Combo που αγγίζει το τεσσάρι

Προβλέψεις Τετάρτης

Στην αναμέτρηση της Σάλτσμπουργκ με την Βόλσφμπουργκ ποντάρει σήμερα ο Blackbird με καλοπληρωμένο combo στο 3.85.

Προβλέψεις Τετάρτης: Τρένο η Σάλτσμπουργκ

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Μας έστειλε στον κουβά προχθές η Φιορεντίνα, αφού έχασε στην έδρα της Βενέτσια. Σήμερα επιστρέφουμε Champions League στις προβλέψεις Τετάρτης.

Με τον αγώνα της Σάλτσμπουργκ κόντρα στην Βόλσφμπουργκ θα ασχοληθούμε στις προβλέψεις Τετάρτης. Πρώτη απώλεια εντός συνόρων για τους Αυστριακούς, αφού παραχώρησαν ισοπαλία στην έδρα της Άλταχ. Παραμένουν όμως στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με διαφορά οκτώ βαθμών, από την δεύτερη Στουρμ Γκρατς. Με τέσσερις βαθμούς στον όμιλο, νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική την Λιλ με 2-1, σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Δεν είναι καλό φεγγάρι για την Βόλσφμπουργκ. Έφτασε τις τρεις σερί ήττες εντός συνόρων και βρίσκεται πλέον έκτη. Έχασε με 2-0 από την Ουνιόν στο πιο πρόσφατο παιχνίδι. Στο Champions League, έχει απολογισμό έως τώρα δύο ισοπαλίες. Τελευταία αυτή με την Σεβίλλη στην έδρα της, με τους Ισπανούς να ισοφαρίζουν στο 87′ κι έτσι οι Γερμανοί έχασαν την ευκαιρία για ένα σημαντικό τρίποντο.

Τον πρώτο λόγο τον έχει η Σάλτσμπουργκ, αφού σε 17 αγώνες φέτος είναι αήττητη και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Οι Γερμανοί δεν τα πάνε και τόσο καλά, όμως στα έξι τελευταία ματς που δεν κερδίζουν, στα τέσσερα από αυτά σκοράρουν. Μου αρέσει το συνδυαστικό με τα γκολ στο 3.85.

Μονό
19:45
Σάλτσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ
1 & goal/goal
3.85
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις