ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Μακροχρόνια NBA λίγο πριν την έναρξη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Μακροχρόνια NBA λίγο πριν την έναρξη

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Μακροχρόνια NBA λίγο πριν την έναρξη

Πρωταθλητής NBA

Μακροχρόνια NBA. Οι Tipsters συζήτησαν, τα έβαλαν κάτω, υπολόγισαν και σας παρουσιάζουν τα καλύτερα μακροχρόνια στοιχήματα.

A. GUIBERT

Μακροχρόνια NBA ζήτησε το αφεντικό και το πρώτο που έψαξα ήταν τι δίνει να μείνουν εκτός πλέι-οφ οι Λέικερς. Μπέσα. Αυτό που έφτιαξαν το καλοκαίρι με τους Ουέστμπρουκ, τους Καρμέλους και ότι βετεράνο βρήκαν ελεύθερο στην αγορά μου θυμίζει τις ταινίες που έβγαλαν Σταλόνε, Στέιθαμ, Ρουρκ, Ουίλις και Σβαρτσενέγκερ για τα τελευταία ένσημα. Ταινίες τώρα, ο θεός να τις κάνει γιατί από το πρώτο λεπτό αρχίζεις το χασμουρητό. Α μπράβο, θυμήθηκα και το όνομα της ταινίας. Οι αναλώσιμοι. Αυτό ακριβώς είναι το φετινό ρόστερ των Λέικερς. Μιας χρήσης, αναλώσιμο και πιστεύω ότι θα αποτύχει παταγωδώς και μακάρι να αποτύχει μπας και δεν δούμε ξανά ανάλογη προσπάθεια. Εντάξει, δεν θα ποντάρω στο να μείνουν εκτός πλέι-οφ αλλά αυτό το 1.90 στο under 52,5 στις νίκες τους είναι πρόκληση και θα το πάρω.

Όσο για τη 2η επιλογή γιατί το boss δεν θέλει παραπάνω (αν και είχα κάτι ωραία λαβράκια που άξιζε το ποντάρισμα) θα βάλω μια δυάδα. Ότι οι θρυλικοί Μπουλς θα μπουν πλέι-οφ (στο 1.55) με την τετράδα Λόνζο Μπολ – ΛαΒίν – ΝτεΡόζαν και Βούτσεβιτς να είναι εγγύηση για αυτό. Mαζί με το 1.70 ότι ο ρούκι του Ορλάντο Jalen Suggs στον οποίο οι Μάτζικ θα δώσουν… άπειρες μπάλες για να σκοράρει και να γίνει αμέσως ο ηγέτης τους, θα έχει over 15,5 πόντους μέσο όρο. Συνολική απόδοση στο 2.64

BILIAS1974

H πρώτη μου επιλογή θα είναι το under δύο παικτών σε ομάδες που ενισχύθηκαν αρκετά στην offseason. Η πρώτη είναι οι Λέικερς που μάζεψαν στο LA αρκετά μεγάλα ονόματα όπως ο Ουέστμπρουκ και ο Άντονι και η δεύτερη οι Μπουλς που έφεραν τον Ντε Ρόζαν και τον Λόνζο Μπολ. Λογικά η επιθετική παραγωγή κάποιων παικτών θα πέσει και θα ποντάρω σε αυτό με μια δυάδα πού έχει το under του Ουέστμπρουκ και του Λαβίν. Η δεύτερη επιλογή θα είναι με πιο fun bet λογική. Ο 3ος πέρσι σε βαθμολογία για το βραβείο του Αμυντικού της Χρονιάς εκτιμάται από τους μπουκ στο 35 να το κερδίσει φέτος! Ο Γκριν το έχει κερδίσει το 2016-17 και σε αυτή την τιμή θα μπει στις επιλογές μου.

BLAZE

Αμέτρητα σημεία για μακροχρόνια NBA και πραγματικά η πληθώρα των επιλογών σε αποσυντονίζει. Πως είναι δυνατόν όμως ο Γιόκιτς να δίνεται δεύτεροο φαβορί ως το να κάνει τα περισσότερα double double? 60 έκανε πέρσι σε σύνολο 72 αγώνων και φέτος τον περιμένω να κάνει ακόμα περισσότερα. Στην ίδια λογική θα πάω και με τον Στεφ Κάρι να βγει πρώτος σκόρερ. Όσο ο Τόμσον δεν παίζει ο Στεφ έχει το ελεύθερο να εκτελεί όσο θέλει. 32 πόντους είχε πέρσι πετυχαίνοντας μάλιστα περίπου 5 τρίποντα ανά παιχνίδι. Κάπως έτσι θα συνεχίσει και φέτος και καλείται να βρεθεί αμυντικός που θα τον σταματήσει.

ΜASTER BET CHEF

Οι Σανς πέρυσι έπαιξαν το πιο θεαματικό μπάσκετ στη λίγκα. Έχασαν τον τίτλο, επειδή το μικρό ρόστερ τους δεν άντεξε. Φέτος πάνω κάτω θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα. Μπορούν να πάρουν την πρωτιά τόσο στην περιφέρεια τους, όσο και την Δύση. Οι Λέικερς μάζεψαν βετεράνους, που στην τελευταία χρονιά της καριέρας τους ονειρεύονται ένα πρωτάθλημα. Ο Ουέστμπρουκ είναι παντελώς αλλοπρόσαλλος, και δεν φάνηκε χρήσιμος σε καμία από τις ομάδες που έπαιξε. Στο τέλος των αγώνων, εκεί που μετράει δηλαδή, πάντα παίρνει λάθος αποφάσεις. Ο Ντέβιν Μπούκερ είναι το νέο μεγάλο αστέρι του ΝΒΑ.

Στο ΝΒΑ υπάρχουν πλέον πολλοί ικανοί σκόρερς. Αυτός όμως που φαίνεται ότι το έχει πιο εύκολα από όλους, είναι ο Τρέι Γιάνγκ. Γρήγορος, τεχνίτης και πολύ πλαστικός, σκοράρει με οποιονδήποτε τρόπο. Δεινός σουτέρ, άλλα μπορεί και να πάει στη διείσδυση. Η ομάδα του, η Ατλάντα, είναι φτιαγμένη εξαρχής γύρω από αυτόν. Έδειξε ότι μπορεί να σκοράρει 30+, άκόμα και 50+  πόντους, σε πολλά συνεχόμενα ματς. Η απόδοση που πληρώνει για 1ος σκόρερ, είναι μεγάλη για αυτά τα δεδομένα. Funbetia με ισχυρή λογική. Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τον Ντέβιν Μπούκερ, που δίνει ίδια απόδοση…

ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ

Ξεκίνημα για το ΝΒΑ και εννοείται εμείς δεν μπορούμε να λείπουμε. Με ένα μακροχρόνιο θα πορευτούμε και αυτό είναι να βγει πρώτος σε μέσο όρο αστίστ ο Τζέιμς Χάρντεν που αγωνίζεται στην ομάδα του Μπρούκλιν. Είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση η ομάδα του «Μούσια» και πέρσι έκανε τρομερή χρονιά ειδικά στο πρώτο μισό της σεζόν. Η επιλογή του Κάιρι Ίρβινγκ να μην εμβολιαστεί τον έθεσε εκτός ομάδας από τον Νας. Αν γυρίσει θα μπορεί να παίζει μόνο σε εκτός έδρας ματς. Κάπως έτσι ο Χάρντεν θα κάνει αυτός περισσότερο παιχνίδι και θα περνάει συνεχώς η μπάλα από τα χέρια του. Στο τελευταίο παιχνίδι μάλιστα κόντρα στην Μινεσότα τελείωσε με 14 ασίστ και ελπίζω κάπως έτσι να ξεκινήσει.

N. KAPPA

Φαντάζομαι ότι τόσο στα δικά μου μάτια, όσο και σε πολλών που ασχολούνται με αυτά τα θέματα, ισχύει ότι οι θέσεις 6 έως 8 είναι «φωτιά» για την παραδοσιακά πολύ ανταγωνιστική Δύση. Φέτος θεωρώ ότι πρέπει να γίνει το λεγόμενο step-up για την ομάδα της Νέας Ορλεάνης, έτσι θα επιλέξω την είσοδό τους στα Playoffs για μακροχρόνια NBA. Χωρίς να χρειαστεί μια εκτενής ανάλυση, θα γίνει μια προσπάθεια της αυτής επιλογής. Στην θέση του τιμονιού του πάγκου ορίστηκε ο Γουίλι Γκριν, ο οποίος κάθε άλλος παρά τυχαίος δεν είναι. Στο ισοζύγιο των προσθαφαιρέσεων είχαμε την αναχώρηση των Άνταμς, Λόνζο Μπολ και Μπλέντζο, ενώ ως προσθήκες έχουμε, Σατοράνσκυ, Βαλαντσιούνας, Τεμπλ, Γκράχαμ και τον πρωτοετή Μέρφι. Προσωπικά εκτιμώ ότι το ισοζύγιο τους γέρνει προς το συν μιας και η περιφέρεια μοιάζει περισσότερο ολοκληρωμένη, ενώ και η θέση του σέντερ έχει πλέον περισσότερο versatility, καθώς ο Βαλαντσιούνας είναι πιο πληθωρικός από τον Άνταμς. Στην περιφέρεια θεωρώ ότι, Λέικερς, Γουόριορς, Μπλέιζερς, Τζαζ, Σανς, Νάγκετς και Μάβερικς έχουν μια θέση στα Play-offs. Επομένως, Γκρίζλις, Κλίπερς, Πέλικανς και Κινγκς, θεωρητικά παλεύουν για την όγδοη θέση.

Μακροχρόνια - Ανατολή
A. Guibert
Chicago Bulls - Να μπουν playoffs
1.55
A. Guibert
Jalen Suggs - Over 15,5 πόντοι Μ.Ο.
1.70
Bilias1974
Zach LaVine - Under 26 πόντους Μ.Ο.
1.95
MasterBetChef
Trae Young - Πρώτος σκόρερ
35.00
Μερτζανίδης
James Harden - Πρώτος σε ασίστ
2.20
Μακροχρόνια - Δύση
A. Guibert
Los Angeles Lakers - Under 52,5 νίκες
1.90
Bilias1974
Russell Westbrook - Under 19,5 πόντοι Μ.Ο.
1.95
Bilias1974
Draymond Green - Αμυντικός της Χρονιάς
35.00
Blaze
Stephen Curry - Πρώτος σκόρερ
3.75
Blaze
Nikola Jokic - Περισσότερα Double Double
5.50
MasterBetChef
Phoenix Suns - Νικητής Pacific Division
2.80
N.Kappa
New Orleans Pelicans - Να μπουν playoffs
2.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις