Δεν θα χαριστεί η Σίτι, ντέρμπι στο Μιλγουόκι

Προγνωστικά

Πληθώρα επιλογών με προγνωστικά σε Champions League και NBA. Να επιβληθεί η Σίτι, μάχες στον Γ' όμιλο και πρεμιέρα στο ΝΒΑ.

Προγνωστικά σε Champions League και NBA

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες μας, απολογισμός του ΣΚ ένα χαμένο δελτίο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην μπορεί να πάρει ούτε το «Χ» με αποτέλεσμα να μην πάρουμε έστω τη μισή πληρωμή, αφού η Σπέτσια έκανε τρομερή ανατροπή και πήρε την πρώτη της νίκη μέσα στο Πίκο όπως περιμέναμε. Σήμερα έχουμε ευρωπαϊκή βραδιά με Champions League και αρκετά ωραία ματς να ασχοληθούμε ενώ πρεμιέρα έχουμε και τα μεσάνυχτα σε ΝΒΑ με την ομάδα του Γιάννη να υποδέχεται το φετινό φαβορί, τους Μπρούκλιν Νετς. Πάμε λοιπόν στα προγνωστικά μας.

Πρώτη ιστορική συνάντηση!

Η Κλαμπ Μπριζ κάνει μία εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη αφού πήρε την ισοπαλία με την Παρί και ένα τρομερό διπλό μέσα στην Γερμανία κόντρα στη Λειψία. Παίζει ωραία το 4-3-3 αλλά δεν είναι όλα τα ματς ίδια αφού σήμερα θα αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες ομάδες και από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Στο Βέλγιο τα πάει καλά βρίσκεται στην 1η θέση ενώ έρχεται και από νίκη κόντρα στη Κόρτραϊκ με 2-0. Επίσης, σήμερα θα είναι και η πρώτη συνάντηση των δύο αυτών ομάδων.

Με σβηστές τις μηχανές η Σίτι πήρε την νίκη κόντρα σε μία σχετικά ακίνδυνη Μπέρνλι και πλέον προετοιμάζεται για το σημερινό ματς το οποίο πρέπει να νικήσει για να είναι σίγουρα μέσα στην δυάδα αλλά και να προσπαθήσει να πάρει και την 1η θέση. Ο Πεπ δεν θα έχει στην διάθεση του για πολύ καιρό τον Φεράν Τόρες ενώ Έντερσον και Χεσούς που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο ματς λόγω εθνικής λογικά θα είναι στην αρχική ενδεκάδα. Δεν χρειάζεται συστάσεις το ρόστερ του Γκουαρντιόλα αφού είναι πολλά επίπεδα πιο πάνω από τους Βέλγους.

Υπάρχει τρομερή διαφορά δυναμικής στις δύο ομάδες και αυτό θα φανεί πιστεύω αφού περιμένω μία Σίτι να προσπαθεί να επιβληθεί και μία Μπριζ να προσπαθεί να χτυπήσει στη κόντρα. Ποντάρισμα στη κατοχή της Σίτι αφού επιθετικά έχει παραγωγή φάσεων αλλά όχι ικανούς σκόρερς.

Θα παλέψουν για την 3η θέση

Μπορεί να βρισκόμαστε στην 3η αγωνιστική αλλά μετά το 0/2 η Μπεσίκτας και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα μονομαχήσουν για την 3η θέση μιας και βρίσκονται στο -6 και δύσκολα βλέπω κάποιος να κάνει το 2/2 στον όμιλο με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά. Στα σημερινά όμως η Μπεσίκτας έρχεται από ένα τραγικό Σάββατο αφού έχασε από την Μπασακσεχίρ με 3-2 και πετάει όλη την καλή αρχή που έκανε. Δεν διαθέτει τρομερή ψυχολογία αλλά σίγουρα το σημερινό ματς δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές να γυρίσουν στα θετικά αποτελέσματα.

Η Σπόρτινγκ με σχετικό ροτέισον νίκησε 4-0 για το κύπελλο τη Μπελενένσες ενώ στο πρωτάθλημα τα πάει καλά αφού βρίσκεται μόλις έναν πόντο πίσω από τη Μπενφίκα. Δεν με ενθουσιάζει η ομάδα τους αφού αμυντικά η τριάδα είναι αργή ενώ μπροστά δεν υπάρχει η κατάλληλη ποιότητα. Μοναδική μεταξύ τους αναμέτρηση το 2015 στους ομίλους του Europa League με μία ισοπαλία στην Τουρκία και ανατροπή πρόκρισης για την ομάδα της Λισαβόνας μέσα στην Πορτογαλία αφήνοντας απ’ έξω τους Τούρκους.

Η Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη είναι πιο σοβαρή και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και φάνηκε και στο ματς με την Ντόρτμουντ. Πιστεύω πως μπορούν να πάρουν κάτι θετικό σήμερα από μία σχετικά μεστή ομάδα.

Ομάδες που προσφέρουν θέαμα

Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Άγιαξ υποδέχεται στο Άμστερνταμ την Ντόρτμουντ. Έχουν και οι δύο από 6 βαθμούς, ενώ στο πρωτάθλημα τα πάνε περίφημα. Ο Άγιαξ νίκησε 2-0 μέσα στο Χέρενφεν ενώ συμπλήρωσε 3 διαδοχικά ματς με Under 2.5 κάτι που έχω πολύ καιρό να δω από τον «Αίαντα». Επίσης η επίθεση είναι απίστευτη αφού βάζει 3,5 γκολ ανά ματς. Διαθέτει αρκετούς νεαρούς παίκτες, αρκετά γρήγοροι και απίστευτα ικανοί, που με την βοήθεια των Μπεργκούς και Τάντιτς δημιουργούν ένα ωραίο σύνολο.

Επιστροφή Χόλαντ με 2 γκολ για τον Νορβηγό στράικερ χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του με 3-1 κόντρα στην Μάιντζ. Άλλη μία ομάδα που τα στατιστικά της τρομάζουν αφού σκοράρει και δέχεται πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να έχει 4,5 γκολ μ.ό. ανά ματς. Στην Bundesliga βρίσκεται έναν πόντο από την κορυφή αλλά σίγουρα θέλει και μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Διαθέτουν τρομακτικές επιθέσεις με τρομακτικά νούμερα άρα απλά ζητάμε μία κανονική τους επίδοση. Επιλέγω ασιατικό Over 3 με απόδοση λίγο κάτω του διπλασιασμού.

Πρεμιέρα στο Μιλγουόκι

Ανοίγει η αυλαία του ΝΒΑ, με την ομάδα του Γιάννη να κάνει το ποδαρικό κόντρα στο πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος τους Μπρούκλιν Νετς. Δεν είχαν και το καλύτερο ξεκίνημα τα «ελάφια» αφού στο Pre-Season κέρδισαν 1/4 αγώνες. Περισσότερο χρόνο συμμετοχής πήρε ο Νουόρα ενώ βασικός φαίνεται να ξεκινάει και ο Άλλεν αφού ο Μίντλετον θεωρείται αμφίβολος. Εκτός οι Ντι Βιντσένζο, Οζελέγε και Πόρτις.

Η ομάδα του Στιβ Νας φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση ανεξάρτητα την κατάσταση με τον Ίρβινγκ, που σίγουρα είναι πλήγμα για την ομάδα. Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Κάιρι Ίρβινγκ τέθηκε εκτός ομάδας αφού δεν θέλει να εμβολιαστεί με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίξει στα εντός έδρας ματς άρα δεν μπορεί να βασιστεί κανένας σε έναν παίχτη που θα παίζει μόνο στα εκτός έδρας ματς. Τρομεροί στα παιχνίδια τους Ντουράντ και Χάρντεν με τον δεύτερο να προσφέρει αρκετό θέαμα στους οπαδούς με τις τρομερές κινήσεις αλλά και τις απίστευτες πάσες. Επιστροφή του Άλνριτζ στο παρκέ μετά από έναν χρόνο σχεδόν απουσίας και το πρόβλημα στην καρδιά του να μην είναι πλέον πρόβλημα. Κάρτερ και Πάτι Μιλς κάποιες από τις σημαντικές προσθήκες που έκαναν φέτος οι Μπρουκλιν.

Μοιρασμένο το παιχνίδι στα lines. Δύσκολα βγάζεις νικητή ειδικά την πρώτη αγωνιστική, αλλά βρίσκω πιο έτοιμο το ρόστερ των Νετς. Μετά την απουσία του Ίρβινγκ ο «μούσιας» θα πάρει περισσότερες μπάλες και θα κάνει περισσότερο παιχνίδι. Με Combo χάντικαπ και ασίστ θα πάμε στην πρεμιέρα.

Ειδικό
19:45
Κλαμπ Μπριζ - Μάντσεστερ Σίτι
Μπριζ Under 39.5% Κατοχή
1.90
BET: 20 units
Μονό
19:45
Μπεσίκτας - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
1 Dnb
2.30
BET: 10 units
Μονό
19:45
Μπεσίκτας - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Γκολ Μπατσουαγί
3.30
BET: 5 units
Μονό
22:00
Άγιαξ - Ντόρτμουντ
Over 3 ΑΗ
1.80
BET: 15 units
Μονό
02:30
Μιλγουόκι Μπακς - Μπρούκλιν Νετς
2 (+8.5) & Χάρντεν over 8.5 ασίστ
2.20
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις