Μετά την Σέριφ ποιος; Τα αουτσάιντερ της αγωνιστικής

Μετά την Σέριφ ποιος; Τα αουτσάιντερ της αγωνιστικής

Το διπλό της Σέριφ στην Μαδρίτη για το Champions League, πλήρωσε 20άρια. Ποιο θα είναι το επόμενο αουτσάιντερ που θα πάρει κουφό αποτέλεσμα;

Ο πρώτος γύρος των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα και μάλλον έχει ήδη γίνει το πιο… κουφό αποτέλεσμα της σεζόν. Αναφερόμαστε φυσικά στο διπλό της Σέριφ στην Μαδρίτη επί της Ρεάλ.

Με έξι βαθμούς οι Μολδαβοί του Αθανασιάδη, του Κολοβού και του Ευαγγέλου (αφού κέρδισαν και στην πρεμιέρα την Σαχτάρ), κάνουν όνειρα για την φάση των «16» και μάλλον δικαιολογημένα.

Champions League: Αουτσάιντερ που πλήρωσαν αδρά

Ωστόσο, δεν ήταν το πρώτο και σίγουρα όχι το τελευταίο απίστευτο αποτέλεσμα στα χρονικά του Champions League.

Για παράδειγμα, το 2003 η Μπεσίκτας ταξίδευε στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Τσέλσι. Ο Αμπράμοβιτς είχε αναμειχθεί στα διοικητικά της λίγους μήνες νωρίτερα, ξοδεύοντας ένα κάρο λεφτά στην πρώτη του μεταγραφική περίοδο. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους Τούρκους να αλώσουν το «Στάμφορντ Μπριτζ» με 0-2.

Το 2009, η Ρούμπιν Καζάν έκλεισε το σπίτι της τότε πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπαρτσελόνα, με σκορ 2-1. Αποτέλεσμα που σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Το 2011 ήταν η σειρά της Τραμπζονσπόρ να περάσει με 1-0 απ’ το Μιλάνο και την Ίντερ. Μιας Ίντερ που ενάμισι χρόνο πριν σήκωνε την κούπα του Champions League.

Κουφό διπλό, έβγαλε και η Κλουζ στο Μάντσεστερ επί της Γιουνάιτεντ το 2012. Μπορεί οι Άγγλοι να ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι, ωστόσο το αποτέλεσμα παραμένει τεράστιο για τους Ρουμάνους.

Η λίστα κλείνει όπως άρχισε. Με την Ρεάλ. Δύσκολα ξεχνιέται ο περσινός εντός έδρας διασυρμός με 0-3 από την Σαχτάρ, την οποία θα αντιμετωπίσει και φέτος.

Που θα σκάσει η επόμενη βόμβα;

Η 3η αγωνιστική λοιπόν, του φετινού Champions League είναι μπροστά μας. Τα μεγάλα φαβορί, πολλά. Σε ποιο όμως θα πληρώσει ξανά το αουτσάιντερ;

Θα είναι μήπως η εξαιρετική φέτος Κλαμπ Μπριζ στην υποδοχή της Μάντσεστερ Σίτι; 10.50 πληρώνει ο άσος, όταν πριν ένα μήνα η Παρί κατάφερε με δυσκολία να πάρει τον βαθμό εκεί.

Θα κάνει το back to back η… Σέριφ; Στο 15.50 το διπλό της στο Μιλάνο με την Ίντερ, σε ματς «τελικό» για τους «νερατζούρι» μετά την κακή τους εκκίνηση.

Παρόμοια η απόδοση και στην Βαρκελώνη, όπου η Μπάρτσα φιλοξενεί την Ντιναμό Κιέβου. Πληρώνει 12.50 φορές τα λεφτά μας, το διπλό των Ουκρανών.

Στο 8.00 η Μπενφίκα κόντρα στην Μπάγερν, στην Πορτογαλία. Να θυμίσουμε, πως οι «αετοί» έκαναν πλάκα στην Μπαρτσελόνα με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική.

Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο. Τσέλσι εναντίον Ζενίτ στο Λονδίνο, με το διπλό στο 35.00! Ήτοι, κάτι λιγότερο από 3% πιθανοτήτων για να φύγουν με το τρίποντο οι Σουηδοί.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις