Δύο επιλογές για το καθένα στο Μεξικό

Προγνωστικά LIga MX Tigres

Προγνωστικά Liga MX: η Τολούκα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες στην άμυνα της Νεκάξα και η Τίγκρες θα συνεχίσει συντηρητικά.

Σνομπάρουμε την Ευρώπη και κοιτάμε στο Μεξικό

Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί οι περισσότεροι να ενδιαφέρονται για προγνωστικά για τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά εμείς θα ασχοληθούμε με την μεσοβδόμαδη αγωνιστική της Liga MX.

Προγνωστικά Liga MX: Παλεύει να μπει στα playoffs

Η Τολούκα (3η , 6-3-4) έρχεται από ήττα με 2-0 από την Τσίβας, στο τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία με την Κερετάρο και οι ήττες από τη Σαν Λουίς και την Μοντερέι. Δεν είναι σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι και δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν. Είναι καλή μπροστά, έχοντας την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, σκοράροντας εντός έδρας κατά μέσο όρο δύο γκολ ανά αγώνα.

Αντίπαλός της σήμερα η Νεκάξα (15η, 4-1-8), η οποία βρίσκεται στο -2 από τα play-offs. Και αυτή ηττήθηκε στην προηγούμενη αγωνιστική, από την Πουέμπλα, η οποία τώρα βρίσκεται στο +2 από αυτήν. Πίσω έχει πολλά προβλήματα και δύσκολα δε θα φάει γκολ σήμερα. Μπροστά δεν τα πάει άσχημα αλλά δεν εντυπωσιάζει. Χρειάζεται τους βαθμούς για να μπει στην 12αδα και τα play-offs και πιστεύω ότι θα παίξει αρκετά επιθετικά σήμερα, αφήνοντας πολλά κενά πίσω.

Λογικό να δίνεται ο άσος ως φαβορί και τον βρίσκουμε σε τιμή διπλασιασμού. Αυτή θα είναι και η βασική μας επιλογή για το παιχνίδι. Όχι τόσο γιατί εμπιστεύομαι την Τολούκα αλλά πιο πολύ γιατί δεν εμπιστεύομαι την άμυνα της Νεκάξα. Για όσους προτιμούν τα γκολ, το να σκοράρουν πάνω από ένα οι γηπεδούχοι, το εντοπίζουμε στην ίδια απόδοση.

Η μία παλεύει για 4αδα και η άλλη να μη μείνει πίσω

Η αγαπημένη Τίγκρες (5η, 4-7-2) στη μετά-Φερέτι εποχή φαίνεται να συνεχίζει την καλή της πορεία. Μόλις στο -1 από την τετράδα και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά. Ο Τοβέν χρειάζεται ακόμα χρόνο προσαρμογής αλλά βλέπουμε έναν ανεβασμένο Λόπες και έναν πολύ καλό Γκονσάλες μπροστά. Λάθη στην άμυνα της στέρησαν βαθμούς αλλά φαίνεται να βελτιώνεται συνεχώς σε αυτό το κομμάτι.

Η Πατσούκα (12η, 4-3-5) είναι η ομάδα που θα ταξιδέψει στο «Πανεπιστήμιο», ελπίζοντας να παραμείνει στη 12αδα μετά το τέλος της αγωνιστικής. Σαφώς ποιοτικότερα είναι κατώτερη της Τίγκρες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να της δημιουργήσει πρόβλημα. Άλλωστε, πήρε και την ισοπαλία από την πρωτοπόρο Κλαμπ Αμέρικα πριν τρεις αγωνιστικές. Μέτρια ομάδα που δεν τρομάζει αλλά έχει κάποιες καλές στιγμές.

Από το 2010 έχει να πάρει διπλό από την Τίγκρες η Πατσούκα και δεν νομίζω αυτό να αλλάξει σήμερα. Είδαμε την Τίγκρες να παίζει πιο προσεκτικά στους τελευταίους αγώνες, εστιάζοντας περισσότερο στην άμυνα και χωρίς να θέλει να ρισκάρει.

Το combo της διπλής ευκαιρίας με το under θα είναι η βασική μας επιλογή, ενώ, εναλλακτικά, θα μπορούσε κάποιος να ποντάρει στο να μη δεχτεί γκολ η Τίγκρες.

Μονό
03:00
Τολούκα - Νεκάξα
1
2.00
BET: 10 units
Μονό
03:00
Τολούκα - Νεκάξα
Τολούκα over 1,5
2.00
BET: 10 units
Μονό
05:00
Τίγκρες - Πατσούκα
Πατσούκα under 0,5
2.50
BET: 10 units
Combo
05:00
Τίγκρες - Πατσούκα
1Χ & under 2,5
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις