Οι Μπραβίστες επιστρέφουν για το 2.22

προγνωστικά

Προγνωστικά και ανάλυση από την πρώτη κατηγορία της Σλοβενίας έχει σήμερα ο Σερραίος, με combo φωτιά στο 2.22!

Την καλημέρα μας σε όλο τον λαό του Κουβανέζου. Μας την έκανε τη δουλειά την περασμένη εβδομάδα η Λεϊσόες απέναντι στη Φεϊρένσε που με ένα δίμπαλο και τελικό 2-1 μας έφερε τον κουβά στο κεφάλι. Συνεχίζουμε (σάματις, θα μπορούσαμε να κάνουμε και αλλιώς;) και πάμε στο γνωστό μας Eurotrip με επόμενη στάση για τα προγνωστικά την Σλοβενία στο ματς της Τσέλιε με την Μπράβο.

Η Τσέλιε είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά στην έδρα της για αυτό και κατορθώνει να σκοράρει στα περισσότερα εντός έδρας ματς. Παράλληλα, χωλαίνει αμυντικά έχοντας 17 γκολ παθητικό σε 12 παιχνίδια. Από το ματς κυπέλλου που κέρδισε την Ταμπόρ Σεζάνα με 0-2 στις 15 Σεπτεμβρίου δεν έχει καταφέρει να κάνει καμία νίκη (2 ήττες και 2 ισοπαλίες).

Από την άλλη πλευρά οι… μπράβοι της Μπράβο που μας πλήρωσαν όταν τους εμπιστευτήκαμε, κάνουν πολύ καλή πορεία με 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο ματς δεν μπόρεσαν να πάρουν το ντέρμπυ απέναντι στη Μούρα μένοντας στο 0-0. Πολύ καλή η αμυντική της γραμμή στην οποία στηρίζεται κατά βάσιν στα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Θα πάμε με τους μπραβίστες που θέλουν να πλησιάσουν ξανά την Κόπερ στην κορυφή μετά τη χθεσινή της νίκη. Δείχνουν ικανοί για το θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Τσέλιε και πιστεύουμε στα παραπάνω του ενός γκολ. Χ2 & over 1,5 γκολ και κλείσαμε.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Combo
18:00
Τσέλιε - Μπράβο
Χ2 & over 1,5
2.22
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις