Μακροχρόνια στο CS:GO μέχρι και 3.75

Προγνωστικά E-Sports

Προγνωστικά E-Sports CS:GO: Στηρίζει τους Ουκρανούς ο Μερτζανίδης για το Major.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες μας. Ενώ αναζητούσα μακροχρόνια έπεσε το μάτι μου σε μακροχρόνια προγνωστικά E-sports και η αλήθεια είναι ότι βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσες τις αποδόσεις. Να τονίσω πως τρέχω πολύ καλό σερί στα e-sports με 100% επιτυχία μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένα το σημείο είναι στην κατηγορία του CS:GO – PGL Major Stockholm. Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε το μακροχρόνιο μας σημείο.

Προγνωστικά E-Sports: Δίκαιο φαβορί οι Ουκρανοί.

Οι Natus Vincere ή όπως λέμε πιο σύντομα οι Navi, διαθέτουν ίσως τον καλύτερο παίκτη αυτή τη στιγμή του παιχνιδιού τον S1mple. «Κες κε σέ» S1mple που έλεγε και ο συγχωρεμένος Νίκος Αλέφαντος. Ο S1mple είναι όπως είναι ο Κριστιάνο και ο Μέσι στο ποδόσφαιρο, όπως ο Λεμπρόν στο μπάσκετ. Άρα καταλαβαίνετε πως είναι το βαρόμετρο για τους Navi αλλά και γύρω από αυτόν υπάρχουν 3 τρομεροί Ρώσοι συμπαίκτες που είναι αρκετά ικανοί αλλά και έμπειροι. Πιστεύω θα φτάσουν στον τελικό με άνεση ενώ μοναδική απειλή είναι το 2ο φαβορί οι Gambit. Είναι Ρώσοι και έχουν τρομερή ποιότητα αλλά πιστεύω πως δεν μπορούν να φτάσουν τους Ουκρανούς. Δυνατό ποντάρισμα στο να φτάσουν στον τελικό ενώ λίγα στο να το πάρουν.

Μονό
CS:GO - PGL Major Stockholm
Natus Vincere να φτάσει στον τελικό
2.20
BET: 25 units
Μονό
CS:GO - PGL Major Stockholm
Natus Vincere Νικητής
3.75
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις