Basket League με διπλασιασμούς

Προγνωστικά Basket League

O Playmaker επιστρέφει με προγνωστικά Basket League. Ποντάρει στο Λάρισα - Λαύριο, αλλά και στο Ολυμπιακός - Προμηθέας.

Προγνωστικά Basket League σε Λάρισα και ΣΕΦ

Καλημέρες σε όλη την παρέα! Ρεπό χθες καθώς ήταν μια γεμάτη εβδομάδα και έπρεπε να καθαρίσει λίγο το μυαλό. Επιστροφή με προγνωστικά Basket League για τις δύο σημερινές αναμετρήσεις.

Δεν είναι μόνο η κούραση

Νωρίς το απόγευμα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μια δύσκολη βδομάδα, από την οποία μπορούν να είναι ευχαριστημένοι. Μία νίκη σε ένα ημίχρονο επί της Ζαλγκίρις και μία ήττα στην παράταση από την Μπαρτσελόνα ο απολογισμός. Ακολουθεί δύσκολο ταξίδι στη Μόσχα την Παρασκευή.

Ο Προμηθέας έχει ξεκινήσει δυνατά στο φετινό πρωτάθλημα. Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, απέναντι σε Περιστέρι και ΠΑΟΚ. Στα δύο αυτά ματς, όπως και στα παιχνίδια του Super Cup, οι Πατρινοί ξεπέρασαν τους 80 πόντους. Φαίνεται ήδη πόσο καλή δουλειά έχει κάνει ο Καζιμίρο. Σε δυο μέρες αντιμετωπίζει εκτός τη Βαλένθια στην πρεμιέρα των ομίλων του Eurocup.

Εκτίμηση: Δεν είναι μόνο η κόπωση του Ολυμπιακού, αλλά και η εικόνα του Προμηθέα που με ωθεί να ποντάρω στους φιλοξενούμενους με αβάντζο. Δεν έχουν λόγο οι γηπεδούχοι να φορτσάρουν για να ανοίξουν πολύ τη διαφορά, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έτσι κι αλλιώς θα παλέψει το ματς.

Επιθετικό πρόβλημα στους γηπεδούχους

Λίγο αργότερα και λίγο βορειότερα, η Λάρισα φιλοξενεί το Λαύριο στο κλειστό της Νεάπολης. Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες με μία νίκη και μια ήττα στις πρώτες αγωνιστικές.

Η Λάρισα κέρδισε με τα χίλια ζόρια τον Κολοσσό στην παράταση και ηττήθηκε από την ΑΕΚ. Στα τέσσερα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει πετύχει 68, 66, 69 και 69 πόντους αντίστοιχα, χωρίς να μετράω την παράταση με τον Κολοσσό.

Το Λαύριο, μετά τη νίκη στην Πυλαία επί του ΠΑΟΚ, αλλά και την πρώτη ευρωπαϊκή του νίκη επί της Ντιζόν, προσγειώθηκε ανώμαλα από τον Ολυμπιακό, χάνοντας με 36 πόντους. Πέρυσι οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη κέρδισαν και στα δυο ματς τη Λάρισα.

Εκτίμηση: Δεν πείθει επιθετικά η Λάρισα. Το Λαύριο δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και διαθέτει καλύτερο ρόστερ. Θα πάμε με το διπλό, αλλά και με under στους πόντους των γηπεδούχων.

Δυάδα απόδοσης 2.15
17:00
Ολυμπιακός – Προμηθέας
2 (+21,5)
1.44
20:00
Λάρισα – Λαύριο
Λάρισα under 78,5
1.49
BET: 20 units
Μονό
20:00
Λάρισα – Λαύριο
2 (-1,5)
1.91
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις