«Δικέφαλες» νίκες με καταιγίδα γκολ

«Δικέφαλες» νίκες με καταιγίδα γκολ

Ανέλυσε το σημερινό κουπόνι και έδωσε τα προγνωστικά του στο koubanezos.gr o Παναγιώτης Ρουμελιώτης. Δύο αγώνες από την ελληνική Super League για σήμερα.

Ε ναι, επιτέλους! Επιστροφή σε συλλογικό επίπεδο έπειτα από δύο εβδομάδες – ενδιαφέρουσας διακοπής, είναι η αλήθεια, για εθνικές και αφού μας χάσατε για λίγο καιρό, επανερχόμαστε σε νορμάλ ρυθμούς αγώνων και στα προγνωστικά. Το μενού σήμερα έχει πολύ ποικιλία, αλλά εμείς θα μείνουμε Ελλάδα και θα ασχοληθούμε με τους αγώνες των δύο «δικεφάλων», όπου την σκυτάλη από τις καταιγίδες, θα πάρουν αυτές των γκολ!

Επαληθεύουν τα προγνωστικά οι πρωτοπόροι

Εκκίνηση νωρίς το απόγευμα στη Τούμπα, οπού ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Super League, τον Βόλο. Οι δύο ομάδες στρογγυλοκάθονται στη κορυφή με 12 βαθμούς έκαστη, έχοντας μόλις μία ήττα σε πέντε αγώνες. Η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (Βόλος – 11 γκολ ενεργητικό) αντιμετωπίζει την καλύτερη άμυνα (ΠΑΟΚ – 3 γκολ παθητικό), σε ένα ματς όπου οι πρώτοι θα πρέπει να προσαρμόσουν το παιχνίδι τους, αν θέλουν να αποφύγουν την ήττα. Κάτι τέτοιο δεν το έκαναν με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και έφυγαν με τέσσερα γκολ στις βαλίτσες για την Μαγνησία. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ βρήκε πατήματα και ελπίζει στην ανοικοδόμηση ενός καλού σερί.

Εκτίμηση: Το ματς θα έχει γκολ πιθανότατα και από τους δύο, όμως ο ΠΑΟΚ παίζοντας στην έδρα του πιθανότατα θα επαληθεύσει τα προγνωστικά και θα πάρει τη νίκη. Εμείς προς τα εκεί θα πάμε, ποντάροντας στον άσο μαζί με το over 2.5 σε απόδοση διπλασιασμού.

Νέος προπονητής, ίδια καλή επίθεση

Πάμε και στον άλλο «δικέφαλο αετό» τώρα. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Μαρούσι σε ένα ματς που κλείνει τη δράση της Κυριακής, θέλοντας πάση θυσία τη νίκη. Ο Αργύρης Γιαννίκης αναλαμβάνει μία ομάδα, η οποία είναι όντως καλή επιθετικά (δεύτερη καλύτερη επίθεση με 10 γκολ ενεργητικό), που όμως, μπάζει στα μετόπισθεν (8 γκολ παθητικό). Είναι γνωστό πως ο Ελληνογερμανός παίζει επιθετικά με ασφυκτικό πρέσινγκ και ο προβληματικός στην εκκίνηση Ατρόμητος ίσως φανεί κατώτερος των περιστάσεων στο ΟΑΚΑ.

Εκτίμηση: Στη τελευταία πρόβλεψη θα στηριχτούμε και εμείς. Η ΑΕΚ θα βγάλει αντίδραση και με το επιθετικό παιχνίδι που θα προσπαθήσει να παίξει πιστεύω πως θα εγκλωβίσει τους Περιστεριώτες. Η δική μας πρόβλεψη θα είναι η ίδια με της Τούμπας, παίζοντας δηλαδή τον άσο και over 2.5, αυτή τη φορά σε απόδοση 2.10.

Μονό
16:00
ΠΑΟΚ - Βόλος
1 & οver 2.5
2.00
BET: 15 units
Μονό
20:30
ΑΕΚ - Ατρόμητος
1 & οver 2.5
2.10
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις