Υποδέχεται καλά η Αζαρένκα

Υποδέχεται καλά η Αζαρένκα

Από την μία η Μπαντόζα που έδειξε τον τελευταίο χρόνο πως μπορεί να πάρει τα ηνία από την έτερη Μουγκουρούθα και από την άλλη η μπαρουτοκαπνισμένη Αζαρένκα.

Τελικός για το WTA Indian Wells απόψε με αντιμέτωπες δύο παίκτριες με διαφορετική πορεία στο Tour τα τελευταία χρόνια.

Από την μία η Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόζα που έδειξε τον τελευταίο χρόνο πως μπορεί να πάρει τα ηνία από την έτερη Ισπανίδα Γκάρμπιν Μουγκουρούθα και να εδραιωθεί ψηλά. Και από την άλλη η μπαρουτοκαπνισμένη στο Tour, Βικτόρια Αζαρένκα η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες τενίστριες των τελευταίων 10 χρόνων.

Μαγικό τουρνουά και για τις δύο, η Μπαντόζα έχασε μόλις ένα σετ μέχρι τον τελικό (και αυτό στον 2ο γύρο απέναντι στην Γιαστρέμσκα) ενώ κέρδισε καθαρά τις Γκοφ, Κρεϊτσίκοβα, Κέρμπερ και Ζάμπερ – ήτοι, νίκες απέναντι σε φορμαρισμένες αντιπάλους. Δείγμα σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Η Αζαρένκα έπαιξε ένα άκρως αποτελεσματικό τουρνουά επικρατώντας των Λινέτ, Κβίτοβα, Σάσνοβιτς, Πέγκουλα και Οσταπένκο σε ένα πιο βατό μονοπάτι, σαφώς,

Με μια πρώτη ματιά η Μπαντόζα έχει το momentum αλλά η Αζαρένκα έχει την εμπειρία. Το σετ αδικεί την Μπαντόζα αφού θεωρητικά θα έπρεπε να είναι even 1.90 – 1.90 αλλά σε τελικούς, και ειδικά γυναικών, η επιλογή νικήτριας είναι πάντα ριψοκίνδυνη.

Θα εστιάσουμε σε ένα στατιστικό στοιχείο του παιχνιδιού. Η Μπαντόζα αν και έχει εξαιρετικά ποσοστά σε 1ο σέρβις δεν τα πάει καλά όμως στο 2ο εκεί που στην προσπάθεια της να δυσκολέψει επιστροφές υποκύπτει σε πολλά δίπλα λάθη.

Αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού το 42.8% σε κερδισμένους πόντους στο δεύτερο σέρβις της.

Απόψε θα έχει απέναντι της και μια τενίστρια όπου κυριαρχεί στην κατηγορία επιστροφών σε σέρβις αντιπάλου και δεν είναι άλλη από την Αζαρένκα που βρίσκει κοντά στο 64% κερδισμένους πόντους σε 2ο σέρβις της αντιπάλου.

Διπλά λάθη της Μπαντόζα, χαμηλό ποσοστό σε κερδισμένους πόντους της σε δεύτερο σέρβις και οι εξαιρετικές επιστροφές της Αζαρένκα δημιουργούν ένα κοκτέιλ δεδομένων που με οδηγεί στο συμπέρασμα πως το under 43.5% σε κερδισμένους πόντους δεύτερου σέρβις της Μπαντάζα αποτελεί πολύ καλή επιλογή.

Ειδικό
23:00
Μπαντόζα – Αζαρένκα
Μπαντόζα κερδισμένοι πόντοι στο 2ο σερβίς, under 43.5 %
1.85
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις