ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Γκολ, κόρνερ και...«γυάλινα» φαβορί

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Γκολ, κόρνερ και...«γυάλινα» φαβορί

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Γκολ, κόρνερ και…«γυάλινα» φαβορί

προγνωστικά ligue 1

Προγνωστικά Ligue 1. Προσφέρονται για γκολ και κόρνερ οι κυριακάτικες αναμετρήσεις της Ligue 1. Δύσκολο τεστ για Μαρσέιγ.

Προγνωστικά Ligue 1: Το «παλεύει» ο Πέτκοβιτς

Ενδιαφέροντα ζευγάρια μας φέρνει η 10η αγωνιστική της Ligue 1. Αναμετρήσεις που προσφέρονται για γκολ τα Μπρεστ – Ρεμς και Μπορντό – Ναντ, βγάζουν κόρνερ τα Μονπελιέ – Λανς και Στρασβούργο – Σεντ Ετιέν ενώ έχουμε και Μαρσέιγ – Λοριάν το βράδυ, στα κυριακάτικα προγνωστικά Ligue 1. Για πάμε!

Δεν κυλάνε καλά τα πράγματα για την Μπορντό έως τώρα (μόλις μία νίκη σε εννέα αγώνες) ενώ η εύκολη ήττα με 3-0 απ’ την Μονακό έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί τριών αγώνων (1-2-0). Το «παλεύει» πάντως ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, κυρίως αμυντικά τα θέματα των «Γιρονδίνων» που δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα φέτος και μετρούν ήδη 20 γκολ παθητικό (χειρότερη άμυνα μαζί με Κλερμόν).

Σε πιο καλή κατάσταση η Ναντ που μετρά τρία τρίποντα στα τέσσερα τελευταία ματς. Βελτιωμένη τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά συγκριτικά με πέρυσι η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ, λογικά δεν θα μπλέξει φέτος σε περιπέτειες. Καλό ξεκίνημα στη σεζόν για την «τριπλέτα» Σιμόν-Μπλα-Κολό Μουανί, οι οποίοι έχουν συμμετοχή σχεδόν σε όλα τα φετινά τέρματα των «καναρινιών».

Αήττητη για οκτώ σερί παιχνίδια στο «Ματμούτ Ατλαντίκ» η Μπορντό με αντίπαλο τη Ναντ (τελευταία ήττα στις 10 Νοέμβρη του ’13, συνολικά 10-4-5 εντός 20ετίας). Αξιοσημείωτο ότι στα 19 αυτά παιχνίδια, μόλις τρεις φορές εμφανίστηκε το goal/goal!

Δεν έχουν παράδοση στο αμφίτερμα οι δύο ομάδες όμως τα φετινά νούμερα λένε άλλα. Σε αποδεκτές τιμές το goal/goal, θα το τιμήσουμε.

Ψάχνει την πρώτη η Μπρεστ

Αγνοεί ακόμα την νίκη η Μπρεστ μετά από 9 στροφές στην Ligue 1, εύλογα στην τελευταία θέση μαζί με Σεντ Ετιέν. Συνεπής στο σκοράρισμα, έχει βρει δίχτυα σε όλα τα φετινά αλλά δέχεται γκολ εξίσου εύκολα (9/9 goal/goal). Ανταγωνιστική πάντως εντός «Φρανσίς Λε-Μπλε», οι δύο ήττες ήρθαν απέναντι σε Παρί και Μετς (δεν άξιζε να χάσει). Σε ρηχά νερά ο περσινός πρώτος σκόρερ της Στιβ Μουνιέ, γεγονός που της έχει στοιχίσει.

Έβαλε δύσκολα στη Λανς η Ρεμς σχεδόν για ένα ημίχρονο, όμως η κόκκινη κάρτα του Εκιτίκε λίγο πριν την ανάπαυλα έκανε πολύ δύσκολο το έργο της (ήττα με 2-0). Παίζει καλά πάντως η ομάδα του Όσκαρ Γκαρσία (αν υπολογίσουμε και τις πολλές απουσίες που έχει), ενώ όπως αναφέραμε και στο παρελθόν, το νεανικό ρόστερ της μπορεί, υστερεί σε εμπειρία, έχει όμως ποιότητα και αγωνίζεται με άγνοια κινδύνου. 

Άκρως ευνοϊκή για την Μπρεστ η παράδοση με αντίπαλο τη Ρεμς εντός Βρετάνης. Μόλις μία ήττα σε δέκα αναμετρήσεις από το ’04 έως σήμερα (13 Απρίλη ’13 με 0-2, 6-3-1 συνολικά).

Κάπου θα κάνει την πρώτη της νίκη η Μπρεστ και η Ρεμς είναι αντίπαλος στα μέτρα της. Παίζεται ο άσος, εμείς ωστόσο θα επιλέξουμε και εδώ το αμφίτερμα, το οποίο θα κάνουμε δυάδα με αυτό του Μπορντό – Ναντ.

Προγνωστικά Ligue 1: Με τα κόρνερ σε Μονπελιέ και Στρασβούργο

Ανοιχτό παιχνίδι αναμένεται ανάμεσα σε Μονπελιέ και Λανς. Ομάδες με ποιότητα από τη μέση και μπροστά, που αρέσκονται να δίνουν γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια τους και βγάζουν πολλές φάσεις. Αναμενόμενα χαμηλά οι αποδόσεις στα γκολ, επομένως θα πάμε με την επιλογή των κόρνερ, την οποία σιγοντάρουν οι αριθμοί των δύο ομάδων (11 κόρνερ ανά αγώνα εντός έδρας για Μονπελιέ, 12 στα εκτός της Λανς).

Ματς που προσφέρεται για κόρνερ και το Στρασβούργο – Σεντ Ετιέν. Αμφότερες μετρούν περίπου 22 σέντρες ανά αγώνα με 11 κόρνερ μέσο όρο εντός για Στρασβούργο και 9 για Σεντ Ετιέν εκτός. Το σκεπτικό μας ενισχύεται και από την ανάγκη της Σεντ Ετιέν να «χτυπήσει» το ματς με στόχο την πρώτη της φετινή νίκη. Επιλέγουμε και εδώ λοιπόν το Over 9,5 κόρνερ, το οποίο θα κάνουμε δυάδα με το αντίστοιχο του Μονπελιέ – Λανς.

Ματς – παγίδα για Μαρσέιγ

Δύο σερί ήττες για τη Μαρσέιγ και τρίτο στη σειρά χωρίς τρίποντο. Εμφάνισε μεγάλα κενά στην άμυνα στα τελευταία ματς και εκτέθηκε απέναντι στις γρήγορες επιθέσεις των Λανς και Λιλ (στοιχείο που χαρακτηρίζει και την Λοριάν). Μεσοεπιθετικά συνεχίζει να «αρέσει», η απουσία ωστόσο του Παγιέ απέναντι στην Λιλ ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Αμφίβολος και για το σημερινό ο 34χρονος, ενώ οι Μασσαλοί θα στερηθούν και τον Ουντέρ που αποβλήθηκε στο τελευταίο.

«Σκληρό καρύδι» αποδεικνύεται η Λοριάν, μόλις μία ήττα φέτος (3-1 στη Μονπελιέ, 3-5-1 συνολικά). Συμπαγής αμυντικά (2η καλύτερη άμυνα στην Ligue 1 με 9 τέρματα παθητικό) αλλά και αποτελεσματική στην επίθεση, καθώς αν και δεν δημιουργεί πολλές ευκαιρίες (περίπου εννέα ανά αγώνα), έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά πλην ενός (το 0-0 στη Ρεμς).

Θεαματικό αλλά και αγχωτικό για την Μαρσέιγ το περσινό στο «Βελοντρόμ» (3-2 το σκορ, με την Λοριάν να προηγείται στο ημίχρονο και τη Μαρσέιγ να ολοκληρώνει την ανατροπή στην τελευταία φάση του αγώνα!). Μάλιστα ο φορ Μοφί είχε σημειώσει και τα δύο τέρματα για τους «μπακαλιάρους» που άξιζαν -βάσει εικόνας- κάτι καλύτερο.

Δεν θα είναι εύκολο το ματς για την Μαρσέιγ, ειδικά αν δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Παγιέ. Η Λοριάν είναι «ζημιάρα» ομάδα και θα βρει τους χώρους να αξιοποιήσει την ταχύτητα των Μοφί και Λοριέν. Θα κυνηγήσουμε την έκπληξη και θα επιλέξουμε το διπλό με κάλυψη ενώ θα ποντάρουμε και στο να σκοράρει ο Μοφί.

Δυάδα απόδοσης 3.43
16:00
Μπορντό - Ναντ
Goal/goal
1.80
16:00
Μπρεστ - Ρεμς
Goal/goal
1.90
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.96
16:00
Στρασβούργο - Σεντ Ετιέν
Over 9,5 κόρνερ
1.91
18:00
Μονπελιέ - Λανς
Over 9,5 κόρνερ
1.55
BET: 10 units
Μονό
21:45
Μαρσέιγ - Λοριάν
2 dnb
4.50
BET: 5 units
Σκόρερ
21:45
Μαρσέιγ - Λοριάν
Μοφί να σκοράρει πρώτος για Λοριάν
4.33
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις