Επιστροφή στις νίκες στο 1.95

Προγνωστικά Serie A

Στην Ιταλία ποντάρει σήμερα ο Blackbird, βρίσκοντας σημείο άξιο πονταρίσματος στο Βενέτσια - Φιορεντίνα.

Προγνωστικά Serie A: Σημείο που αγγίζει διπλασιασμό

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Δυνατό ταμείο το Σάββατο με το πρώτο διπλό του Αστέρα στην χρονιά. Σήμερα λίγες οι επιλογές και θα παίξουμε με προγνωστικά Serie A.

Η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στα προγνωστικά Serie A, κλείνει με την αναμέτρηση της Βενέτσια με την Φιορεντίνα. Πολύτιμο βαθμό πήραν οι γηπεδούχοι πριν την διακοπή στην αναμέτρηση με την Κάλιαρι, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις και δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Σαρδηνίας, που και αυτή έχει ως στόχο την παραμονή της στην κατηγορία. Ψυχολογία υπάρχει στην ομάδα, όμως η θέση της και οι τέσσερις ήττες ως τώρα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια, ειδικά σε μια τόσο απαιτητική βραδιά.

Μπλοκάρει στα ντέρμπι η Φιορεντίνα και χάνει σημαντικούς βαθμούς. Στο πιο πρόσφατο, έχασε με 1-2 στην Φλωρεντία από την Νάπολι. Παρά το πολύ δυνατό ξεκίνημα στην αναμέτρηση, στο τέλος έμεινε με άδεια χέρια. Όπως και να έχει βρίσκεται στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας με δώδεκα βαθμούς. Σήμερα θέλει την επιστροφή στις νίκες  και έχει την ευκαιρία να το κάνει.

Με την Βενέτσια να καίγεται για βαθμούς, η αποστολή της Φιορεντίνα μόνο εύκολη δεν είναι, όμως διαθέτει την ποιότητα στο ρόστερ της, ώστε να πάρει το τρίποντο. Με το διπλό στο 1.95 λοιπόν θα πορευτούμε.

Μονό
21:45
Βενέτσια - Φιορεντίνα
2
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις