Επιλογές με βάση το κίνητρο

Επιλογές με βάση το κίνητρο

Στοιχηματικές επιλογές με βάση το κίνητρο στο Champions League. Σε Βαρκελώνη και Μάντσεστερ οι αξίες.

Στην 3η αγωνιστική του Champions League, έχουμε φτάσει αισίως, με τις ομάδες να βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή. Κάποιες έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν από τους διώκτες τους, ενώ άλλες προσπαθούν ακόμη να βρουν τα πατήματά τους. Οι σημερινές, μας στοιχηματικές επιλογές, επιλέχθηκαν με βάσει το κίνητρο και όχι την φόρμα των ομάδων, κάτι που θα διαπιστώσετε στις παρακάτω γραμμές.

Στοιχηματικές επιλογές: Νίκη για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Να βρει τον εαυτό της -όποιος είναι αυτός στη μετά Φέργκιουσον εποχή- προσπαθεί ακόμη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αγγλική ομάδα, τόσο με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, όσο και με τα αποτελέσματά της, έχει φέρει αρκετή γκρίνια και δυσαρέσκεια στις τάξεις της. Βρίσκεται στο -5 από την πρώτη θέση στην Premier League, ενώ στην Ευρώπη έχει μία ήττα (2-1 με τη Γιούνγκ Μπόις) και μία νίκη (2-1 με τη Βιγιαρεάλ) στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Παράλληλα, ο αποκλεισμός στο EFL Cup, από τη Γουέστ Χαμ, ήρθε να προστεθεί στην ήδη κακή εικόνα.  Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, βρίσκεται υπ’ ατμόν, καθώς από τη μία οι άσχημες εμφανίσεις σε συνδυασμό με τα αρνητικά αποτελέσματα, και από την άλλη οι δηλώσεις του Πογκμπά όπου εμμέσως πλην σαφώς, έριξε ευθύνες στον προπονητή του για τα τεκταινόμενα στην ομάδα, μετά την ήττα από τη Λέστερ (4-2), δημιουργούν αρκετή πίεση σε όλους στο σύλλογο.

Στον αντίποδα η Αταλάντα, έχει αρκετές απουσίες, μεταξύ αυτών οι Γκόζενς, Πεσίνα και Τολόι, ενώ επιπλέον την φετινή σεζόν δεν θυμίζει την Αταλάντα των προηγουμένων ετών, καθώς ναι μεν βρίσκεται στην 6η θέση της Seria A, ωστόσο η αγωνιστική της εικόνα είναι μέτρια. Στο Champions League, έχει μία νίκη με τη Γιούνγκ Μπόις με 1-0 και μία ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ 2-2.

Εκτίμηση: Η Γιουνάιτεντ θέλει απεγνωσμένα τη νίκη. Οι τρεις βαθμοί συνάμα με την ψυχολογική τόνωση, θα φέρουν προσωρινή ηρεμία στους «κόκκινους διαβόλους», ενώ και ο Νορβηγός προπονητής θα πάρει παράταση στη θητεία του. Άσο λοιπόν, σε απόδοση 1.75, με τους πιο τολμηρούς να επιλέγουν και combo με το οver 1,5, ώστε να ανέβει η απόδοση στα όρια του διπλασιασμού.

Μπαρτσελόνα… μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις

Σε μια μαύρη περίοδο για την ιστορία της, έχει περιπέσει η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα», δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα περασμένων χρόνων, όπου οι αντίπαλοι της, έτρεμαν και μόνο στο άκουσμα ότι θα αγωνιστούν μαζί της. Πλέον, η άσχημη οικονομική κατάσταση του συλλόγου, ο προπονητής που είναι ανάξιος για τα ηνία της, η ελλιπής ενίσχυση με παίκτες ολκής και φυσικά η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, έχουν οδηγήσει την ομάδα σε βαθιά κρίση. Στην Primera Division βρίσκονται στην έκτη θέση, ενώ στο Champions League στην τελευταία με μηδέν νίκες (!) στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ωστόσο, οι νίκες που έχει πάρει είναι με καλές εμφανίσεις και ευρύ σκορ, όπως αυτή την περασμένη αγωνιστική ενάντια στη Βαλένθια με 3-1. Επιπλέον στο πρωτάθλημα έχει τέσσερις νίκες με εξίσου καλές εμφανίσεις (3-0 τη Λεβάντε, 2-1 τη Χετάφε και 4-2  τη Ρεάλ Σοσιεδάδ).

Στην αντίπερα όχθη, η Ντιναμό Κιέβου, βρίσκεται στην 1η θέση του ουκρανικού πρωταθλήματος με 9 νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, τα πηγαίνει σχετικά καλά, καθώς σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, έχει έρθει ισόπαλη εντός έδρας με την Μπενφίκα και υπέστη βαριά, δικαιολογημένη ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο με 5-0.

Εκτίμηση: Η Μπαρτσελόνα, είναι «καταδικασμένη» να κερδίσει σήμερα αν δε θέλει να έχει το ρόλο του κομπάρσου στον όμιλο. Ο σκέτος άσος προσφέρεται σε αστείες αποδόσεις, όμως σε συνδυασμό με οver 2,5 σε απόδοση 1.70 μας ανεβάζει τα περιθώρια μεγαλύτερου κέρδους. Εξάλλου, όπως έγραψα και πιο πάνω, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν, όταν κερδίζει, πραγματοποιεί και καλές εμφανίσεις.

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Αταλάντα
1
1.75
BET: 20 units
Combo
19:45
Μπαρτσελόνα - Ντιναμό Κιέβου
1 & over 2,5
1.70
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις