Άλλη κλάση η Μπαχτσεσεχίρ

Άλλη κλάση η Μπαχτσεσεχίρ

Στο FIBA Europe Cup και την αναμέτρηση του Ηρακλή με την Μπαχτσεσεχίρ ποντάρει ο Guibert.

Τζα! Δεν με περιμένατε, ε; Ετσι είμαι εγώ, εμφανίζομαι ξαφνικά για να κάνω εντύπωση. Αφήνω λοιπόν για λίγο την Euroleague (μέχρι αύριο δηλαδή) και έρχομαι για ένα και μόνο «χτύπημα» από το σημερινό ματς του υπό… διάλυση Ηρακλή με την τουρκική Μπαχτσεσεχίρ για το FIBA Europe Cup.

Ο Ηρακλής που την περασμένη εβδομάδα έχασε χαλαρά από κάποια ολλανδική Λέιντεν και έχασε και στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ είναι σε κατάσταση… τρελάδικου. Παραιτήθηκε ο προπονητής Σκουρτόπουλος, νέος δεν έχει αναλάβει ακόμη όσο και αν ακούγεται ο εξίσου… τρελός Μάκης Γιατράς αλλά η ομάδα είναι στα κάγκελα. Παίκτες, ειδικά οι ξένοι Γούλριτζ, Τέρνερ, Τέιλορ είναι στην πόρτα της εξόδου, άνθρωποι από την διοίκηση είναι εξαφανισμένοι, τον Σκουρτόπουλο του έκαναν… έξωση από διαμέρισμα που του νοίκιαζε η ομάδα, δεν είχαν καν τηλεόραση για το βίντεο-σκάουτινγκ όπως ειπώθηκε, σιγά μην ασχοληθούν με ένα ευρωπαϊκό ματς κόντρα σε μία καλύτερη ομάδα σαν τη Μπαχτσεσεχίρ.

Η οποία Μπαχτσεσεχίρ πριν δέκα μέρες έβγαλε το λάδι της Φενέρμπαχτσε χάνοντας στο τελευταίο σουτ, που έχει πολύ δυνατό ρόστερ με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Μπέντιλ, τον σκόρερ Τζαμάλ Τζόουνς, τον έμπειρο Τζαμάρ Σμιθ, τον πρώην γκαρντ Προμηθέα και Ερυθρού Αστέρα Λάνγκστον Χολ και τους διεθνείς Τούρκους Οζμιζράκ, Σαβάς, Μπαϊγκούλ, Οζντεμίρ, Γιλμάζ. Μια χαρά ομάδα δηλαδή, άλλου επιπέδου η οποία και θα καλύψει χαλαρά το χάντικαπ των 5,5 πόντων απέναντι στον ακέφαλο Ηρακλή που θα έχει κάποιον… βοηθό στον πάγκο του.

Μονό
20:30
Ηρακλής – Μπαχτσεσεχίρ
2 (-5,5)
1.87
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις