Value το 2.05 της Ντόρτμουντ

στοίχημα

Στοίχημα στο ενδιαφέρον παιχνίδι του Αγιαξ με τη Ντόρμουντ στο Αμστερνταμ για το Champions League έχει ο Scorakias στη στήλη της Τρίτης.

Τα στατιστικά είναι για να «σπάνε»

Πήρε τα ρεπό μου το Σαββατοκύριακο και επιστρέφω στο κουρμπέτι σήμερα Τρίτη, παρέα με το UEFA Champions League. Ωραία παιχνίδια έχει η βραδιά, αλλά δεν μπορούμε να τα δούμε όλα. Εγώ ψάχτηκα, βρήκα value και στο στοίχημα της ημέρας θα κρατήσω μονάχα ένα σημείο.

Αγιαξ εναντίον Ντόρτμουντ απόψε στο Αμστερνταμ. Δύο νίκες σε ισάριθμα ματς μετρούν οι γηπεδούχοι στο Champions League. Επικράτησαν εκτός της Σπόρτινγκ με 5-1 στην πρεμιέρα και 2-0 της Μπεσίκτας εφέτος. Βέβαια, στις συνολικές αναμετρήσεις τους φέτος, έχουν προηγηθεί στις 8 από τις 9. Άλλο όμως Τβέντε και Τσβόλε, άλλο Ντόρτμουντ.

Μεγαλύτερο όμως ενδιαφέρον θα δείξω στους φιλοξενούμενους. Δύο νίκες τις πρώτες δύο αγωνιστικές στο Τσουλού και οι Γερμανοί, 2-1 στην Τουρκία τη Μπεσίκτας και 1-0 τη Σπόρτιγνκ στη δεύτερη αγωνιστική. Πάμε όμως να εστιάσουμε σε κάτι πιο συγκεκριμένο.

Η παρέα του Χάαλαντ προηγήθηκε στην Τουρκία επί της Μπεσίκτας, αλλά σε τρεις συναντήσεις της στο πρωτάθλημα, έμεινε και στις πίσω στο σκορ. Αντίπαλες ομάδες η Φράιμπουργκ, η Γκλάντμπαχ και η Λεβερκούζεν. Ομάδες ικανές για να κάνουν τη ζημιά άλλωστε. Συνολικός απολογισμός; Προηγήθηκε μία φορά σε τέσσερα ματς.

Να σκοράρει πρώτη στο Άμστερνταμ η Ντόρτμουντ προσφέρεται σε απόδοση 2.05. Γενικώς όλο το σετ των αποδόσεων είναι λάθος, για τη δεύτερη καλύτερη γερμανική ομάδα. Εχουν την ποιότητα οι Χάαλαντ, Ρόις και λοιποί να κάνουν τη ζημιά. Ζαριά είναι, value η απόδοση, τα τιμάω!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Αγιαξ - Ντόρτμουντ
Anytime score: 0-1
2.05
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις