Ξεκίνημα εβδομάδας με ειδικά και πόντους

Ξεκίνημα εβδομάδας με ειδικά και πόντους

Προγνωστικά μπάσκετ: Μετά την εξαιρετική εβδομάδα που είχε ,ο Παναγιώτης Δογαντζής επιστρέφει με Eurocup και BCL.

Προγνωστικά μπάσκετ με Eurocup και BCL

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετικά τα πήγαμε αυτή την εβδομάδα καθώς περάσαμε ουκ ολίγες φορές από το ταμείο. Σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε σε ευρωπαϊκά μονοπάτια.

Προγνωστικά μπάσκετ: ΑΕΚ vs Tρεβίζο

Δεύτερη αγωνιστική στο πλαίσιο του BCL με την ΑΕΚ (0-1) να αντιμετωπίζει την Ουνιβέρσο Τρεβίζο (1-0). Η ΑΕΚ την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε από τη Σομπατέλι στην Ουγγαρία με 78-83. Ο Νίκος Παππάς στην επανεμφάνισή του στα γήπεδα ήταν συγκινητικός με 20 πόντους. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε και πάλι, αυτή τη φορά από τον Απόλλων Πάτρας, με 68-84.

Από την άλλη, η Τρεβίζο δείχνει να κάνει κοιλιά στην Serie A και έκανε τη δεύτερη σερί ήττα της από τη Σάσσαρι με 64-71. Πάλεψε ο Ντιγουέιν Ράσελ με 13 πόντους και 6 ασίστ.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση κάτι που φαίνεται στο πως τα πηγαίνουν στα πρωταθλήματά τους. Εμείς θα πάρουμε το over1,5 τρίποντα του Πολωνού σκόρερ Μίχαλ Σοκολόφσκι ο οποίος παίρνει περίπου 7 σουτ από την περιφέρεια μ.ό. στις αναμετρήσεις της Τρεβίζο. Η ΑΕΚ είναι κακή στις περιστροφές και θεωρώ θα δώσει δικαιώματα στη περιφέρεια της Τρεβίζο να ξεδιπλωθεί επιθετικά.

Τρέντο vs Μπανταλόνα

Ξεκίνημα για τον πρώτο όμιλο του Εurocup με την Τρέντο να υποδέχεται τη Μπανταλόνα. Η ιταλική ομάδα χτίζει σερί καθώς πέτυχε δεύτερη σερί νίκη αυτή τη φορά επί της Ρέτζιο Εμίλια με 78-74. Πολύ καλός ο Τζόρνταν Κάρολαϊν με 19 πόντους.

Από την άλλη, η Μπανταλόνα προσπαθεί να βρει σταθερότητα στην ΑCB. Έχει τρεις νίκες και τρεις ήττες. Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε από την Ανδόρρα με 73-79. Ο Άντε Τόμιτς προσπάθησε με 12 πόντους.

Εκτίμηση: Φαβορί η Μπανταλόνα καθώς διαθέτει παίκτες με εμπειρία από το υψηλότατο επίπεδο. Εμείς θα ασχοληθούμε με τον Γκιγιέμ Βίβες καθώς το όριο των 8,5 πόντων κρίνεται αρκετά χαμηλό για τα λεπτά που αγωνίζεται και τα σουτ που παίρνει. Ενδεικτικά στην τελευταία αναμέτρηση πήρε 12 σουτ και 7 από αυτά ήταν τριών πόντων.

Αμβούργο Τάουερς vs Παρτιζάν

Οι Τάουερς αντιμετωπίζουν ένα από τα φαβορί για κατάκτηση της διοργάνωσης, την Παρτιζάν. Έκαναν αναδόμηση στο ρόστερ και από την περσινή εξαιρετική ομάδα έμεινε μόνο ο ηγέτης σέντερ Κότσαρ. Πριν τρεις μέρες κέρδισε εντός έδρας την Μπαϊρόιτ με 77-70.

Από την άλλη, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάνει περίπατο στην Αδριατική λίγκα καθώς έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στην τελευταία της αναμέτρηση έβγαλε διπλό μέσα στην έδρα της Τσιμπόνα με 79-61.

Εκτίμηση: Φαβορί στα μάτια μου η Παρτιζάν. Με αυτό σαν γνώμονα θεωρώ ότι θα υπάρχει χαμηλό σκορ στην αναμέτρηση καθώς οι Σέρβοι όταν κερδίζουν η άμυνά τους είναι κλειδί στην αναμέτρηση. Εμείς θα πάμε σε μία combo επιλογή του over76,5 της Πάρτιζαν και του under166,5 πόντων αγώνα σε απόδοση υπερδιπλασιασμού.

Βαλένθια vs Προμηθέας

Πρεμιέρα στο Eurocup για τον Προμηθέα ο οποίος αγωνίζεται στην έδρα της Βαλένθια. Η Βαλένθια κέρδισε εκτός έδρας την Μπούργκος με 69-65. Εξαιρετικός ο Λαμπεϊρί με 15 πόντους. Από την άλλη, ο Προμηθέας συνετρίβη από τον Ολυμπιακό με 108-75. Η διαφορά ήταν κοντά στους 20 πόντους αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο έβαλε τους έφηβους με αποτέλεσμα η διαφορά να ξεφύγει άνω των 30 πόντων.

Εκτίμηση: Η Βαλένθια έχει τη χειρότερη έδρα στην ΑСB καθώς δεν έχει κερδίσει ακόμα. Ακόμη ο Προμηθέας είναι ομάδα με ισπανικό χαρακτήρα, κύριο γνώρισμα του προπονητή Κασεμίρο. Το σκορ αναμένεται να είναι υψηλό. Εμείς θα πάμε στη νίκη του Προμηθέα σε απόδοση 7,50 και στο over 74,5 πόντων του καθώς, αν βρει ρυθμό ιδιαίτερα στα σουτ τριών πόντων, δύσκολα θα πέσει κάτω από τους 80 πόντους

Δυάδα απόδοσης 3,60
19:30
ΑΕΚ - Τρεβίζο
Μ.Σοκολόφσκι over 1,5 τρίποντα
2.00
21:00
Τρέντο - Μπανταλόνα
Γ.Βίβες over 8,5 πόντοι
1.80
BET: 5 units
Combo
20:30
Αμβούργο Τάουερς - Παρτιζάν
Παρτιζάν over 76,5 & under 166,5
2.10
BET: 10 units
Μονό
21:30
Βαλένθια - Προμηθέας
Προμηθέας over 74,5
2.00
BET: 25 units
Fun bet
21:30
Βαλένθια - Προμηθέας
2
7.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις