Δεν σταματιέται ο Ολυμπιακός

Προβλέψεις Basket League

Προβλέψεις Basket League από τον Blaze. Δύο παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα, με το βλέμμα μου να πέφτει στο ντέρμπι πρωτοπόρων.

Καλή Κυριακή να έχουμε. Δεν πηγαίνει καθόλου καλά αυτός ο μήνας. Τα combo δεν μας έχουν πληρώσει και για αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξουμε κατεύθυνση. Σήμερα διεξάγεται η τρίτη αγωνιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα με δύο παιχνίδια. Προβλέψεις Basket League, με το βλέμμα μου να στρέφεται στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.

Διαφορά ποιότητας

Με μία νίκη και μία ήττα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός (2-0) την πρώτη διπλή αγωνιστική στην Euroleague. Κόντρα στην Ζαλγκίρις χρειάστηκε να ανατρέψει διαφορά 14 πόντων και εντέλει να φτάσει σε μία πολύ άνετη νίκη. Τα πάντα ξεκινάνε από την άμυνα, εκεί όπου πραγματικά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξαιρετικό πρόσωπο. Το σημαντικό είναι πως ακόμα και οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο προσφέρουν τα μέγιστα αμυντικά. Είναι λογικό πως κάποια στιγμή θα βγάλει κούραση ο Ολυμπιακός, καθώς το σημερινό είναι το τέταρτο παιχνίδι σε εφτά μέρες.

Πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής για τον Προμηθέα (2-0) στο πρωτάθλημα. Με δύο νίκες απέναντι σε ΠΑΟΚ και Περιστέρι ξεκίνησαν οι Αχαιοί, δείχνοντας ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσουν. Την Τρίτη ξεκινάνε οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για το Eurocup απέναντι στην Βαλένθια, στην Ισπανία. Στην επίθεση τα πηγαίνει φανταστικά μέχρι στιγμής, μιας και σε όλα τα παιχνίδια έχει σημειώσει περισσότερους από 83 πόντους. Αμυντικά υπάρχει πρόβλημα μέχρι στιγμής και απέναντι σε μία επίθεση όπως του Ολυμπιακού θα έχει δύσκολο έργο.

Προβλέψεις Basket League, με τον Ολυμπιακό να ορίζει τις τύχες της αναμέτρησης. Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Στα εντός έδρας παιχνίδια του, μετράει 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Δέχεται μόλις 66 πόντους έχοντας μία από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη, αν και το δείγμα είναι ακόμα μικρό. Δεν πιστεύω ότι ο Προμηθέας θα προβάλει κάποια αντίσταση και η έκταση της διαφοράς θα κριθεί αποκλειστικά από τους γηπεδούχους.

Μονό
17:00
Ολυμπιακός - Προμηθέας
1 (-15,5)
1.95
BET: 30 units
Ειδικό
17:00
Ολυμπιακός - Προμηθέας
Ολυμπιακός Over 89,5 & Προμηθέας Under 79,5
2.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις