Προγνωστικά Αγγλίας: Νέα εποχή για τη Νιουκάστλ

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά Αγγλίας. Η Νιουκάστλ δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι στη νέα εποχή. Κατάμεστο το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» που θα ωθήσει τους «ανθρακωρύχους».

Προγνωστικά Αγγλίας με Νιουκάστλ

Καλημέρα αναγνώστες. Εχτές δεν ήταν καλή – στοιχηματικά – μέρα για τα προγνωστικά μας. Για αυτό και σήμερα θα είμαι λιτός και θα ασχοληθώ με ένα παιχνίδι που κεντρίζει τα βλέμματα.

Νέα εποχή για την Νιουκάστλ, που αποτελεί την πιο ακριβή ομάδα στον κόσμο πλέον με 390 εκατομμύρια ευρώ. Υποδέχεται την Τότεναμ για την 8η αγωνιστική της Premier League. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Περίπου 35 κανάλια απ’ όλο τον πλανήτη θα βρεθούν στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», όπου θα είναι κατάμεστο με 52.305 θεατές.

Με πάθος για την νίκη η Νιουκάστλ

Τέτοιου είδους παιχνίδια μού αρέσουν πολύ και για θέαση και για στοιχηματισμό. Οι γηπεδούχοι θα εμφανιστούν με θετική ψυχολογία παρότι βρίσκονται προτελευταίοι χωρίς νίκη (!). Έχουν έως τώρα 4 ήττες και 3 ισοπαλίες. Μήπως η αλλαγή σελίδας έρθει με την πρώτη τους φετινή νίκη; Σε αντίθεση με την Τότεναμ, η οποία σαφώς είναι καλύτερη ομάδα από την Νιουκάστλ, αλλά φέτος με τον Νούνο Εσπιρίντο Σάντο στον πάγκο δεν εμφανίζει σταθερότητα στα παιχνίδια της. Το σημερινό παιχνίδι θα είναι ιστορικό για τον προπονητή Στιβ Μπρους που συμπληρώνει 1000 παιχνίδια ως προπονητής. Κέρδισε μόνο τέσσερις από τις 26 αναμετρήσεις του με αντίπαλο την Τότεναμ σε όλες τις διοργανώσεις. Λίγο προληπτικοί να είστε, ο άσος παίζεται στο 3.25. Σίγουρα θα δεχτεί πιέσεις και θα κατηφορίσει μέχρι να ξεκινήσει το ματς. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 52 φορές, μετράνε από 22 νίκες η κάθε μια ενώ 8 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Ακόμη επιστρέφει ο πολύτιμος φορ Γουίλσον, που έχει σκοράρει ήδη δύο φορές σε τρεις εμφανίσεις. Πέρσι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 12 τέρματα.

Παράδοση με ενδιαφέρον

Οι «Σπερς» έχουν χάσει μόνο έναν από τους 18 τελευταίους αγώνες τους στην Premier League με ομάδες που την ημέρα του αγώνα βρίσκονται  στη ζώνη του υποβιβασμού (13 νίκες, 4 ήττες). Η τελευταία ήττα ήρθε κόντρα στη Νιουκάστλ (1-0 τον Αύγουστο του 2019). Την περσινή σεζόν η Νιουκάστλ κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και στα δύο παιχνίδια. Το αξιοσημείωτο είναι πως έγινε στο 90+7’ και στο άλλο παιχνίδι στο 85’. Ομάδα με ψυχικά αποθέματα ανέκαθεν. Απόψε λοιπόν θα τους στηρίξω. Έδρα, ψυχολογία και πάθος με έπεισαν να ποντάρω στον άσο.

Μονό
18:30
Νιουκάστλ - Τότεναμ
1
3.25
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις