Ώρα για κλειστά τουρνουά με επιλογές στο 2.25!

Προγνωστικά τένις

Μια μακροχρόνια και μια μονή επιλογή στο 2.25 αμφότερες απο τα τουρνουά τένις αυτής της εβδομάδας

Καλημέρα σε όλους και όλες. Τις προάλλες στα προγνωστικά τένις είχαμε 1 στις 2 σωστές επιλογές τελικά. Προβλέψαμε σωστά ότι ο Φριτζ θα πάρει σετ απέναντι στον Ζβέρεφ αλλά δεν περιμέναμε το πολύ προσεκτικό παιχνίδι από την γραμμή του σερβις μεταξύ Τσιτσιπά και Μπασιλασβίλι, οι οποίοι παρότι συνολικά είχαν 78 (!) αβίαστα λάθη, κάνανε μόνο 3 διπλά λάθη στο σερβις, μη δικαιώνοντας την επιλογή μας του over 5,5.

Το τουρνουά του Indian Wells με τις πολλές εκπλήξεις δεν είχε θετικό αποτέλεσμα για την στήλη αλλά συνεχίζουμε στα προγνωστικά τένις με σωστή μελέτη των δεδομένων για να ποντάρουμε στις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Σιγά – σιγά μπαίνουμε στην σεζόν των κλειστών γηπέδων σε σκληρή επιφάνεια με ορίζοντα το τελικό τουρνουά Nitto ATP Finals που θα διεξαχθεί φέτος στο Τορίνο στα μέσα Νοεμβρίου όπου και θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Μικρή εξαίρεση και σε χαμηλότερο επίπεδο αποτελούν ακόμα κάποια τουρνουά σε κυρίως χωμάτινη επιφάνεια ανοιχτών γηπέδων που γίνονται σε χώρες όπου η θερμοκρασία το επιτρέπει ακόμα (π.χ. Λατινική Αμερική).

Η πρώτη μου επιλογή αυτή την βδομάδα θα είναι μακροχρόνια και θα είναι από το τουρνουά της Αντβέρπ όπου θα στηρίξουμε τον ταλαντούχο Ιταλό Γιανίκ Σίνερ να φτάσει ως τον τελικό. Για να το κάνει αυτό θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο έναν συμπατριώτη του από τον αγώνα Μαγκερ – Μουσέτι, στον 3ο το νικητή του αγώνα Ριντερκνεχτ – Λάγιοβιτς και στα προημιτελικά πιθανότατα τον Νοτιοαφρικανό Λόιντ Χάρις που ίσως είναι ο πιο επικίνδυνος για τον Σίνερ παίκτης σε αυτή την πλευρά του ταμπλό.

Θεωρώ ότι σε όλες αυτές τις πιθανές διασταυρώσεις ο ταλαντούχος Ιταλός είναι φαβορί και θα επιλέξω το να φτάσει στον τελικό στην τιμή του 2,25!

Για την δεύτερη μας επιλογή θα μεταφερθούμε στο άλλο τουρνουά 250 της ATP που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα σε κλειστό γήπεδο και σε σκληρή επιφάνεια. Μιλάμε για το τουρνουά της Μόσχας όπου αύριο το πρωί το πρόγραμμα έχει τον αγώνα του νεαρού Ρώσου Καχαμάζοφ, νο638 στον κόσμο ο οποίος πήρε από τους διοργανωτές μια από τις τρείς wild cards του τουρνουά και θα αντιμετωπίσει τον Αργεντίνο Φεντερίκο Κόρια, νο68 στον κόσμο.

Ο νεαρός Ρώσος δεν έχει ακόμα νίκη σε επίπεδο ATP αλλά φέτος έχει ήδη έναν τίτλο σε κλειστό γήπεδο σκληρής επιφάνειας αν και σε τουρνουά χαμηλότερου επιπέδου. Από την άλλη ο Κόρια είναι κλασσικός παίκτης με έφεση στην χωμάτινη επιφάνεια έχοντας μόλις 10 νίκες (οι 2 σε κλειστό) και 24 ήττες τα τελευταία 4 χρόνια σε σκληρά κορτ. Στα δικά μου μάτια ο Κόρια αποτελεί ιδανικό αντίπαλο για τον γηπεδούχο Καχαμάζοφ ώστε να πετύχει την πρώτη του νίκη σε αυτό το επίπεδο και θα προτιμήσω να τον στηρίξω με ένα μικρό χάντικαπ υπέρ του στην τιμή του 2.25!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μακροχρόνιο Αντβέρπ
Να φτάσει ως τον τελικό
Γιανίκ Σίνερ
2.25
BET: 15 units
Μονό
10:00
Κόρια - Καχαμάζοφ
Καχαμάζοφ +2,5 games
2.25
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις