Δύσκολες αποστολές… μέχρι 3.30!

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος - με τον μυαλό στο Clasico η ελλιπής Ρεάλ κόντρα στην Σαχτάρ, ενώ η Ατλέτικο δοκιμάζει δυνάμεις κόντρα στην Λίβερπουλ

Προγνωστικά στοιχήματος στο  Champions League

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες του www.koubanezos.gr και της στήλης. Επιστροφή στην ευρωπαϊκή δράση με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Φυσικά και αναφέρομαι στο Champions League και χωρίς άλλη καθυστέρηση πάμε να δούμε τι έχουμε για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Σαχτάρ – Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ και Ατλέτικο δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στην 3η αγωνιστική των ομίλων, η πρώτη εκτός η δεύτερη εντός έδρας, αλλά με εκ διαμέτρου αντίθετης δυναμικότητας αντιπάλους. Η Ρεάλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σαχτάρ του Ντόνεσκ σε μια κρίσιμη στιγμή για την “Βασίλισσα”. Μετά την ήττα σοκ από την Σέριφ για τους ομίλους, υπέστη άλλη μια ήττα για το πρωτάθλημα από την Εσπανιόλ.

Δείχνει ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ευτυχώς για αυτήν, το τελευταίο χρονικά παιχνίδι αναβλήθηκε, λόγω των πολλών διεθνών που είχε για τα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής. Είχε χρόνο να προετοιμαστεί αλλά και ένα κάρο απουσίες καθώς θα λείψουν οι Ασένσιο, Καρβαχάλ, Μπέϊλ, Ντίαζ, Αζάρντ, Μιλιτάο, Καμαβίνγκα, ενώ δίνεται και αμφίβολος ο Αλάμπα. Πολύ δύσκολο να αγωνιστεί ο τελευταίος καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα την Κυριακή.

Η Σαχτάρ είχε μια εύκολη επικράτηση επί της Ζόρια για το πρωτάθλημα (6-1). Στους ομίλους έχει μόλις έναν βαθμό, την λευκή ισοπαλία με την Ίντερ, οπότε και για αυτήν το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας. Πέρσι αντάμωσαν ξανά στους ομίλους με την Σαχτάρ να κερδίζει την Ρεάλ, μέσα έξω!

Λάθος το λιγότερο που μπορώ να πω οι αποδόσεις στο σετ, με υπερβολικό φαβορί την Ρεάλ, αξία υπάρχει στα γκολ και το ποντάρισμα μου θα πάει στο να σημειωθούν περισσότερα από 3 τέρματα.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ

Η Ατλέτικο υποδέχεται στην έδρα της την Λίβερπουλ, ή αλλιώς Σιμεόνε εναντίον Κλοπ. Παιχνίδι που όσο και να το αναλύσω όλα τα αποτελέσματα δικαιολογημένα είναι. Ουσιαστικές απουσίες δεν έχουν, από τους γηπεδούχους θα λείψει ο Σάβιτς λόγο τιμωρίας και από τους φιλοξενούμενους οι Τιάγκο Αλκάνταρα και Τζόουνς. Περιμένω δυνατό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα ρισκάρω στην ισοπαλία.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της βραδιάς μια δυάδα με γκολ από τις αναμετρήσεις Άγιαξ – Ντόρτμουντ και Παρί – Λειψία. Θεωρώ ότι είναι από τα παιχνίδια που θα δούμε γκολ, λόγω τους στυλ που αγωνίζονται και οι δύο ομάδες.

Αυτά τα λίγα για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από την αγωνιστική του Champions League. Καλή συνέχεια.

Μονό
22:00
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρεάλ Μαδρίτης
Over 3,5
2.62
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ
Χ
3.30
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.20
22:00
Άγιαξ - Ντόρτμουντ
Over 2,5
1.44
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Λειψία
Over 2,5
1.53
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις