Τούμπα οι αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ της Super League

Super League

Μεγάλες αλλαγές στις αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ της Super League επιφύλασσε η 6η αγωνιστική. Οι νέες τιμές.

Η 6η αγωνιστική ολοκληρώθηκε και η μάχη για τον πρώτο σκόρερ της Super League έχει πάρει φωτιά. Στην επανέναρξη μετά την διακοπή των Εθνικών, σκόραραν σχεδόν όλα τα πρώτα φαβορί!

Ωστόσο, ο Καρλίτος του Παναθηναϊκού σκόραρε… περισσότερο! Ο Ισπανός φορ του Παναθηναϊκού σημείωσε χατ τρικ απέναντι στον Ιωνικό, ενώ θα μπορούσε να κάνει καρέ αν είχε αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισαν οι «πράσινοι». Έτσι, έφτασε τα επτά τέρματα και πλέον είναι το νούμερο ένα φαβορί για τον πρώτο σκόρερ της Super League, με την απόδοσή του να πέφτει στο 2.75.

Σημαντική η άνοδος της τιμής του Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού. Μολονότι σκόραρε στα Ιωάννινα, τα τρία γκολ του Καρλίτος τον φέρνουν πλέον στην δεύτερη θέση των φαβορί και συγκεκριμένα στο 5.00. Αυτό ήταν το πρώτο του τέρμα στην φετινή Super League.

Στο 7.00 βρίσκουμε τον Αραούχο της ΑΕΚ, ο οποίος μετά το γκολ του κόντρα στον Ατρόμητο έφτασε συνολικά τα τρία. Από κοντά και ο Τικίνιο του Ολυμπιακού στο 8.00, αν και έμεινε άσφαιρος απέναντι στον ΠΑΣ.

Η πρώτη εξάδα κλείνει με τον Τσούμπερ της ΑΕΚ στο 11.00 και τον Φαν Βιρτ του Βόλου (12.00). Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης, αστόχησε στο πέναλτι που ανέλαβε, όμως ο διαιτητής υπέδειξε επανάληψη κι έτσι ο Ελβετός έφτασε τα τέσσερα τέρματα.

Ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, ο Φαν Βιρτ, όπως και η ομάδα του, ο Βόλος. Ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στην Τούμπα κόντρα στην ΠΑΟΚ και πλέον είναι ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με πέντε γκολ σε έξι συμμετοχές.

Τέλος, ο Νέιρα του ΟΦΗ και των τεσσάρων γκολ, ο οποίος σκόραρε και στο Αγρίνιο, προσφέρεται στο 20.00.

ΠαίκτηςΟμάδαΓκολΑπόδοση
ΚαρλίτοςΠαναθηναϊκός72.75
Ελ ΑραμπίΟλυμπιακός15.00
ΑραούχοΑΕΚ37.00
ΤικίνιοΟλυμπιακός38.00
ΤσούμπερΑΕΚ411.00
Φαν ΒιρτΒόλος512.00
ΝέιραΟΦΗ420.00

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις