Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ: Δύσκολοι οι Άγγλοι κόντρα στους Ισπανούς

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ

Το παιχνίδι Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τρίτης για το UEFA Champions League και μοιραία τραβάει όλα τα βλέμματα

Μία νίκη στα τελευταία δέκα; Κι όμως συμβαίνει

Η δράση στο UEFA Champions League επιστρέφει το διήμερο 19 και 20 Οκτωβρίου, όπου είναι προγραμματισμένα μεγάλες αναμετρήσεις. Μεταξύ άλλων και το παιχνίδι Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ, το οποίο τραβάει τα βλέμματα για ένα σωρό λόγους.

Την τελευταία φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες ήταν τη σεζόν 2019-2020, όπου εμφανίστηκε ο κορωνοϊός. Λίγο πριν τη διακοπή για την καραντίνα, οι δύο σύλλογοι τέθηκαν αντιμέτωποι για τη φάση των «16» του Champions League. Τότε, η «Ατλέτι« επικράτησε με 1-0 εντός έδρας, ενώ στον επαναληπτικό πήρε σπουδαία πρόκριση με 3-2 στην παράταση, μετά το 1-0 των Αγγλων στην κανονική διάρκεια.

Τι κάνει η Λίβερπουλ απέναντι στους Ισπανούς; Σκούρα τα πράγματα για τους «κόκκινους», όχι τόσο στη συνολική παράδοση, όσο στα πρόσφατα παιχνίδια. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει συνολικά απολογισμό 16-13-17 με Ισπανούς, στα τελευταία 10 έχει όμως μονάχα μια νίκη και… τι νίκη. Το 4-0 επί της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του 2019, όπου στη συνέχεια κατέκτησε το Champions League.

Τι κάνει η Ατλέτικο απέναντι σε Αγγλους; Στο 13-12-8 ο απολογισμός της Ατλέτικο με Άγγλους, επιμέρους 9-5-2 στη Μαδρίτη με μόνο μια ισοπαλία στα τελευταία έξι.

Το σετ των αποδόσεων: Φαβορί η παρέα του Σαλάχ στη Μαδρίτη, στο 2.33 προσφέρεται το διπλό της Λίβερπουλ. Τόσο η επικράτηση της Ατλέτικο, όσο και η ισοπαλία, βρίσκεται στο 3.50.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις