Champions League με τζόγο στα ημίχρονα και στα λεπτά

προγνωστικά

Champions League χωρίς Bet Minute δεν γίνεται. Επιλογές από Βαρκελώνη και Μάντσεστερ.

Champions League: Από ένα σε κάθε ημίχρονο

To Champions League ξανά στην σέντρα και εμείς στις επάλξεις. Δεν θα μπορούσε να γίνει άλλωστε διαφορετικά. Λείπει ο Μάρτης απ’ την σαρακοστή; Μπααα.

Τι έχουν δει τα ματάκια μας φέτος με την Μπάρτσα! Και τι πρόκειται να δουν. Ο Κούμαν, ούτε αυτός δεν ξέρει πως την έβγαλε καθαρή στην διακοπή. Μάλλον δεν θα θέλει να πληρώνει αποζημιώσεις ο Λαπόρτα, δεν εξηγείται αλλιώς. Ωστόσο, φαίνεται ότι δούλεψε υπέρ του ο έξτρα χρόνος. Ήταν καλοί οι «μπλαουγκράνα» με την Βαλένθια, μετά από καιρό. Με τις επιστροφές των Φατί και Αγκουέρο ίσως γίνει δουλίτσα εκεί μπροστά. Πίσω, κλασσικά υπάρχουν θέματα ενώ σήμερα θα έχει και απουσίες στα στόπερ.

Ντιναμό Κιέβου απ’ την άλλη, ομάδα χαμηλών κυβικών, δεν την αποφεύγει την 4η θέση κι ας κράτησε στο Χ την Μπενφίκα. Τα βασικά να κάνει καλά η Μπάρτσα, δεν νομίζω πως θα έχει πρόβλημα. Έψαξα κάτι που να έχει αξία αφού ο άσος και τα over είναι στο ένα και τίποτα και κράτησα το να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα στο 1.83. Λίγο δυνατά να μπει, λίγο να χαλαρώσει η άμυνα των Ουκρανών στο β’ αν χάνουν με κάνα 2-0 π.χ., ε δε θέλει και πολύ.

Ανεβάζουν ρυθμό στο τέλος

Λέω να πάω και μέχρι το Μάντσεστερ. Πόσο λέτε να μείνει ακόμα ο Σόλσκιερ στην Γιουνάιτεντ; Προλαβαίνει την παρέλαση; Αν γίνει κάνα αστείο και χάσει σήμερα και την Κυριακή με την Λίβερπουλ, απίθανο το κόβω. Τέλος το εκτός έδρας αήττητο των 29 ματς και μάλιστα με τρόπο που έκανε αίσθηση. Το 4-2 από την Λέστερ, στο οποίο τα τέσσερα απ’ τα έξι γκολ τα παστέλωσαν μετά το 78’, έφερε ξανά πολλή γκρίνια. Δεν ξέρω τι θα κάνει κόντρα στην Αταλάντα, δεν με ενδιαφέρει κιόλας εδώ που τα λέμε.

Θέλω ένα γκολ απ’ το 77’ και μετά για το 1.87. Προσαρμοσμένο το line, αλλά δικαιολογημένα. Τα εφτά απ’ τα έντεκα φετινά ματς των «μπέμπηδων», είχαν γκολ στο συγκεκριμένο διάστημα. Πιο μαζεμένοι οι Ιταλοί, αλλά περιμένω αναγνωριστικό ματς αρχικά και άνοδο του ρυθμού στην συνέχεια. Κοντολογίς, το τίμησα το late.

Μονό
19:45
Μπαρτσελόνα - Ντιναμό Κιέβου
Μπαρτσελόνα να σκοράρει και στα δύο ημίχ.
1.83
BET: 13 units
Late
22:00
Μάντεστερ Γιουνάιτεντ - Αταλάντα
Γκολ μετά το 77’
1.87
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις