια 1-3 εκτός, Μ.Χάιφα 3-0 εντός). Δε θα έχει εύκολο έργο η γηπεδούχος στο «Ντε Κάιπ», αφού η Ουνιόν αγωνίζεται σε κάθε ματς χωρίς να έχει κάτι να χάσει, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα σε κάθε αντίπαλο.

Από ισοπαλία 2-2 εντός με τη Βααλβάικ προέρχεται η Φέγενορντ στο πρωτάθλημα Ολλανδίας, σε αναμέτρηση που έκαναν εμφάνιση τα γνωστά αμυντικά κενά της ομάδας του Άρνε Σλοτ. Από Σάββατο σε Πέμπτη, ο Ολλανδός τεχνικός δεν προλαβαίνει να διορθώσει και πολλά, με τη λογική να λέει πως ούτε εδώ θα κρατήσει ανέπαφη εστία ο Μπίζλοου. Από την άλλη, οι Βερολινέζοι ξεπέρασαν το εμπόδιο της Βόλφσμπουργκ (2-0 εντός έδρας), με τον Αβονίγι να βρίσκει και πάλι δίχτυα. Ο Νιγηριανός φορ είναι σε εξαιρετική κατάσταση με 6 γκολ σε 8 ματς φέτος. Περί τα 2.65 πληρώνει να βρεθεί και πάλι στον πίνακα των σκόρερ.

Τέσσερα στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς των Ολλανδών έχουν έρθει over, ενώ αντίστοιχος είναι ο αριθμός και στα πέντε τελευταία εκτός των Γερμανών. Στο 1.70 βρίσκεται το over 2,5, μια απόδοση αρκετά καλή,  αν υπολογίσουμε τόσο τις επιθετικές αρετές, όσο και την δίψα για νίκη των δύο ομάδων.

Με τα «δεύτερα» οι Άγγλοι

Την ίδια ώρα (19:45) με τη ματσάρα στο Ρόντερνταμ, ακόμα ένας ενδιαφέρων αγώνας θα λάβει χώρα στο Άρνεμ της Ολλανδίας. Η τοπική Φίτεσε υποδέχεται την Τότεναμ, με έναν βαθμό να χωρίζει τις δύο ομάδες. Τα «σπιρούνια» αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» κόντρα στη Νιούκαστλ (3-2) κατακτώντας τους τρεις βαθμούς χάρη στα τρία γκολ που βρήκαν στο πρώτο ημίχρονο και παρά το ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ανήκει το γεγονός πώς ο Νούνο Εσπίριντο Σάντο δε προχώρησε σε καμία αλλαγή παίκτη, κάτι που προμηνύει εκτεταμένο ροτέισιον για απόψε.

Συνέχεια στο εντός συνόρων νικηφόρο σερί έδωσε η Φίτεσε την Κυριακή, περνώντας με 1-0 από την έδρα της Ναϊμέγκεν στο τοπικό ντέρμπι μίσους, σε μια αναμέτρηση που είχαμε την κατάρρευση κερκίδας των φιλοξενούμενων, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες. Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς στο Conference League για τους Ολλανδούς, έχοντας ηττηθεί στο πρώτο από τη Ρεν με ανατροπή (2-1). Προφανώς, το σημερινό ματς θα είναι ακόμα πιο δύσκολο, αλλά από τα προγνωστικά δεν ηττήθηκε ποτέ κανείς.

Θα το παλέψουν το ματς οι γηπεδούχοι, κάτι που σε συνδυασμό με το ροτέισιον της άστατης Τότεναμ, με κάνει να κοιτάω στο αμφίτερμα και τα πολλά γκολ. Στο 1.70 δίνεται το goal/goal, στο 1.75 το over 2,5, στο 2.05 ο συνδυασμός τους.

Όλα ανοικτά στην Ανδαλουσία

Αναμέτρηση με φόντο την κορυφή του 7ου ομίλου διεξάγεται στις 19:45 στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», όπου η Ρεάλ Μπέτις υποδέχεται την Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν με έξι βαθμούς στην πρώτη θέση. Δύσκολο πέρασμα από την έδρα της Αλαβές (1-0 στο 89′) το βράδυ της Δευτέρας είχαν οι γηπεδούχοι, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι διασύρθηκαν με 5-1 εντός έδρας από την Μπάγερν Μονάχου.

Μόνο μια ήττα εντός έδρας, κι αυτή από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει η Μπέτις, η οποία θα βρεθεί απέναντι σε γερμανική ομάδα για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1995/96, όταν ηττήθηκε δις από την Καϊζερσλάουτερν. Κακή η παράδοση της Λεβερκούζεν κόντρα σε Ισπανούς, καθώς έχει μόλις τρεις νίκες σε 19 ματς στην ιβηρική χώρα, με το σερί να γράφει 13 σερί ήττες.

Έντεκα γκολ έχουν σημειωθεί στα πρώτα δυο ματς των Ανδαλουσιάνων στο Europa League, εφτά στα αντίστοιχα των Γερμανών. Ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα το συγκεκριμένο ματς με τα γκολ και εδώ να έχουν το πρώτο λόγο. Στο 1.65 αποτιμάται το over 2,5, ενώ δεν αποκλείεται το ματς να ξεφύγει και πέρα από αυτό το όριο, αφού οι «ασπιρίνες» δε βγάζουν το πόδι από το γκάζι.

«Θρύλος» και στη Φρανκφούρτη

Τρελαίνει κόσμο φέτος ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν με 2 στα 2 σε ευρωπαϊκό όμιλο, παίζοντας μάλιστα πολύ πειστικό ποδόσφαιρο και σήμερα θα επιδιώξουν να επαναλάβουν το θρίαμβο της Πόλης, κόντρα σε μια Άιντραχτ που σίγουρα δε τους τρομάζει. Από εκτός έδρας νίκη με 2-1 στα Γιάννενα προέρχεται η ομάδα του Μαρτίνς, που είδε και πάλι τον Ελ Αραμπί να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά.

Οι Γερμανοί ηττήθηκαν από τη Χέρτα το περασμένο Σάββατο με 1-2, επιστρέφοντας στα κακά αποτελέσματα, μετά την νίκη- έκπληξη στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν. Έτσι, έφτασαν τα πέντε εντός έδρας ματς χωρίς νίκη, ένα σερί που θέλουν να σταματήσει εδώ. Ωστόσο, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει αρχικά να μη δεχθούν γκολ. Με τέτοια άμυνα όμως, το θεωρώ απίθανο. Οκτώ στα δέκα ματς των γηπεδούχων έχουν έρθει goal/goal, ενώ πέντε από αυτά έληξαν 1-1. Διόλου απίθανο αποτέλεσμα και σήμερα. Στο 2.32 βρίσκεται το 1-1 σε οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, ενώ 1.70 πληρώνει το αμφίτερμα. Ωραιότατα!

Συνοψίζοντας, έξι επιλογές βγήκαν για τα σημερινά προγνωστικά, με τις δύο να παίζονται ως μονά (σκόρερ και anytime σκορ), ενώ τις υπόλοιπες τέσσερις να τις μοιράζω σε δύο δυάδες, με βάση τη διοργάνωση. Φυσικά εσείς μπορείτε να τις ανακατέψετε,όπως σας αρέσει. Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.98
19:45
Φέγενορντ - Ουνιόν Βερολίνου
Over 2,5
1.70
19:45
Φίτεσε - Τότεναμ
Over 2,5
1.75
BET: 15 units
Μονό
19:45
Φέγενορντ - Ουνιόν Βερολίνου
Να σκοράρει Τ.Αβονίγι (Ουνιόν)
2.65
BET: 6 units
Δυάδα απόδοσης 2.80
19:45
Ρεάλ Μπέτις - Λεβερκούζεν
Over 2,5
1.65
22:00
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ολυμπιακός
Goal/goal
1.70
BET: 15 units
Μονό
22:00
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ολυμπιακός
Anytime score: 1-1
2.32
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις