Ως αουτσάιντερ στην Φρανκφούρτη ο Ολυμπιακός

Αποδόσεις

Ως αουτσάιντερ θα κονταροχτυπηθεί με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Γερμανία ο Ολυμπιακός, για να κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μόνος πρώτος, αλλά αουτσάιντερ 

Πολύ σημαντική η αναμέτρηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη στη Γερμανία απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη θα έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την πρωτιά στον όμιλο, ενώ παράλληλα θα βρίσκονται τουλάχιστον στη φάση των «32» του θεσμού, έστω δηλαδή δεύτεροι. Με βάση όμως τις αποδόσεις, είναι αουτσάιντερ σε αυτή την απαιτητική αναμέτρηση.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν τεθεί ποτέ στην ιστορία τους αντιμέτωπες. Βέβαια, ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει ουκ ολίγες φορές ομάδες που προέρχονται από τη Γερμανία. Πέντε νίκες και δέκα ήττες σε 15 ματς ο απολογισμός, ενώ σε επτά επισκέψεις στη Γερμανία, ο Ολυμπιακός έχει χάσει έξι φορές (0-12 τα γκολ στις ήττες στη Γερμανία) και μετρά μόλις μία νίκη, το ιστορικό πρώτο διπλό στο Τσάμπιονς Λιγκ, επί της Βέρντερ στη Βρέμη.

Αποδόσεις: Αουτσάιντερ και το under 2,5

Σε απόδοση 4.25 βρίσκεται η νίκη του Ολυμπιακού στο «Deutsche Bank Park». Η επικράτηση των γηπεδούχων προσφέρεται σε απόδοση 1.85, ενώ η ισοπαλία στο 3.70. Παράλληλα, το over 2,5, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στις δύο αναμετρήσεις της ομάδας του Πειραιά, βρίσκεται στο 1.78, ενώ το under 2,5 στο 2.08, δηλαδή σε τιμές αουτσάιντερ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις