Γκολ και… ξύλο με άρωμα Champions League

Γκολ και... ξύλο με άρωμα Champions League

Προγνωστικά από δύο σημαντικά παιχνίδια για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Προγνωστικά Champions League

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει απόψε με αναμετρήσεις – φωτιά! Με δυο από αυτές θα ασχοληθεί η στήλη σήμερα, ποντάροντας σε γκολ και κάρτες. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για το Champions League.

Παιχνίδι για γερά νεύρα στην Πορτογαλία

Στο Ντραγκάο στις 22:00, η Πόρτο θα υποδεχθεί τη Μίλαν, σε μια αναμέτρηση που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του Β’ ομίλου. Αμφότερες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση, με τους Πορτογάλους να έχουν μόλις έναν βαθμό (0-0 στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο), ενώ οι Ιταλοί από την άλλη έχουν ηττηθεί και στα δύο πρώτα ματς της διοργάνωσης (Λίβερπουλ 3-2 εκτός & Ατλέτικο 2-1 εντός).

Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν έχει καμία από τις δύο ομάδες, κάτι που δυσκολεύει πολύ την πρόβλεψη του νικητή. Έχει αρκετή ισοπαλία το ματς κατ’ εμέ, αλλά έχει και γκολ. Θεωρώ πως θα βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες, όπως και λόγω της σημαντικότητας της αναμέτρησης θα βγουν νεύρα και… κάρτες! Στο 1.70 το goal/goal, στο 4.25 να δεχθούν κάρτα οι δύο ομάδες και στα δύο ημίχρονα.  

Να συνέλθει ψάχνει η «βασίλισσα»

Στο κατάλληλο σημείο ήρθε η διακοπή των πρωταθλημάτων για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού δεν έφτανε το εντός έδρας χαστούκι από την Σέριφ, ήρθε και η εκτός έδρα ήττα από την Εσπανιόλ για να δέσει το γλυκό. Οι Μαδριλένοι αγωνίζονται σήμερα στην Ουκρανία, απέναντι στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, με σκοπό να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και τα… τρίποντα!

Ξεκάθαρο φαβορί οι «μερένχες», ωστόσο δε ξυπνάνε καλές μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν, καθώς οι Ουκρανοί στην περυσινή διοργάνωση έκαναν το 2 στα 2. Αρκετά έχουν αλλάξει βέβαια στις δυο ομάδες από εκείνες τις αναμετρήσεις.

Πιστεύω πως δύσκολα θα ηττηθεί και πάλι η Ρεάλ, με το «διπλό» να βρίσκεται στο 1.60, το οποίο αν συνδυαστεί με τουλάχιστον δυο γκολ στην αναμέτρηση φτάνει το 1.85, καθόλου κακό.

Δυάδα απόδοσης 3.15
22:00
Πόρτο - Μίλαν
Goal/goal
1.70
22:00
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρεάλ Μαδρίτης
2 & over 1,5
1.85
BET: 25 units
Μονό
22:00
Πόρτο - Μίλαν
Κάρτα και οι δυο ομάδες και στα δυο ημίχρονα
4.25
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις