Να κλειδώσουν την πρόκριση ψάχνουν οι Αυστριακοί

Champions League

Τρίτη αγωνιστική για τους ομίλους του Champions League και φαίνεται ότι η υπόθεση πρόκριση μπορεί να ξεκαθαρίσει από σήμερα για την Σάτλσμπουργκ.

Νίκη – Champions League ψάχνουν οι «ταύροι»

Καλημέρα απανταχού κουβανέζοι! Επιστροφή στα σαλόνια της Ευρώπης σήμερα και αν μη τι άλλο, το βράδυ προμηνύεται χορταστικό. Από τις διάφορες ευρωπαϊκές  οργανώσεις και προσφερόμενα παιχνίδια, έχω εστιάσει στο παιχνίδι για το Champions League, Σάλτσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ.

Οι Αυστριακοί, αυτήν τη στιγμή είναι  πρώτοι στον όμιλο και με μια νίκη σήμερα θεωρητικά έχουν σχεδόν κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Την πρώτη αγωνιστική κατάφεραν κόντρα σε όλες τις προβλέψεις να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Σεβίλλη, η οποία είναι αρκετά δυνατή ομάδα και θεωρείτο φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου από τους μπουκ. Φαίνεται ότι ο νεαρός προπονητής Γιάισλε και η τάση των ομάδων να εμπιστεύονται τους νέους προπονητές (π.χ. Νάιγκελσμαν) αποδίδει. Στην δεύτερη αγωνιστική κέρδισε την Λιλ με 2-1.

Champions League: Δύσκολα περνάνε οι «λύκοι»

Η Βόλφσμπουργκ από την άλλη δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει νίκη στους ομίλους. Δύο ισοπαλίες μετράει στα δύο πρώτα παιχνίδια. Εν γένει πολύ περίεργος ο έβδομος όμιλος έως τώρα και οι ομάδες εκ των αποτελεσμάτων μοιάζουν πολύ κοντά μεταξύ τους. Ίσως αυτό βέβαια να μην οφείλεται καθαρά σε δυναμικότητα. Η Βόλσφμπουργκ λοιπόν με τον Φαν Μπόμελ στο τιμόνι, δεν έχει ενθουσιάσει.

Tην πρoηγούμενη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, απέναντι στην Σεβίλλη έμεινε στο 1-1 σε ένα ματς που δικαιούταν περισσότερα. Μακριά από την έδρα τους οι «λύκοι» δεν φαίνεται να πατούν καλά καθώς στο εγχώριο πρωτάθλημα έχουν κερδίσει μόνο την Γκρόιτερ Φιρτ και την Χέρτα, ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας.

Ακόμη, στα δυο παιχνίδια εκτός έδρας που έχασε, τα έχασε από την Χόφενχαϊμ και από την Ουνιόν Βερολίνου. Μάλιστα το παιχνίδι με την Ουνιόν ήταν αυτό του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε. Με αυτές τις δυο ομάδες δέχτηκε 5 γκολ και σκόραρε μια φορά και με την Λιλ, έμεινε στο 0-0. Συνεπώς, εκτός έδρας δυσκολεύεται να βρει δίχτυα, ενώ κόντρα σε πιο δυνατές ομάδες δεν καταφέρνει να κρατήσει εύκολα ανέπαφη την εστία της.

Με τον αέρα της έδρας θα εκμεταλλευτούν τις απουσίες οι γηπεδούχοι

Οι απουσίες των «λύκων» φαίνεται ότι είναι περισσότερο ηχηρές από αυτές των γηπεδούχων. Πιο αναλυτικά, για την Βόλφσμπουργκ σήμερα θα απουσιάσουν οι μέσοι Γκέρχαρντ (5 συμμ), Σλάγκχερ (3 συμμ/ 1 ασσίστ) και ο Μεχμέντι. Ακόμη, ανακοινώθηκε ότι ο Βέγκχορστ (8 συμμ/ 3 γκολ), πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι θετικός στον κορωνοϊό.  Η Σάλτσμπουργκ από την άλλη, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Πιατκόβσκι (4 συμμ), Σολέ (7 συμμ) και Ζουνούζοβιτς (3 συμμ/ 1 ασσίστ). Όπως κανείς καταλαβαίνει η πιο μεγάλη απουσία είναι του Σολέ.

H Σάλτσμπυργκ μοιάζει περισσότερο ξεκούραστη, καθώς έκανε νωρίς αλλαγές και μικρό rotation ενόψει Champions League, απέναντι στην Άλταχ. Στο παιχνίδι αυτό έχασε βαθμούς, αλλά δεν νομίζω να ήταν μεγάλη ζημιά για την σεζόν. Μέσα στο «Red Bull Arena», οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα, ενώ η τελευταία εντός έδρας ήττα τους σε επίσημο παιχνίδι, ήταν τον Φεβρουάριο για την φάση των «16» του Europa απέναντι στη Βιγαρεάλ. Τέλος παραδοσιακά σκοράρουν πολύ εντός έδρας. Θεωρώ αδιαφιλονίκητο φαβορί σήμερα τους γηπεδούχους και θα τιμήσω τον άσο. Πιο χαλαρά θα πάρω και ένα κόμπο με γκολ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:45
Σάλτσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ
1
2.10
BET: 20 units
Combo
19:45
Σάλτσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ
1 & over 1,5 & no goal
6.70
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις